Přítel nás opustil

28
8.3.12 19:32

přítel náš opustil...

Ahoj, chtěla bych se zeptat možná na blbý dotaz ale s pritelem se ted od sebe stehujeme..chtela bych tedy dceri nechat zmenit prijmeni-tedy na moje..musi s tim pritel souhlasit?A alimenty nebo podobne?Necim co driv..jsem ed na o sama.. tak by se mi hodila nejaka rada :-(
Posledni pul rok jsme se dost hadali a dala jsem mu nekolik sanci,myslela jsem ze nas dite da aspon trochu dohromady zas,ale moc dlouho to nevydrzelo..uz nedokazu mu dat dalsi sanci a byt zase zklamana.. :,(

Příspěvek upraven 08.03.12 v 19:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
8.3.12 19:33

Souhlas samozřejmě musíš mít,bez toho to nejde.To ostatní ti určitě poradí holky co jsou na tom stejně.Držte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
8.3.12 19:37

Na zmenu prijmeni musis mit jeho souhlas,plati se myslim 1000kč,asopn to tak bylo.Ale nech si to projit hlavou,neukvapuj se :nevim: Bez na nejblizsi socialni urad,tam ti presne poradi dalsi postupy,alimenty je lepsi mit dane soudem,nez domluvou.Takze na socialku,na soud,bude to na dlouho,ale vyrid si to.drz se :hug:

• Citovat
  • Upravit
2041
8.3.12 19:41

Hned bych to nedělala, naschvál nebo z trucu, třeba bez vás teprve zjistí, co ztratil a pak zase poběžíš jméno měnit zpátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
8.3.12 19:55

Bohužel mu už nevěřím protože se k nám vracel několikrát a už na to nemám aby se to opakovalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
8.3.12 20:10

to chápu, ale penízky asi budeš ted potřebovat na potřebnější věci než je změna přijmení. ne? zatím bych vyřizovala asi alimenty a svěření do péče, než to udělá přítel. vím, v jaké situaci se nacházíš, procházím tím taky.
a pamatuj, na hádku musí být vždycky dva. není chyba jen na jedné straně. A nikdy neříkej nikdy, nikdy nevíš, co ti život postaví do cesty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
8.3.12 21:00

Zajdi si na Městský úřad.Nevím přesně jak se to jmenuje Oddělení sociálně právní ochrany dětí a tam ti určitě poradí vše.Mě zastupovali i u soudu ohledně dítěte.Pokud jsi si opravdu jistá svým rozhodnutím.
S příjmením musí souhlasit,ale pochybuji že bude.Tak nevím jestli se ti to podaří.

Příspěvek upraven 08.03.12 v 21:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
8.3.12 21:00

Ahoj,

urcite bez na socialku, tam ti poradi co a jak… v prvni rade si nech malou sverit do pece, tam zaroven vymeri i alimenty, bud se domluvite a soud to jen odklepne, nebo mu je urci. Taky se priprav na kontrolu ze socialky zda ma ditko vse co potrebuje… Pak si muzes zazadat o prispevek na bydleni a ostatni…
My se k sobe nakonec vratili, na penezich se domluvili a prijmeni ma syn po me od narozeni, na tom jsem tenkrat trvala… Soud jsem v te dobe nechtela, ale je to jedina cesta k pridavkum, popr. porodnemu apod.
Nevim jak u vás, ale u nas jsou pracovnice na socialce mile a rady poradi, tak snad budes mit i ty stesti, ale na soudnim sverenim do pece trvej, neznam sice pritele, ale at ti malou jednou nesebere :-( treba vim, ze ten muj by problemy nikdy neudelal a vychazel mi vstrict.

Drzim pesticky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
9.3.12 09:21

No ja uz prave ani nevim co od nej ocekavat..dekuju za rady ♥ je to lepsi nez neveedet nic a co nejdriv se pustim do zarizovani.Jeste dalsi vec..budu to mit slozitejsi s tim ze je mi 18..tak uvidime jak to pujde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
9.3.12 13:55

Tak domluva s nim bude nakonec horsi nez jsem cekala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí