Jídlo a sex

581
7.3.12 21:21

Jídlo a sex

Takové odlehčené téma :D . Nebudu se anonymizovat prostě mě to zajímá :oops: . Je to je jen můj názor (zkušenost) nebo láska a vztah prochází hlavně žaludkem a postelí? :think: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6499
7.3.12 21:24

Ano, plus společnými zážitky, bez těch jídlo a sex neutáhnou vztah dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
7.3.12 21:26

No, myslim, ze spise tou posteli… kdyz to v sexu neklape, jde vztah do haje, ale kdyz zenska neumi varit, muzou chodit do restauraci!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
7.3.12 21:34

U nás to tak funguje. Manžel vaří já se najím mám dobrou náladu a pak chuť na sex. Oba jsme naprosto spokojeni a letos oslavíme 10té výročí svatby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
7.3.12 21:49

u nas teda NE! :cert: rada bych nekdy zazila, ze po dobre veceri si udelame i ,,dobry vecer" 8) ale co jen slysim? ted ne, prezral jsem se :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
7.3.12 21:56
alsem píše:
u nas teda NE! :cert: rada bych nekdy zazila, ze po dobre veceri si udelame i ,,dobry vecer" 8) ale co jen slysim? ted ne, prezral jsem se :twisted:
:D :D :D Taky se umíme „napapat“ ale i tak funguje sex na 100%. Já si myslím, že pokud nefunguhe sex nezachrání to nic ale piokud nefunguje komunikace a to ostatní dá se to řešit. A restaurace to jde chodit ale každý chlap to neuznává :nevim: .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
7.3.12 22:05

U nás hlavně sex :lol: Dobře najíst se dá i v restauraci :)
Ale něco na tom je, v mých 17-ti mi jedná dobrá známá říká: „Nejdůležitější je chlapovi uvařit a podržet“ :twisted: Ťukala jsem si na hlavu, no dneska vím, že měla pravdu.
Jen bych ještě doplnila o „pochválit“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
7.3.12 22:05

No u nás doma je to tak padesát na padesát, můj partner je nadšen, že má doma konečně ženskou, která vaří a já jsem nadšená, že mám doma někoho, kdo je schopný spát se mnou dvakrát denně. Baví nás spolu jíst i milovat se, ale že by náš vztah procházel postelí a žaludkem. No asi ano :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
7.3.12 22:10

:D Výborné téma :) To vždy říká můj přítel, že pro chlapa jsou nejdůležitější dvě věci: jídlo a sex :D Tak mě rozesmál už název diskuze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
7.3.12 22:36
Barca12345 píše:
No, myslim, ze spise tou posteli… kdyz to v sexu neklape, jde vztah do haje, ale kdyz zenska neumi varit, muzou chodit do restauraci!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A kdyz nemaji penize ? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
7.3.12 22:38
Weru píše:
Barca12345 píše:
No, myslim, ze spise tou posteli… kdyz to v sexu neklape, jde vztah do haje, ale kdyz zenska neumi varit, muzou chodit do restauraci!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A kdyz nemaji penize ? :lol: :lol:

Tak se ta ženská musí asi hodně rychle naučit vařit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
7.3.12 22:57

Svatá pravda - jídlo, sex, pochválit :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
7.3.12 23:12

Já ti nevím, u nás je to kombinace úplně všeho. Vaříme oba dva (tj když neuvařím, není oheň na střeše, můj drahý to zvládne stejně dobře), v posteli to klape, máme společné i samostatné koničky, povídáme si spolu, smějeme se spolu… Myslím, že kdyby chyběla jedna věc, asi bychom to poznali. Ale můj drahý by měl být pozlacen, zvláště po tom, co čtu některé diskuse/deníčky tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
7.3.12 23:29

Za nás můžu říct, že sex a jídlo ( v tomto pořadí) bylo asi jediné, na čem náš vztah stál. Jinak nestál za nic. Ten sex s ním mi chybí, ale on osobně ani náááááhodou :pocitac: Můžeš báječně vařit, můžeš být skvělá v posteli, ale pokud zjistíš, že tě nemiluje, lže ti, vede dvojí život atd… tak jde všechno do kytek :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lihow
8.3.12 08:11

Jíst spíše po sexu (chlapi)

Je dobře pokud ženská umí dobře vařit a tak, ale co se týče sexu, raději jsem na to nenajedený. Pokud se dobře najím, akorát jsem pak línější. Raději se dobře najím potom. Je to jako kdyby člověk měl jíst před cvičením a to je přece nesmysl, ne??

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky