Je na chlapy...je mi hrozně

Anonymní
6.3.12 18:18

je na chlapy ...je mi hrozne

Dobre odpoledne..lidicky mam takovy sok jak nikdy predtim..co se vcera v noci stalo mi vyrazilo dech a jete jsem se nevzpamatovala…takze poslouchejte..s pritelem jsme spolu rok,kdyz jsme se seznamily touzily jsme oba po miminku..vzajemna pritazlivost silena..zamilovanost take..po 4 mesicich tehotna..oba moc stastni..brzy? Ano,hlodalo ve me ,ze ho vlastne vubec nepoznam..ale uz se stalo..vse fungovalo normalne,obcas nejaka hadka..tot vse asi tak dalsi 2mesice,jen mi bylo porad divne,proc me pritel nevezme k nemu domu nikdy..samozr.jsem si myslela,ze mozna ma zenu atd.no on je velice presvedcivy a ja nejspis blba..dalsi vec byla ze asi tak v 5,6 mesici tehotenstvi prestal sexualni kontakt..a navstevy se taky omezily..jeho reakce ma strach o male(to bych jeste brala) a hadame se tak radsi me nechce videt??To ne..nebo tak hrozne to nebylo aby Vam pritel rekl neco takoveho,aspon jsem to nikdy nezazila.Tohle vse co jsem napsala souvisi s tim co teprve prijde.Jak se me tehotenstvi stupnovalo a hormony se zacaly cim dal vic bourit..ja uz byla doma a prmyslela nad vsim ..tak jsem si usmyslela tak a chci vedet pravdu…co skryva?Nekolikrat predtim jsem mu v hadce rekla,ze pujdu a navstivim ho u nej doma,to byla vzdy silena hruza.No jeste jeho verze byla zije se starym parem,kteri jsou jeho stari znami,ktere potkal na dovolene,oni jsou bohati ,maji velky dum a berou ho jako syna.deti nemaji..)0 jo bylo mi to divne ,ale rikam si co..je to mozne..podminkou,ze tam zije zadarmo je ,ze si nesmi domu vodit navstevy.Tohe jsem mu zrala lidi rok,ale neustale nutkani situaci overit..az vcera v noci..trochu jsme se pohadaly a ja si rekla jo ted je cas!9 mesicu tehotna!Vzala jsem taxi a jela..asi tak 20minut..zvonim,klepu a nic..byla jsem ovsem odhodlana to nevzdat,vidim ,ze sousedi sviti,klepu tam!Otevrou a rikam ,chci se prosim jen zeptat,kdo jsou vasi sousedi?A oni na to starsi gentlamen a nejaky mladik..a v te chvili ..vsak vite co.krve by se ve me nedorezal..no nic..pokracovala jsem v klepani zvoneni..nervicky!A z niceho nic oba dva vyjdou z domu,pritel nepricetny,zabouchl dvere a rekl vypadni!!Nevim ale me bylo v tu chvili vsechno jasne a samozrejme na sebevrazdu!par sms poslanych mu stylem,ze vim co se deje..zadna odpoved..a rano pisu chci mluvit!On,ze se boji a ze ho zabiju!Ja rikam chci pravdu!On!Ano..lhal sem ti.omlouvam se,ale neni to tak jak si myslis..a ted,posadte se!Ozenil jsem se za nej,jen kvuli dokumentum,abych mohl zustat v Anglii.Ten dotycny JE ANGLICAN a pritel z maroka.Zijeme v Anglii.Samozrejme sok,nebot jeho verze 3 mesice zpet ,zadal o studentke viza!No nic to bych jeste dokazala pochopit ,ale veci kdyz si date vse dohromady co jsem napsal nasvedcuji jinak ze???Aspon pro me..proc rikal,ze dotycny ma zenu??Navic jeste priznal,ze teda zena neni a dotycny je gay,ale on ne!!Tomu se proste verit neda..on samozrejme prisaha a dusuje se..no jeden s pripadu ,kteri to taji ze??Navic tam zije uz 2 roky s nim.No nic jen sem se chtela sverit..na nazory se sna d ani nemusim ptat,budu rada kdyz se ozvete moc dik

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
697
6.3.12 18:24

ahoj, já ti teda nevím, jak je to s tvým přítelem, ale co mě zaráží je ten váš vášnivej sex a zamilovanost na začátku, takhle to gayové nemají, že by s tebou spal a přitom měl doma přítele, jedině že by to byl bisexuál, ale ani to se mi moc nezdá..jinak nebudu psát, že jsi hloupá, člověk se prostě zamiluje a přestane používat mozek, tak to je..já ti jen přeju, abys v pohodě porodila a toho lháře poslala tam kam patří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
6.3.12 18:32

Mě to přijde jako pěkná slátanina :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
6.3.12 18:35

Tak to je teda síla 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
6.3.12 18:41

No, prolhaná buzna, která chtěla dítě, tak lhala až se jí huby prášilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
6.3.12 18:41
fiali píše:

jjjjjjjj :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
6.3.12 18:46

No,píšeš, že je z Maroka..a upřímně někteří chlapi ze Severní Afriky jsou schopní udělat všechno,aby se dostali do Evropy…Takže já bych tomu věřila,že to udělal jenom kuli vízu…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.3.12 18:51

prectete si to poradne

A co na tom nechapete?Kdyz to pochopi ostatni ta byste mely taky..)))

• Citovat
  • Upravit
12978
6.3.12 18:54
Anonymní píše:

No spíš ty čti pořádně komentáře - oni to chápou, jen se jim to nezdá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
6.3.12 18:56
jizvíková píše:
fiali píše:
jjjjjjjj :pankac:

Slátanina to je pořádná.
Nechtěla jsem moralizovat,ale přijde mě divné,že chci vědomně,plánovaně dítě s někým,o kterém vlastně nic nevím.Ani jsem u něj nebyla nikdy doma.A když s partnerem nežiju,tak proč s ním chci dítě?Kdyby se neplánovaně zadařilo a byla jsi v té samé situaci,tak napíšu OK,stalo se,nový život přišel a ty ses k tomu postavila čelem-ale plánovaně v této situaci?Nějak nechápu.
A ty chodíš do práce,máš vlastní bydlení a si schopná se o sebe a mimčo finančně postarat?Protože spoléhat na pomoc partnera asi úplně nelze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
6.3.12 19:00

Týjo 8o By mě celkem zajímalo,jak bys to praktikovala po porodu :roll: Tatínek by za vámi chodil na návštěvy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
6.3.12 19:07
Anonymní píše:

Je to psané strašně zmateně, nepřehledně, je to dost nečitelné :nevim:

No asi bych si s přítelem promluvila jak to tedy doopravdy je :roll: Je tam plno nejasných věcí, ta zamilovanost, sex atd… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
6.3.12 19:07

Já teda vůbec nechápu jak jsi mohla být tak naivní a celou dobu tohle tolerovat a ještě s člověkem o kterým nic nevíš mít plánovaně dítě 8o vždyt tě nikdy ani nepustil do domu, co kdyby tam opravdu měl tu ženu a děti??? 8o Čím ty lidi dneska myslí, to je neskutečný… no, ale stalo se jak z toho ven, netuším, ale být tebou tak bych ho ani neuváděla do RL aby ti dítě pak nevzal (i přesto se to však může stát) Zkus si s ním promluvit, jelikož i když lhal a je bůh ví co zač tak je to otec vašeho dítěte! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
6.3.12 19:09
lucineeccka píše:
No,píšeš, že je z Maroka..a upřímně někteří chlapi ze Severní Afriky jsou schopní udělat všechno,aby se dostali do Evropy…Takže já bych tomu věřila,že to udělal jenom kuli vízu…

Přesně..je to kvůli vízu. Jsou schopní se oženit i s padesátiletou Němkou jen proto, aby se dostali do Evropy. Oni si totiž myslí, že Evropa je bohatá. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
6.3.12 19:10

Na to se ani nedá nic říct, pokud je to všechno pravda, přítel si našel snadný druh práce - nechat se vydržovt bohatým gayem, why not. Zřejmě je bi nebo getero, takže se mu zachtělo lásky, takže si našel přítelkyni a svoje hm… zaměstnání přiznát nemohl. V této situaci je důležité, jestli matka má zázemí a dokáže se o dítě postarat. Otce bych nezatracovala, myslím, že se dá dohodnout i v takové situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí