Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
marra píše:to je tedy darek k MDŽ,muži po ctyricitce odkud ses?
Od Tebe trochu z ruky - Praha a Praha-západ. A nemůžu odtud.
Táta Pavel píše:marra píše:Od Tebe trochu z ruky - Praha a Praha-západ. A nemůžu odtud.to je tedy darek k MDŽ,muži po ctyricitce odkud ses?
Praha západ je od naší jámy co by kamenem dohodil. Když dáme všechny naše děti dohromady můžeme si otevřít vlastní školu.. ![]()
peggy.sl píše:Táta Pavel píše:Praha západ je od naší jámy co by kamenem dohodil. Když dáme všechny naše děti dohromady můžeme si otevřít vlastní školu..marra píše:Od Tebe trochu z ruky - Praha a Praha-západ. A nemůžu odtud.to je tedy darek k MDŽ,muži po ctyricitce odkud ses?
peggy.sl píše:Táta Pavel píše:Praha západ je od naší jámy co by kamenem dohodil. Když dáme všechny naše děti dohromady můžeme si otevřít vlastní školu..marra píše:Od Tebe trochu z ruky - Praha a Praha-západ. A nemůžu odtud.to je tedy darek k MDŽ,muži po ctyricitce odkud ses?
Hehe, to je dobrý
, tos mne k MDŽ aspoň pěkně pobavil, dík. ![]()
Zrovna dneska, když jsem šla kupovat kytku k MDŽ, tak na dveřích prodejny bylo napsáno něco v tomto znění: „Provdám svoji kolegyni, míry XX-60-XX (už nevím přesně, ale paní byla štíhlá)Který muž se chce nechat rozmazlovat padesátiletou ženou. Zn. spěchá, k doptání na pokladně.“
No byla jsem zvědavá, hehe jestli chceš, dám ti adresu toho květinářství, ale netuším, jestli už tě nějaký svatbychtivý nepředběhl.
![]()
Gina108 píše:
Který muž se chce nechat rozmazlovat padesátiletou ženou. Zn. spěchá, k doptání na pokladně."![]()
![]()
![]()
Upřímně, já bych ještě nějaké miminko třeba, což pro padesátiletou asi už nebude přitažlivé…
ww píše:
Ty máš 6 dětí? No klobouk dolů![]()
Jestli dobře počítám, tak 7 ![]()
Januliiik píše:
ty toho nenecháš, co![]()
![]()
NIKDY
![]()
Zdravím svobodné maminky. Napadlo mě využít MDŽ k nabídce na seznámení. Pokud se mezi vámi najde ta, která by mohla považovat muže dost dlouho po čtyřicítce, se 4 plnoletými dětmi, jedním desetiletým a dvěma prcky za dárek pro sebe k MDŽ hodný dalšího prozkoumání, nechť se táže a zkoumá. Klidně anonymně.