Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny,jsem tu zaregistrovaná pár minut ale nedá mi to abych se nezeptala na vaše názory. S přítelem jsme se dohodli na tom že by jsme chtěli miminko. Jenže uplynulo třičvrtě roku a my jsme pořád na stejném místě u stejných řečí! Prostě se nemá k tomu poslednímu kroku bez kterého jak všechny víme mimi nebude. Upozorňuju na to že s nápadem na mimi přišel sám. Spíš jsem ze začátku váhala já. No něco na moje nervy tenhle chlap
ženský poraďte co s ním
oba si toho mrňouse moc přejeme jen nevím jak toho mého pošťouchnout. Prosím poraďte ![]()
A už jsi alespoň přestala brát antikoncepci?
Nebo máte ochranu používanou z jeho strany?
Tak když jste se dohodli tak jste se snad dohodli,že vysadí antikoncepci ne?
U nás dost pomohla kamarádka s mimísem, se kterou jsme se vídali, já se styděla přítele zeptat, kdy teda už, nechtěla jsem, aby to vypadalo, že na něj tlačim, tak se ho prostě jednou zeptala ona. Když si hrál s jejim prckem stylem, že mu to s nim sluší a že kdy my už teda taky hupsnem na to dělání miminka..a on polichocen samozřejmě řekl, že to záleží na mě..Na a dva měsíce od toho rozhovoru jsem zjistila, že jsem těhotná
![]()
Právě že nepoužíváme žádnou ochranu
jen si ten můj miláček dává pozor ![]()
vejdunka píše:
Právě že nepoužíváme žádnou ochranujen si ten můj miláček dává pozor
a ptala jsi se ho proč si dává pozor,když by jste chtěli mimi?
nejlepší bude si o tom promluvit.Třeba se na to jěště necítí nebo si není jistý zda chceš ty.My to tady moc nevykoumáme ![]()
Hanule píše:
A už jsi alespoň přestala brát antikoncepci?Nebo máte ochranu používanou z jeho strany?
a nebo pro jistotu ani nesexujete
![]()
vejdunka píše:
tak ho zabav, aby si ho nedal ![]()
A co mu říct prostě - nezkusíme to už? Neprošlo by to?
My uvažujeme o třetím a děláme to podobně, ne že bych na něj spěchala (na mimino), ale jednou za čas (v „bezpečném“ období) si řeknem - nezkusíme nehodu? ![]()
lyrica: tak to gratuluju
příteli je 29 tzn. má spoustu kamarádu kteří děti už dávno mají a co víc děti ho mají rádi. Nechci na něj tlačit takže zatím tomu nechávám volný průběh…a v kolikátém jsi měsíci nebo už snad po porodu? ![]()
Teď 17tt
Takže za chvilinku 5. měsíc..
Neboj, určo to vyjde i Vám, ale jestli jste se o tom bavli, že to mímo chcete, tak bych se ho asi zeptala..To bude nejrychlejší řešení, ne?
kozisek píše:vejdunka píše:tak ho zabav, aby si ho nedal
No, třeba bouchnout dveřma aby se lekl a pustil to. ![]()
Hanule píše:
A co mu říct prostě - nezkusíme to už? Neprošlo by to?My uvažujeme o třetím a děláme to podobně, ne že bych na něj spěchala (na mimino), ale jednou za čas (v „bezpečném“ období) si řeknem - nezkusíme nehodu?
asi taky budem muset zkusit tu vaši nehodu
dneska mu to navrhnu ikdyž nevim jak se na to bude tvářit ![]()
Davdan píše:kozisek píše:No, třeba bouchnout dveřma aby se lekl a pustil to.vejdunka píše:tak ho zabav, aby si ho nedal
lyrica píše:
Teď 17ttTakže za chvilinku 5. měsíc..
Neboj, určo to vyjde i Vám, ale jestli jste se o tom bavli, že to mímo chcete, tak bych se ho asi zeptala..To bude nejrychlejší řešení, ne? [/citaceDavdan píše:kozisek píše:No, třeba bouchnout dveřma aby se lekl a pustil to.vejdunka píše:tak ho zabav, aby si ho nedal
![]()
super nápad, měla bych to ale vyzkoušet co nejdřív protože teď někdy bych měla mít ovu…