Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A proč že se tě snažil naštvat? Já to vůbec nechápu. To je z jeho pohledu jako alibi nebo o co mu šlo? To je nejspíš padlej na hlavu ![]()
@Anonymní píše:
@Amys Ze pry si ho dostatecne nevazim…
No tak ať táhne tam, kde si ho budou vážit. Bože to je zase exemplář.
@Anonymní píše:
No, tak si važ hlavně sama sebe. A jeho kopni do prde#le fakt. ![]()
Myslím, že v tomhle případě o moc nepřijdeš. ![]()
@Anonymní píše:
Ty jo, tak možná buď ráda za to, že si našel kamarádku a zdrhej
Teď na ní provokativně přepíše auto a příště udělá co. Měj svou hrdost.
@Anonymní píše:
No, podle mého nemáš ani za co. Seber svou hrdost a kopni ho do zadele.
Já bych ho poslala do pr.ele už za to, že řekl, že se s ní stejně vyspí
Nechápu, že ses k němu vrátila, navíc potom, co na ni přepsal tvoje auto. Podle mě spolu spali už dávno. A když je pro něj tak dokonalá, tak ať si ji zarámuje. Určitě máš na lepšího. Ještě by mě zajímalo, co na to její partner???
Co to je za hnuj ten chlap? Prosim te kopni ho definitivne do riti. Takovy hovado, ty jo
To by mi chlap rekl jednou, ze se s ni stejne jednou vyspi, co to jako je? A ze ji dava tvoje veci, jak si muze dovolit sahat na tvy veci? A auto? Proc si takovy jednani nechas libit? Takhle se ponizovat proboha
Kdybych vedela, kde ta kvetina bydli, zabalila mu veci a pekne mu je k ni donesla. Pribalila bych tam jeste nejaky svy triko, ze uz se ti nelibi, ale ji, ze jeste urcite poslouzi. Pekne, s usmevem na rtech.
@Manhattan píše:
Já bych ho poslala do pr.ele už za to, že řekl, že se s ní stejně vyspíNechápu, že ses k němu vrátila, navíc potom, co na ni přepsal tvoje auto. Podle mě spolu spali už dávno. A když je pro něj tak dokonalá, tak ať si ji zarámuje. Určitě máš na lepšího. Ještě by mě zajímalo, co na to její partner???
Ne asi..jo to me taky napadlo, co na to jeji, kdyz si domu prijela tim autem.
Jak přepsal auto? Jestli jsi ve VT psaná jako majitelka a on ho přepsal na ni, je to minimálně podvod. To samé tvoje věci - krádež. To je na TO toto. Přece si nenechas vzít svuj majetek??
Jinak je to srab, který to nechce sam ukončit, aby nebyl za toho špatného. Rád si před ni asi hraje na chudinku a ona mu to žere. Klasika. Řekni mu, ze odchazis, zes zkusila někoho, kdo to v posteli konečně umí a nemusíš předstírat orgace.
At si on pinda kde chce a co chce. Jen se nad tím usmej, ubozakem.
@Eemii píše:
Co to je za hnuj ten chlap? Prosim te kopni ho definitivne do riti. Takovy hovado, ty joTo by mi chlap rekl jednou, ze se s ni stejne jednou vyspi, co to jako je? A ze ji dava tvoje veci, jak si muze dovolit sahat na tvy veci? A auto? Proc si takovy jednani nechas libit? Takhle se ponizovat proboha
![]()
Kdybych vedela, kde ta kvetina bydli, zabalila mu veci a pekne mu je k ni donesla. Pribalila bych tam jeste nejaky svy triko, ze uz se ti nelibi, ale ji, ze jeste urcite poslouzi. Pekne, s usmevem na rtech.
Souhlasím ![]()
Tak at si za ní jde, nikdo by mě nedonutil se k němu vrátit. asi k sobě potřebuje někoho kdo si nechá vše líbit, dělá z tebe idiota ![]()
@Anonymní píše: …
Jejich podivne pratelstvi trva uz rok. Jeste mi o ni porad vypravi, tvrdi, ze by s ni nic nemel a ze kdyby to mel v umyslu, urcite mi o ni nebude vypravet a ze opravdu jde jen o pratelstvi, ale pak mi pri hadce napise, ze se s ni stejne jednou vyspi. .....
Uz mu to ted rozhodne nechci tolerovat a nevim, jak v tomto vztahu vubec muzu pokracovat…
přeloženo do reálštiny, už nějakou dobu, možná necelý rok s ní šou – stá
před ní hraje stejné divadýlko jako před Váma
mužská hysterka, no nazdar
s takovým nemá smysl se přátelit ani nic jiného, od mužských hysterek držeti se co nejdál, je jediná možná rada
![]()