Přítel chce absolutní svobodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12744
22.11.24 11:32
@Anonymní píše: Více

Zkušenost s tím nemám, ale nápad je to každopádně dobrý.
Bude to něco stát, plus ten proces stimulace a odběru určitě není nic příjemného, ale v dané situaci lepší toto, než nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.24 11:32

Zakladatelko, jak říkám, ocitla jsem se ve stejné situaci a přítele ze dne na den vyhodila. Protože, co je to za vztah, když Tě ten druhy prostě podvádí?
A jakou máš jistotu, že se při tom podváděni prostě nezamiluje a nakonec tě stejně opustí a ty se ještě budeš sama vinit, že jsi byla tak milující a tak tolerantní.. A sama jsi přišla o další léta? nebo myslíš, že když spolu teď zůstanete, že na to nebudeš myslet? kam šel, kde se zdržel, jestli nemá nějakou krásnou kolegyni?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.11.24 11:34

neboj, je to úplně v pohodě. Pokud jsi z Prahy, doporučuji Apolináře

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.11.24 11:34

Jsem si jistá tím, že by mě to užíralo. I proto mě to tak sebralo.

• Citovat
  • Upravit
9349
22.11.24 11:35
@Hecate píše: Více

Proč Freuda? Já Freuda beru jako zasraralýho, má své místo, to jo, má v lesčems pravdu, něco může být zajímavé i teď, ale nejde do hloubky, do šířky, je to muž svý doby, kdy měla většina lidí specifický problémy, který teď už skoro vymizely. Proč sis na něj vzpomněla? Já prostě říkám jakej šel, takovou našel, když si našla povrchního blbečka, a na takové se zaměřuje, tak by to potřebovala rozklíčovat. Asi je to blbá sebehodnota z dětství. Většina normálních vztahů takovou vztahovou dynamiku nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Leontodon
22.11.24 11:36

Neopodstatněná glorifikace „testorénového alfasamce“. Spíše bych to viděla na model - nevyzrálý taxikář, co sveze každou, protože neumí vytvořit kvalitní vztah - prostě vadný, porouchaný kus. Chlap, co opustí svou ženu po porodu, je prostě póvl, ubožák a srab. Být Mužem s velkým M totiž nespočívá v tom, mít nabušený svaly a ojet každou, která se nabídne. Ale zakladatelko pokud ti imponuje takový šovinismus, sebestřednost, ignorance tvých potřeb a osobu, která hned po porodu opustí své dítě i s maminkou považuješ za dobrého tatínka, tak ti neporadí nikdo. Počítej ale s tím, že se svého dítěte můžeš nedočkat a dobře si promysli, jestli ti to stojí za to.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.11.24 11:38

no já jsem totéž zažila minulou středu. Muž kterého jsem milovala (i když jsme měli určité problémy) se kterým jsem plánovala rodinu a dům, tak jsem najednou zjistila, že mě podvádí a jak jsem to viděla, byl to neskutečný pocit zrady, moc to bolelo. Vůbec jsem nechápala proč, proč mi to dělal, proč si se mnou vůbec začínal, proč nezůstal single, když má potřebu chodit za prostitutkami.. No odpovědi neznám, Jediná odpověď je, že někteří chlapi jsou prostě devkari.

• Citovat
  • Upravit
Leontodon
22.11.24 11:40
@Takyjedna píše: Více

Mě by strašně zajímalo, jaké měla zakladatelka rodiče a dětství. Přijde mi, že žena s jakoukoliv sebahodnotou by tohle prostě nedopustila :nevim:. Zakladatelko - prozradíš jak byli role rozdělené u tvých rodičů?

• Citovat
  • Upravit
6920
22.11.24 11:41

Když je skvělým otcem, milujícím atd., proč by nechtěl druhé dítě s milovanou ženou, se kterou je 5 let a krásně jeho dítě přijala? Proč? Lepší už to nebude..Ona tolik času nemá… A on z huby vypustí, že chce souhlas k ojíždění okolí. Hmm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
22.11.24 11:42

Já vím…ale druhá varianta je teda „chci mít ve všech směrech atraktivního a žádaného muže, tak holt musím něco překousnout“?Já moc nevěřím že v tom může být nějaká žena skutečně šťastná :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.24 11:49
@Leontodon píše: Více
Naši se rozvedli, když mi bylo 19. Máma je skvělá a vždy byla. Vztah s otcem byl složitější. Vím, že mě miloval, ale neuměl to dát najevo. Nikdy jsem si s ním nepovídala. Neuměl to. Max pár vět, nic hlubokého. Můj otec mamku podváděl. Když jsem byla na střední, jednou mi spolužačka vyprávěla, co můj otec vyváděl na oslavě její mamky. Když jsem s tím otce konfrontovala, popřel to, i když jsem cítila, že je to pravda. Bál se, abych nešla za mamkou. Když se s ním mamka rozvedla, zničilo ho to. Nikdy nepřestal doufat, že se k němu vrátí.
  • Citovat
  • Upravit
6920
22.11.24 12:05

Aha, takže v sobě máš obraz milujícího, zničeného muže, který hyne ztrátou ženy, kterou podváděl… No, máš to ve svých rukou..Ale i když mu to povolíš za cenu dítěte a partnera, kterého v něm vidíš…, nemyslím si, že je šance prožívat léta po jeho boku bez trápení. Hodně sil a štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21480
22.11.24 12:12

Testosteronovy alfasamec chce povolenku s.kat bokem. Skoro jsem poprskala tablet. :mrgreen: Zakladatelko ale no taaak…vypada to, ze te uz podvadi ted. Proc by se jinak bal takove blbosti? Ty se bojis, ze ho podvedes? Asi ne, co.
Vtipne je, ze se neboji, ze prijde o tebe. Ale boji se druhych alimentů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1485
22.11.24 12:16

Já jsem teda také pragmatik a myslím si, že většina chlapů, pokud má možnosti, tak v dlouhodobém vztahu někdy ujede. Nemám iluze. Ale říct mi to chlap takhle narovinu, tak si regulérně začnu myslet, že mu na našem vztahu zas tak nezáleží a proto je ochotný začít vyjednávat něco za něco (svobodu za dítě), aby se mu vztah trochu vyplatil. Manžel taky společné dítě nechtěl, po roce a půl jsem se s ním kvůli tomu rozešla…Pak mě přemluvil, že se teda do budoucna nebrání, jen nechce hned. Nakonec jsme měli dítě po 8 letech vztahu. Já jsem ale byla výrazně mladší, tak jsem měla čas čekat, navíc jsem se tehdy na dítě taky necítila. V tvém případě už v podstatě žádný manévrovací prostor nemáš, cítila bych se podvedená, že ti to řekl takhle pozdě. Už z toho důvodu bych se na něj vykašlala. Pokud ho teda nechceš aspoň jako dárce spermatu…ale píšeš, že dítě nechceš za každou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12744
22.11.24 12:18
@Takyjedna píše: Více

Přijde mi to trochu odvážná sumarizace charakterů obou aktérů, proto ta narážka na (hru na) psychoanalytika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí