Přítelkyně prostitutka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
182
11.8.19 23:16

Nechal bych jít. Neměla finanční tíseň. Takže spíše nějaká zábava. Odreagování. Tím spíš, že to nezabalila po prvním, a už vůbec bych to neprominul, kdybychom se k sobě vrátili a ona pokračovala. Ještě na drzost se nechá přivézt.
Můžu se zeptat, jak se na takovou věc přijde? Jak ses dostal k neprůstřelným důkazům?

Příspěvek upraven 12.08.19 v 18:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35927
11.8.19 23:16
@Anonymní píše: … dostala nabídku …

Aspoň vidíš, že je o ní zájem! A třeba byla tak zdrcená, že už ji to bylo jedno nebo naopak, chtěla cítit aspoň nějaký zájem o ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.19 23:19
@milami píše:
Pošli kontakt na ni Jirkovi z vedlejší diskuze :mrgreen: ¨Jinak si myslím, že budeš troll.

Super podpora, člověk si sem přijde pro radu a hned je troll

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.8.19 23:23
No prisel jsem na to tak že chtěla abych ji zavezl do práce. Když vysedl
@semto1 píše:
Je mi tě líto. Nech si určitě nějakou dobu na přemýšlení. Klidně si sepiš pro a proti. Jestli je jinak vztah špičkový, tak bych se asi snažil to přejít. Pokud by tam byly i jiné trhliny, asi bych hledal jinde. Ikdyž tady z emimina mám pocit, že pokud mi uteče, či se zk*rví moje nynější, pak už bude lepší být gayem rovnou, neb na nové bych se střídal stejně s nějakým milencem/ex :D
Můžu se zeptat, jak se na takovou věc přijde? Jak ses dostal k neprůstřelným důkazům?

Přišel jsem na to čirou náhodou, zeptala se mě jestli bych ji hodil do práce, tak jsem ji dovezl na sídliště k restauraci kde měla dělat a když jsem odjížděl tak jsem viděl ve zpětném zrcátku jak se po mě ohlíží jestli odjíždím. Nedalo mi to tak jsem objel blok a vrátil jsem se. To už jsem viděl jak vchazi do paneláku kde k tomu měla od pasaka byt…

• Citovat
  • Upravit
754
11.8.19 23:31

Tohle si musis fakt rozmyslet sam, jestli chces mit doma prostitutku nebo ne… Znam vztah, kde tohle holka delala a oba ve vztahu s tim byli OK. Osobne mi to normalni neprijde, I to, co popisujes je dost divne, hlavne to, ze s tim zacne hned a navic s pasakem. Bud ti lze a byl to jeji regulerni milenec nebo to nedela poprve a bude to delat dal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
11.8.19 23:33

Provozuje prostituci, má pasáka, dělá to čtvrt roku a měla 2 klienty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5918
11.8.19 23:43

Není co řešit, ukonči to.

Navíc lhala ti předtím, lže ti stále - přiznala jen to, na co jsi měl přímo důkazy. Že by měla byt a pasáka a pouze dva klienty za tři měsíce je nesmysl.

Určitě si zajdi na testy na pohlavní choroby.

Příspěvek upraven 11.08.19 v 23:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.19 23:45

S jejím taťkou mám skvělý vztah a trápí mě že když se s ní rozejdu tak s ním ztratím kontakt, ale kdybych se rozhodl se s ní rozejít tak mu asi řeknu z jakého důvodu ten rozchod je

• Citovat
  • Upravit
4627
11.8.19 23:48
@Anonymní píše:
No prisel jsem na to tak že chtěla abych ji zavezl do práce. Když vysedlPřišel jsem na to čirou náhodou, zeptala se mě jestli bych ji hodil do práce, tak jsem ji dovezl na sídliště k restauraci kde měla dělat a když jsem odjížděl tak jsem viděl ve zpětném zrcátku jak se po mě ohlíží jestli odjíždím. Nedalo mi to tak jsem objel blok a vrátil jsem se. To už jsem viděl jak vchazi do paneláku kde k tomu měla od pasaka byt…

A jak víš, že tam měla od pasáka byt? To jsi přišel domu a pod tíhou argumentu:”Videl jsem tě vejit do vchodu naproti tvojí praci, co jsi tam delala?” Ti odpověděla:”Lasko, jsem 3 mesice kur.va, byla jsem zděšená, že jsme si dali pauzu, tak jsem šla na psychoterapii pracovat na privat. Za chvili mám schůzku s pasákem, abych mu odevzdala výpalný, nehodil bys mě tam?” :think: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
11.8.19 23:49
@Anonymní píše:
S jejím taťkou mám skvělý vztah a trápí mě že když se s ní rozejdu tak s ním ztratím kontakt, ale kdybych se rozhodl se s ní rozejít tak mu asi řeknu z jakého důvodu ten rozchod je

A to bys mu řekl, že je jeho dcera prostitutka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
11.8.19 23:55
@Anonymní píše:
S jejím taťkou mám skvělý vztah a trápí mě že když se s ní rozejdu tak s ním ztratím kontakt, ale kdybych se rozhodl se s ní rozejít tak mu asi řeknu z jakého důvodu ten rozchod je

A proč bys mu to říkal? To se nedělá. To je její věc, jestli to řekne někomu dalšímu, nebuď zase zhrzenej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.19 00:00
@Tiffany1 píše:
A jak víš, že tam měla od pasáka byt? To jsi přišel domu a pod tíhou argumentu:”Videl jsem tě vejit do vchodu naproti tvojí praci, co jsi tam delala?” Ti odpověděla:”Lasko, jsem 3 mesice kur.va, byla jsem zděšená, že jsme si dali pauzu, tak jsem šla na psychoterapii pracovat na privat. Za chvili mám schůzku s pasákem, abych mu odevzdala výpalný, nehodil bys mě tam?” :think: 8o

Ten její pasak má mimojiné i restaurace ve kterých chodila na brigádu, já neměl pořád důvěru protože jsem věděl že kromě restaurací dělá i tyhle služby a tak když ji někdo zavolal že má jít do práce a viděl jsem ji vcházet do paneláku tak už mi bylo vše jasný…

• Citovat
  • Upravit
4627
12.8.19 00:11
@Anonymní píše:
Ten její pasak má mimojiné i restaurace ve kterých chodila na brigádu, já neměl pořád důvěru protože jsem věděl že kromě restaurací dělá i tyhle služby a tak když ji někdo zavolal že má jít do práce a viděl jsem ji vcházet do paneláku tak už mi bylo vše jasný…

Tak primárně, doufám, že tušíš, že je hloupost ten důvod, který ti uvádí. A doufam, že tušíš, že je hloupost, že měla jen dva klienty. Rozhodně by mi vadilo, že mi lhala, že mi lže i nadále a vadilo by mi, že ze mě delala blbce. Ty už jsi stejně rozhodnutý, že to ukončíš, ale neřeš to tak, že to budeš vykládat lidem z jejího okolí. Pak totiž z tebe blbce nikdo dělat nemusí, uděláš ho ze sebe úspěšně sám. Tohle je mezi vámi, tak to vyřešte společně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33543
12.8.19 07:54
@Anonymní píše:
Stále bydlí u rodičů kde nemá téměř žádné výdaje, peníze co „vydělala“ má stále na účtě a říkala že je použijeme na naše bydlení… Takže peníze tak nutně nepotřebovala, dostala nabídku a protože byla zdrcená z naší pauzy tak na to přistoupila 😔

Docela by mě zajímalo, co jí napadne příště, až bude z něčeho zdrcená? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
12.8.19 07:58
@Anonymní píše:

Tak se na ní vykašli a začni chodit s taťkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí