Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Klid, vždyť napsal, že má Tebe a nikoho jiného nehledá. Nechovej se jak stíhačka ![]()
Buď ráda, že ji o tobě řekl a nedělej z toho něco, co to není. A taky mu nečti jeho soukromý věci.
To ano, ale jí psal, jak jí to sluší, jak je pěkná atd. a že kdyby neměl mne, tak by po ní vyjel.
Bojím se, aby si nějaký čas nepsali a on se do ní zazblbnul - ona je hodně chytrá, jde na něj mazaně, není to žádná blbka…
@chelsea001 píše:
Klid, vždyť napsal, že má Tebe a nikoho jiného nehledá. Nechovej se jak stíhačka
To se tak píše/říká, aby vypadal za správňáka.
Zakladatelka je nyní v záloze. Pokud to pánovi s tou novou vyjde, tak bude odejita.
Hele to je nesmysl. Píšeš, že ona je jeho typ a ty jsi pravý opak. No kdybys nebyla ani trochu jeho typ, tak by s tebou asi nebyl, ne? ![]()
@vendulka72 jak to můžeš vědět???Zakladatelko to svému příteli nevěříš nebo co???Už tě podvedl?
To mě dostává, jak si každá holka myslí, že všechny ostatní chtěj právě toho jejího ![]()
@Anonymní píše:
To ano, ale jí psal, jak jí to sluší, jak je pěkná atd. a že kdyby neměl mne, tak by po ní vyjel.
Bojím se, aby si nějaký čas nepsali a on se do ní zazblbnul - ona je hodně chytrá, jde na něj mazaně, není to žádná blbka…
Přítel mi dal svůj starý telefon i se starýma smskama a tak. No když sjem je mazala, našla jsem konverzaci z doby, kdy jsme spolu byli dva roky a v té teda nepřiznal, že má mě a že by tu babu nechtěl. Vysmála jsem se mu, že je vůl. Ale nic jsem neřešila (a musím říct, že se styyděěěl
). Ale já se nehroutím. Nejsem na něm závislá. K životu ho nepotřebuju. Jsem a budu s ním a nebo bez něj. Navíc to nejlepší z něj mám už dávno
Takže za mě, raději být tři roky šťastná a pak o to přijít než celý tři roky pátrat a zabývat se tím.
@dani24687 píše:
To mě dostává, jak si každá holka myslí, že všechny ostatní chtěj právě toho jejího
To teda
celá žhavá zvykat si zas na něco novýho že ![]()
@chelsea001 píše:
@vendulka72 jak to můžeš vědět???Zakladatelko to svému příteli nevěříš nebo co???Už tě podvedl?
Vím to, protože mám svoje roky a zkušenosti. Máme hezký vztah… toto už jsem viděla i sama zažila mnohokrát.
Zapalují se mu lýtka.
Může mu věřit, nicméně by se měla připravit na to, že on tomu mámení podlehne a bude si chtít zopakovat tu dobu, kdy si s babama užíval.
@chelsea001 Naprostý souhlas!
Zakladatelko a radši nečti a nepátrej pak si můžeš přečíst něco co tak není myšleno bude to vytržené z kontextu ty z toho budeš akorát hotová a přitom to ve skutečnosti nemusí být tak myšleno. ![]()
@Seizdra píše:
To tedacelá žhavá zvykat si zas na něco novýho že
To teda
a beztak horšího ![]()
Ahoj,
). Navíc je i hodně chytrá, nezadaná, šarmantní atd. - píšou si spolu a plánují, že se uvidí, protože ona po něm chtěla poradit ohledně softwaru doma a on jí to má nějak seřídit. Strašně na ní žárlím, ke mě se chová stále stejně, žádná změna. Nedávno ráno odjel a nechal otevřenou jejich vzájemnou komunikaci na FB. Stydím se, ale nahlédla jsem tam. Psali si o životě, o práci a on bohužel jí několikrát nabízel tu schůzku, psal jí, že až pojede kolem, že se i ona může stavit u něj na kafčo. Psal jí ale i o mě, že jinou babu nehledá a nevyhledává povyražení kolem. Tak nevím. Tak jako napůl spolu flirtují a já nevím, co a jak. Jeho poslední věta o mě byla : Pokud bych nebyl s XY (já), třeba bych po tobě vyjel. Ale asi bych nerozdýchal to kouření… a potom to pokračovalo o tom, jak by ona měla přestat kouřit. Když o ní mluvil jednou se mnou, řekl mi, že by se s ní rád potkal, že je pro něj zajímavá jako člověk, kámoška, nikoli jako objekt k seznámení. Ale cítím, že to tak není.
Co mám dělat??? B.
chtěla bych se poradit a vyslechnout nezávislé názory. S přítelem máme hezký vztah, vše nám klape. Přítel byl dříve hodně na ženské a dodneška se rád podívá, ale snad jen podívá. Spolu jsme 3 roky. Před nedávnem se seznámil s jednou ženskou, je velmi hezká, přesně jeho typ, který se mu líbí (já jsem pravý opak