Přítel chce absolutní svobodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1389
22.11.24 10:32

Myslím, že zakladatelka chtěla hlavně pochopení…Její muž má evidentně úplně sebestředný svět, vás to ale neopravňuje k tomu hodnotit zakladatelku, která teda není vůbec v jednoduché pozici 😔 Někdo si sem přijde pro radu a uklidnění a dostane kartáč od traumatizovaných lidí, hmmm 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56275
22.11.24 10:33
@Majdalenka02 píše: Více

Jak není v jednoduché pozici. Nemá s tím smejdem děti, nejsou manželé. ma to jednoduché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
22.11.24 10:34

@jkra je mi líto, že vám láska ke druhému nejspíš nic neříká…🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.11.24 10:35

No možná právě ti traumatizovaní lidé jí k tomu mají nejvíc co napsat. Už si nějakou takovou zkušeností, do které ona uvažuje, že se vřítí, prošli a vědí ;)

Příspěvek upraven 22.11.24 v 10:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6920
22.11.24 10:36

Ještě mne napadá… Když to tedy „takhle“ má a všechny jeho ex s tím byly srozuměny a nevadilo jim to (kec).. Proč je se zakladatelkou je 5 let aniž by o tomto úžasném modelu, který ve vztazích žádá, věděla? To je docela podraz, ne? A vytáhne to zrovna ve chvíli, kdy ona chce dítě? :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56275
22.11.24 10:36

Tohle není láska. Nevím, co v tom je láskyplné. Tohle je šmejd a zakladatelka by měla odejít hned. Je mi líto, jestli v tomto vidíte Lasku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.24 10:37

@Hecate Ono to až tak “prvoplánové” právě není. Nejsem s přítelem jen proto, že mi tikají biologické hodiny. Jsem s ním proto, protože ho velmi miluji. Protože je mi s ním hezky. Protože se o mě zajímá, podporuje mě, dělá pro mě krásné věci. Každý den pracuje na tom, abychom se do budoucna měli po finanční stránce skvěle. Miluji ho jako člověka. Ne jako “dárce spermatu”. O to složitější a smutnější to teď pro mě je.
Zároveň vím, že i já jsem pro muže atraktivní. Celý život cvičím, starám se o sebe. Nemyslím si, že bych měla problém najít někoho nového, spíše vnímám, že bude potřeba spousta času na to, abych se případně vyrovnala s rozchodem. Neumím si představit, že bych hned skočila do dalšího vztahu. Ano, dítě chci, ale ne za každou cenu. “S každým”, kdo by si dal říci :(
Děkuji všem za názory. Některé věci vnímám podobně a jako žena se aktuálně cítím “úplně k ničemu”.

• Citovat
  • Upravit
1389
22.11.24 10:37

@jkra já v tom lásku z její strany rozhodně vidím, snaží se ho povhopit i přesto, že s tím vůbec nesouzní 🙂 to jestli je láska oboustranná se posoudit nedá.

Příspěvek upraven 22.11.24 v 10:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12745
22.11.24 10:38

Předpokládám, že zakladatelka je zatím v pořádném šoku. Přeci jen, sdělení o přání otevřít sexuálně vztah i jiným adeptkám, má přinejmenším potenciál ten vztah úplně rozložit, takže pokud její přítel není intelektuálně podměrečný, muselo ho to aspoň napadnout. Ledaže by si zakladatelkou byl tak strašně jistý (a pak se ptejme, jak se stalo, že je ten vztah takhle nevyvážený).

A zakladatelka si zase logicky klade otázku (otázky), co to má jako znamenat, zda ji vůbec ještě miluje, zda tu třeba už není nějaká taková náhradnice, zda tímto sdělením nesměřoval nepřímo k rozchodu tím, že by impulz k němu vzešel od zakladatelky (sám to přímo navrhnout z nějakého důvodu nechce, a otázka je, proč teda nechce)…

Zatím ty odpovědi nevíme nikdo. Někdo by nicméně měl asi jasno ihned, ani by je nepotřeboval. Ona tomu asi porozumět ale chce. Plus ten strach z bezdětnosti, který jí to rozhodování neusnadňuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56275
22.11.24 10:39

No, tak je možná na čase, aby se probrala. A začala si vážit sama sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56275
22.11.24 10:40
@Anonymní píše: Více

Prosím tě, a proč nežije se svým dítětem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6920
22.11.24 10:41

Tak to jo… Dnes svému milující manželovi oznámím, že chci ojíždět chlapy v širém okolí a nejlepší bude, když mi k tomu dá souhlas, protože to v mém minulém vztahu skvěle fungovalo. Láska nám pokvete :kytka:
Někdy je fajn nahlížet situaci trochu racionálně. Chápu, že to musí strašně bolet.. Ale víc bolet budou protrpěná léta vedle takového člověka. Protože většina z nás chce lásku, důvěru, věrnost a exkluzivní sdílení intimity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.11.24 10:41

Zaklasatelko a ty jsi přesvědčená, že ten tvůj alfa samec těch 5 let, co jste spolu, je ti věrný? Že najednou zahodil otevřené vztahy, co měl dřív, a soustředil se jen na tebe? Pokud ano, je hodně divné, že s tím přišel po takhle dlouhé době a v době, kdy jsi nadhodila dítě. Je možné, že prostě jen dítě nechce a tak to schovává za toto. Nebo ví, že těhotná a kojící žena ho silně nepřitahuje a připravuje si pole pro zálety.. Nevím, je to celé dost divné, ale o lásce z jeho strany tedy silně pochybuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22135
22.11.24 10:43

A kde tam konkrétně vidíš lásku? Opravdová láska je úplně něco jiného, než dobrovolně žít s k@revnikem a šmejdem.
Pokud od něj uteče, má šanci poznat lásku s někým, kde to bude opravdu oboustranné.

Na takovém zmetkovi, co s ním žije teď, není k lásce nejmenší důvod.
Nejlepší řešení, vykopnout ho ještě dnes. O nějakém dítěti vůbec neuvažovat. Nebo ty bys dítěti chtěla dopřát takového otce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3707
22.11.24 10:44

Nečetla jsem všechny příspěvky, ale měla bys toto „právo“ recipročně i ty? Trochu mi to celé připomnělo Karla Janečka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí