Přítel mě chce vychovávat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.11.24 21:05

Pritel me chce vychovavat

Dobry vecer. Mam o dost starsiho partnera, je mi 25 a priteli 41, jsme spolu pul roku.
Take mam z predesleho vztahu sestileteho syna.
Pritel mi nedavno rekl, ze si me musi vychovat a vycepovat. Nebrala jsem to uplne vazne, myslela jsem, ze to mysli ze srandy. Jenze pak jsem si zacala vsimat toho, jak me pritel hlida, kdyz jsme u nej doma. Hlida, jestli se chovam ke vsemu spravne, kdyz se mu neco nelibi, tak dostanu hned kazani a oduvodni si to tim, ze on si na to musel vydelat a chce, aby ty veci co nejdele vydrzely a ze me to asi netrapi, protoze moje to neni.
Ja bydlim sama od 20 let a myslim si, ze si vedu dobre.
Taky hlida, jestli nekde neni drobek, jestli jsou veci na svem miste, jakmile vidi nekde neco spatne, tak hned jde a utira to, vysava, zameta. Dava si velky pozor na jidlo, nedavno jsem si vzala jablko, na lince lezely tri, ja si je nejak neprohlizela a proste jsem si jedno vzala, hned se sel divat, ktere jablko jsem si dala a rekl mi proc jsem si nedala to, ktere je skaredsi, aby se to dojedlo.
Na syna mi nedavno rekl, ze mu spadla hadice od sprchy a at si na to dava pozor, pritom je to male dite, je jasne, ze nekdy neco spadnout muze, stane se to i dospelemu. Taky mu vadilo, kdyz se treba prosel po dlazbe pred domem v gumakach a pak tam byly male kousky hliny, prikazal mu, ze si bude gumaky vyzouvat jedine na trave.
Taky rekl, ze u nej doma je general on a bude to podle jeho pravidel, u me zase jsem doma ja a tu at si delame co chceme.
Ja se uz ve vsem hlidam, myslim si, ze jsem poradna, ale uz zacinam byt z toho ve stresu, prijde mi, ze vyvolava zbytecne konflikty.
Uz nekolikrat jsem se s nim o tom bavila, ale nemelo to smysl, prijde mi, ze si mysli, ze on vse dela spravne a ze me dela hloupou.
Je to za vas duvod k rozchodu?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5226
21.11.24 21:11

Ano, je to za me duvod k rozchodu. Pokud je puntickar a despota, at si je, ale beze me, psychicke zdravi mam jenom jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
21.11.24 21:22

Ano, je to důvod k rozchodu, s magorem se žít nedá, ať si pořídí psa na vychovávání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
21.11.24 21:22

A co se ti na takovém chlapovi líbilo? Asi jen tak pro nic za nic nebyl ve 40letech svobodný…nebyla bych s ním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
21.11.24 21:26

Nějak jsem to nepochopila… mluvíš o svém příteli nebo bachaři? :D

Proč s ním proboha jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
21.11.24 21:26

Ano, je to důvod k rozchodu. Vždyť už se teď kvůli němu cítíš zbytečně špatně. Na co takového partnera?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
21.11.24 21:28

Ty se jeste ptas? po pul roce a takovyhle chovani. Co by delala za dalsich 10 let a spolecneho bydleni???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21253
21.11.24 21:32

Je mu 41 a byl sám. Teď už víš proč. :D Dobra zprava, zjistila jsi to brzo, pošli ho dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.24 21:34
@malákráličice píše: Více

No, sam byl posledni 2 roky, predtim pry mel par 3-5 letych vztahu, z toho posledniho ma dite.

• Citovat
  • Upravit
6418
21.11.24 21:35

To není přítel, ale nepřítel. Ještě když máš dítě, na to bych tak byla zvědavá, aby mě někdo cepoval :mrgreen: tady máš alespoň odpověď, proč je ve 40 letech sám, je to psychouš. Člověka nepredelas, bohužel. Pokud nechceš v tomto žít (a že se to bude zhoršovat), tak jedině rozchod :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
21.11.24 21:40

Tenhle typ chlapa bude čím dál tím horší, tak dobře zvaž, jestli takhle chceš žít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21253
21.11.24 21:41
@Anonymní píše: Více

Holt ty ostatní asi nebyly tak bystré, aby jim to po půl roce došlo. Možná byl dřív schopný se déle pretvarovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
21.11.24 21:46
@Anonymní píše: Více

Magor a despota…a věř že bys stejně odešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
21.11.24 21:51

To není důvod k rozchodu, to je důvod ke zběsilýmu útěku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
21.11.24 22:21

:lol: :lol: :lol: No s takovým já bych vydržela v jedné domácnosti možná půl dne, ne půl roku. Nejsem pes, aby mě někdo vychovával :roll: :zed:
Uteč, je to psychouš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria