Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Tak peníze jsou potřeba vždycky že jo, ale vyloženě že by to bez toho nezvládla se říct nedá… Hlavně mě nejvíc štve že s tím pokračovala i když jsme už byli s polu zpátky…
Se jí to asi zalíbilo, no
Vážně je tohle typ holky, o kterou bys stál?
@smutny klaun2 píše:
Tak se na ní vykašli a začni chodit s taťkou.
Taky mě tohle řešení napadlo. Jen jestli náhodou není taťka ten pasák.
@zu.syk píše:
Se jí to asi zalíbilo, noVážně je tohle typ holky, o kterou bys stál?
Spis se ji zalibil asi pocit, ze ma dostatecny prisun penez
. Osobne nikoho, kdo se podobne zivi neznam, takze pouze odhaduji.
Anonyme
Jestli se chces rozejit, tak se s ni rozejdi.
Ale proc to rikat jejim rodicum, jaky je duvod rozchodu? To mi prijde detinske, zoufalstvi na tve strane. Trosku se s takovou situaci poper na urovni chlapa a ne uzalovane, ufnukane male holky.
Slečna zjevně až ted prochází pubertou, tedy snahou o vymezení se vůči rodičům a ještě se k tomu přidal příliš perspektivní přítel.
Hele pokud doteď byla víceméně poslušná/konvenční dcera, tak holt nejspíš nasledujich pár let bude vyvádět a hledat sebe sama a svoje hranice. Pokud ty chceš něco jiného, tak to pro tebe bude nesmírně náročné a ještě furt je tu možnost, že se s tebou prostě nudí. konstruktivni řešení je poslat ji do háje a nevzít ji zpátky. Ona pocítí důsledky svých činů a rodiče to za ní nevyzehli.
Jejímu otci nezaluj, to fakt je hodně ubohý, ale klidně s ním můžeš zkusit zůstat v kontaktu s vysvětlením „udělal něco co už jsem fakt nepřekousl“
Jestli ji chceš opožděné dospívání a recoltu usnadnit, tak ji motivuje k tomu, ať odjede nejdřív na Erasmus a pak ať jede alespoň na 3 měsíce dobrovolnicit někam do rozvojové země, třeba do Thajska, nebo nekam do Indonésie, aby změnila perspektivu.
Ale jako s holkou pro život a na spokojenou rodinu s ní nepočítej
A ne, fakt není nic špatného neodpustit rozmazlené holce, že se prodává jen tak pro zábavu. Naopak, pro ni samotnou by bylo hodně špatně, kdyby jí to vlastně prošlo.
Tys jí kvůli krizi na 14 dní odstavil, nebo jak tomu mám rozumět?
Pochopila by som to, keby ju k tomu prinútili finančné a existenčné dôvody. To v tomto prípade neplatí. Je veľká pravdepodobnosť, že keď sa jej zníži životný štandard, tak sa k tomu zase rada vráti. A ten kec o dvoch klientoch za tri mesiace
Skôr tak 5 za deň.
@Anonymní píše:
S jejím taťkou mám skvělý vztah a trápí mě že když se s ní rozejdu tak s ním ztratím kontakt, ale kdybych se rozhodl se s ní rozejít tak mu asi řeknu z jakého důvodu ten rozchod je
To tak vždycky dopadnout nemusí, záleží na tom, jak vycházíš s jejími rodiči atd. Znám jednu, co se s ní rozešel přítel a ona normálně dál kamarádí s jeho sestrou a rodiči asi taky. Ale pravý důvod bych rodině fakt neříkal - pokud to popře, tak budou věřit spíš jí a ty budeš za hajzla, co ji pomlouvá. Jestli v tom bude pokračovat, tak to třeba časem praskne samo.
Typicka Ceska, a typicky parohac. Nedelala casting?
https://www.idnes.cz/…_pribehy_jup
Nenajdes hezkou zenu ktera neni k@#&a.
https://babinet.cz/…titutka.html
@jenny.fields píše:
Nějak nevím, co je na tom za složitou situaci![]()
Presne tohle si rikam.. Proste bud chce chodit se slapotou nebo ne.. ![]()
@pikola píše:
Jako spíš měla nějakou finanční krizi, že to musela řešit prostitucí, ne? Tohle nedělá ženská jen proto, že si dala. s frajerem pauzu.
Přesně tak..pěkně ti kecá beruška, potřebuje rychle vydělané love..pusť ji do oběhu šlápotu..