Přítel na mě zapomněl

Anonymní
4.7.20 17:25

Přítel zapomněl

Ahoj, nevím zda prehanim, s nebo jsou chlapi prostě takoví.
Jsem nemocná a přítel se mě, ani nezeptal jak mi je. Nezavolal, nenapsal. Až když jsem se ozvala, že se, ani nezeptá, ale píše a volá o všem možném a jeho odpověď: jak? Zapomněl jsem

:( Osobně je mi to líto, čekala jsem, že se bude zajimat, ptát jak mi je, případně nabídce pomoc

Nevím teď jak se zachovat :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mackA159
4.7.20 17:27

No v prvé řadě nechovat se jak hysterka. :) To mu potřebuješ vypisovat jak ti je zle?

• Citovat
  • Upravit
27101
4.7.20 17:31
@Anonymní píše:
Jsem nemocná a přítel se mě, ani nezeptal jak mi je. Nezavolal, nenapsal. Až když jsem se ozvala, že se, ani nezeptá, ale píše a volá o všem možném a jeho odpověď: jak? Zapomněl jsem :( Osobně je mi to líto, čekala jsem, že se bude zajimat, ptát jak mi je, případně nabídce pomoc

8o 8o 8o
Jak by ses mela chovat. Prece uplne normalne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
4.7.20 17:38

Předpokládám, že spolu nebydlíte? Ještě než jsme spolu bydleli, přítel se vždy ujistil, že mám dost léků, že nic nepotřebuji, že je mi dobře a pravidelně se ozýval, aby se přeptal. Jinak máme opravdu moc hezké přísloví, které platí na mnoho situací: v nouzi poznáš přítele.

• Citovat
  • Upravit
7571
4.7.20 17:43
@Anonymní píše:
Jsem nemocná a přítel se mě, ani nezeptal jak mi je. Nezavolal, nenapsal. Až když jsem se ozvala, že se, ani nezeptá, ale píše a volá o všem možném a jeho odpověď: jak? Zapomněl jsem

:( Osobně je mi to líto, čekala jsem, že se bude zajimat, ptát jak mi je, případně nabídce pomoc

Mate spolu bydlet. Pak by na to urcite nezapomnel. Ja bych se mu na tvem miste za trest uz nikdy neozval, to by ho naucilo zapominat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26450
4.7.20 18:33

Ach boooože… :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
4.7.20 18:41
@Anonymní píše:

Tak asi záleží, jak moc jsi nemocná, jak daleko bydlí, jak často se vídáte, jestli je pro vás normální v nemoci dojet, něco přivézt, opečovat… Jak dlouho spolu jste atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30474
4.7.20 18:50
@Anonymní píše:

Máš rýmičku? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
4.7.20 18:59
@hanka.br. píše:
Máš rýmičku? :mrgreen:

Rymu ne, ale pry mu zadarmo pomohla vystehovat pudu a on to vubec nijak neocenil. Hrozne nevdecny nerad, ten jeji chlap :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
4.7.20 19:09

Taky by chtěla takové starosti. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30474
4.7.20 19:14
@Chytrak píše:
Rymu ne, ale pry mu zadarmo pomohla vystehovat pudu a on to vubec nijak neocenil. Hrozne nevdecny nerad, ten jeji chlap :nevim:

A nekoupil banány. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
4.7.20 19:24
@hanka.br. píše:

Kafemlejnek hadr aneb trolime casto, trolime radi. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
4.7.20 19:55
@Anonymní píše:

Skoč z okna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.20 20:00

V pohodě, podobnej dáreček mám taky doma.
A jedna perlička, jednou se vracel na Valentýna domů, já doufala v malej dárek, když se vracel po dvou dnech. A on-kámoši mi řekli, že je to pitomej svátek, tak proto jsem ti nic nekoupil.
Prostě chlapi.
Včera mi napsal, že má blbej den, že se snad ozve dneska. Myslíš, že už napsal? Jasně, že ne. Určitě už úplně zapomněl, že mi tohle včera psal.

• Citovat
  • Upravit
66526
4.7.20 20:18
@hanka.br. píše:

to je ona?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...