Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ackoliv tohle nikdy neradim a prijde mi to absurdni, tak v tomhle pripade bych ji snad pozvala na kafe a v klidu s ni vse probrala.
Milého přítele bych jí poslala v dárkovém balení klidně. Kolik mu je, že takhle dělá naschvály?
Vždyť se chová jak pablb.
Pryč od něj, je to pitomec. Najdeš si lepšího a to jaké PR máš před jeho „kamaradkou“ ti může být ukradený. Takovéhle typy to dělají opakovaně a pak slečna uvidí, co se zase dozví další kamarádky v řadě.
Me to prijde tak ze ten tvuj chlap chce proste k ni a jen hleda zpusob jak to hodit na tebe a v klidu bez ztraty kyticky z toho vybruslit. A upřímne, me rict chlap ze se s ni stejne vyspi, bylo by to jasne priznani ze uz to nejspis zrejme udelal a sel by k sipku. Byt tebou, nech ho plavat. Takove ponizovani ti prece za to nestoji. Schvalne ti ublizuje, neni to chlap ale zakerna sketa, kterou evidentně bavi ti ubližovat.
@mmch píše:
Milého přítele bych jí poslala v dárkovém balení klidně. Kolik mu je, že takhle dělá naschvály?Vždyť se chová jak pablb.
S tim souhlasim a nejlepe at se na nej vyprdnou obe
@Šarlota4 píše:
S tim souhlasim a nejlepe at se na nej vyprdnou obe
Přesně. Sejít se s ní a říct dámě, co je to za ptáčka. Až by zvonil s kuframa, poslala by ho do háje taky.
![]()
Chlapa bych kopla do zadele, ne snad proto, že má někde nějakou kamarádku a já žárlím atd…ale už jen proto, že mi řekne, že se s ní stejně jednou vychrápe. Je mi jedno, že to řekne v hádce, tohle mi říct, tak ho za ni poslu a řeknu ať už se nevrací.
@Anonymní píše:
Jsem s partnerem 2 roky, oba jsme rozvedeni a mame kazdy jedno dite. Pred rokem se skamaradil na detske akci se zenou, ktera se mu udajne vzdycky moc libila. Jeste mi o tom doma vypravel, jak je uzasna a krasna, jak chodi, jak mluvi… Pozdeji mi rekl, ze to bylo jen proto, abych zarlila. Kazdopadne neco podobneho udelal jeste nekolikrat, chodili spolu hrat tenis a pri kazdem problemu mi hned psal, co mu psala ona a jak ho nekam zve atd. Pak znovu rikal, ze to bylo jen naschval mne a ze to dela jen kvuli tomu, aby me nastval. Navic, ze on za nic nemuze, ze to ona porad kontaktuje jeho. Moc mu to neverim. Ona je take zadana.
Jejich podivne pratelstvi trva uz rok. Jeste mi o ni porad vypravi, tvrdi, ze by s ni nic nemel a ze kdyby to mel v umyslu, urcite mi o ni nebude vypravet a ze opravdu jde jen o pratelstvi, ale pak mi pri hadce napise, ze se s ni stejne jednou vyspi. Mame posledni mesice krizi a on pri kazde utika za ni nebo ji vse pise, konzultuje to s ni.
Rozesli jsme se a zase se k sobe po mesici vratili. Jejich pratelstvi se ale v tu dobu extremne posililo, pry mu strasne pomohla. Veskere veci, co byly moje dal ji, prepsal na ni i auto, ktere bylo pred rozchodem moje.
Navic jsem ted nasla zpravu, kde mu ona pise, ze dela strasnou chybu, ze se ke mne vraci, ze ho jen tahnu dolu a chci ho jenom pro penize atd. Psala i nekolik hnusnych veci, ktere musela vedet od nej. Jsem z toho hodne zklamana. Mrzi me, jak o mne s ni mluvi. Vypadam pred ni jako totalni kreten a on skvely chlap. Ona za to nejspis ani nemuze, na zacatku podle me mezi nimi urcite neco hodne jiskrilo a pak to asi prece jen prerostlo v pratelstvi, ale nemuzu nejak skousnout, ze mi pred ni dela takove PR
Uz mu to ted rozhodne nechci tolerovat a nevim, jak v tomto vztahu vubec muzu pokracovat…
A tohle je fakt pravda? a kdo se ke komu vracel- on k tobě anebo ty k němu?(resp. kdo víc stál o to to slepit znova dohromady?)
@Malaga
Je to pravda…:(
Navrat byl vzajemny, ale vic z jeho strany. Vzdycky rikal, ze me miloval od prvni chvile a chce me za zenu. Pritom si na me pak ale vsude stezuje…
Přepisovat auto na kamarádku a dávat jí tvoje věci
, no to bych mu fakt věřila, že jsou jen kamarádi. Poslala bych ho kam slunce nesvítí. Navíc jsem kdysi četla, že když má chlap milenku, tak když o ní řekneš něco špatného, tak se jí zastává. Když má milence ženská, klidně odkýve, když o něm někdo řekne, že je blb
.
Tady bych neřešila „kamarádku“, ale přítele. Vždyť se chová jako hovado. I kdyby s ní nic neměl, tak co je tohle za chování? Nic nelep a pošli ho do zadele ![]()
@Anonymní píše:
@Malaga
Je to pravda…:(
Navrat byl vzajemny, ale vic z jeho strany. Vzdycky rikal, ze me miloval od prvni chvile a chce me za zenu. Pritom si na me pak ale vsude stezuje…
no tak se s ním rozluč…ona si ho vezme do péče ta jeho nej kámoška…tohle asi nemáš zapotřebí…
A proč že se tě snažil naštvat? Já to vůbec nechápu. To je z jeho pohledu jako alibi nebo o co mu šlo? To je nejspíš padlej na hlavu ![]()
Jsem s partnerem 2 roky, oba jsme rozvedeni a mame kazdy jedno dite. Pred rokem se skamaradil na detske akci se zenou, ktera se mu udajne vzdycky moc libila. Jeste mi o tom doma vypravel, jak je uzasna a krasna, jak chodi, jak mluvi… Pozdeji mi rekl, ze to bylo jen proto, abych zarlila. Kazdopadne neco podobneho udelal jeste nekolikrat, chodili spolu hrat tenis a pri kazdem problemu mi hned psal, co mu psala ona a jak ho nekam zve atd. Pak znovu rikal, ze to bylo jen naschval mne a ze to dela jen kvuli tomu, aby me nastval. Navic, ze on za nic nemuze, ze to ona porad kontaktuje jeho. Moc mu to neverim. Ona je take zadana.
Jejich podivne pratelstvi trva uz rok. Jeste mi o ni porad vypravi, tvrdi, ze by s ni nic nemel a ze kdyby to mel v umyslu, urcite mi o ni nebude vypravet a ze opravdu jde jen o pratelstvi, ale pak mi pri hadce napise, ze se s ni stejne jednou vyspi. Mame posledni mesice krizi a on pri kazde utika za ni nebo ji vse pise, konzultuje to s ni.
Rozesli jsme se a zase se k sobe po mesici vratili. Jejich pratelstvi se ale v tu dobu extremne posililo, pry mu strasne pomohla. Veskere veci, co byly moje dal ji, prepsal na ni i auto, ktere bylo pred rozchodem moje.
Navic jsem ted nasla zpravu, kde mu ona pise, ze dela strasnou chybu, ze se ke mne vraci, ze ho jen tahnu dolu a chci ho jenom pro penize atd. Psala i nekolik hnusnych veci, ktere musela vedet od nej. Jsem z toho hodne zklamana. Mrzi me, jak o mne s ni mluvi. Vypadam pred ni jako totalni kreten a on skvely chlap. Ona za to nejspis ani nemuze, na zacatku podle me mezi nimi urcite neco hodne jiskrilo a pak to asi prece jen prerostlo v pratelstvi, ale nemuzu nejak skousnout, ze mi pred ni dela takove PR
Uz mu to ted rozhodne nechci tolerovat a nevim, jak v tomto vztahu vubec muzu pokracovat…