Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ano, je to za me duvod k rozchodu. Pokud je puntickar a despota, at si je, ale beze me, psychicke zdravi mam jenom jedno.
Ano, je to důvod k rozchodu, s magorem se žít nedá, ať si pořídí psa na vychovávání…
A co se ti na takovém chlapovi líbilo? Asi jen tak pro nic za nic nebyl ve 40letech svobodný…nebyla bych s ním…
Nějak jsem to nepochopila… mluvíš o svém příteli nebo bachaři? ![]()
Proč s ním proboha jsi?
Ano, je to důvod k rozchodu. Vždyť už se teď kvůli němu cítíš zbytečně špatně. Na co takového partnera?
Ty se jeste ptas? po pul roce a takovyhle chovani. Co by delala za dalsich 10 let a spolecneho bydleni???
Je mu 41 a byl sám. Teď už víš proč.
Dobra zprava, zjistila jsi to brzo, pošli ho dal.
@malákráličice píše: Více
No, sam byl posledni 2 roky, predtim pry mel par 3-5 letych vztahu, z toho posledniho ma dite.
To není přítel, ale nepřítel. Ještě když máš dítě, na to bych tak byla zvědavá, aby mě někdo cepoval
tady máš alespoň odpověď, proč je ve 40 letech sám, je to psychouš. Člověka nepredelas, bohužel. Pokud nechceš v tomto žít (a že se to bude zhoršovat), tak jedině rozchod ![]()
Tenhle typ chlapa bude čím dál tím horší, tak dobře zvaž, jestli takhle chceš žít.
@Anonymní píše: Více
Holt ty ostatní asi nebyly tak bystré, aby jim to po půl roce došlo. Možná byl dřív schopný se déle pretvarovat.
@Anonymní píše: Více
Magor a despota…a věř že bys stejně odešla.
No s takovým já bych vydržela v jedné domácnosti možná půl dne, ne půl roku. Nejsem pes, aby mě někdo vychovával
![]()
Uteč, je to psychouš.
Dobry vecer. Mam o dost starsiho partnera, je mi 25 a priteli 41, jsme spolu pul roku.
Take mam z predesleho vztahu sestileteho syna.
Pritel mi nedavno rekl, ze si me musi vychovat a vycepovat. Nebrala jsem to uplne vazne, myslela jsem, ze to mysli ze srandy. Jenze pak jsem si zacala vsimat toho, jak me pritel hlida, kdyz jsme u nej doma. Hlida, jestli se chovam ke vsemu spravne, kdyz se mu neco nelibi, tak dostanu hned kazani a oduvodni si to tim, ze on si na to musel vydelat a chce, aby ty veci co nejdele vydrzely a ze me to asi netrapi, protoze moje to neni.
Ja bydlim sama od 20 let a myslim si, ze si vedu dobre.
Taky hlida, jestli nekde neni drobek, jestli jsou veci na svem miste, jakmile vidi nekde neco spatne, tak hned jde a utira to, vysava, zameta. Dava si velky pozor na jidlo, nedavno jsem si vzala jablko, na lince lezely tri, ja si je nejak neprohlizela a proste jsem si jedno vzala, hned se sel divat, ktere jablko jsem si dala a rekl mi proc jsem si nedala to, ktere je skaredsi, aby se to dojedlo.
Na syna mi nedavno rekl, ze mu spadla hadice od sprchy a at si na to dava pozor, pritom je to male dite, je jasne, ze nekdy neco spadnout muze, stane se to i dospelemu. Taky mu vadilo, kdyz se treba prosel po dlazbe pred domem v gumakach a pak tam byly male kousky hliny, prikazal mu, ze si bude gumaky vyzouvat jedine na trave.
Taky rekl, ze u nej doma je general on a bude to podle jeho pravidel, u me zase jsem doma ja a tu at si delame co chceme.
Ja se uz ve vsem hlidam, myslim si, ze jsem poradna, ale uz zacinam byt z toho ve stresu, prijde mi, ze vyvolava zbytecne konflikty.
Uz nekolikrat jsem se s nim o tom bavila, ale nemelo to smysl, prijde mi, ze si mysli, ze on vse dela spravne a ze me dela hloupou.
Je to za vas duvod k rozchodu?