Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Uslava píše:
V soužití je fajn, když si partneři jeden druhého váží.
Já to tedy k životu potrebuju. Kdyby se můj manžel takhle choval, slezla by laťka dolů. Mě to přijde směšné. A vlastně taky vymyšlené, protože snad parta chlapů má jiné zájmy, než se scházet na prohánějí umělých vagín. Kdyby jim bylo 15, pochopím.
Bohužel znám takové pány a tyto jsou ještě v pohode. Ale tamti jsou movití a nudí je svět podle mě. Takže výlety do Thajska, luxusní kurvicky na pokoj a i vzájemná kuřba
jo a manželky mají, ale ty drží pusu, jelikož si užívají luxusu… jo a Vemola to není
![]()
@Cizinka 999 píše:
Už jedem 25 rok
Tak to teda klobouček👌
Kdyby jste měla recept, jak muže po čtyřicítce naučit vybalit si batoh, když přijede z výletu, roztřídit čistý/špinavý prádlo a každý den hodit trencle a ponožky do koše na prádlo, budu platit zlatem! ![]()
@Russet píše:
Osobně by mi to chlapa asi znechutilo. Mé sociální bublině muži štípají dřevo, opravují kapající kohoutky a milují se se svou ženou. Když si vyrazí na pánskou jízdu, přes den sportují, večer posedí u piva a jdou spát. Kdyby měl tu umělotinu na upustění páry, když je beze mne, to bych asi nezkoumala. Ten zbytek mi opravdu přijde nechutný.
Jednou v životě jsem vyrazil s podobnými pány na pánskou jízdu. Sportování přes den super
Posezení u piva už trochu horší, a když těch piv padlo víc, začali se předhánět, kdo sbalí servírku a vzhledem k jejich opivenému stavu vypadali chovali se opravdu jak (píííp). Skoro mi bylo té holčiny až líto, ale asi má něco takového pomalu jako denní chleba…
@Cizinka 999 píše:
Ta otázka byla ke kterému komentáři? K vůli tě tašce? Nikdy nevybaluji manželovi věci, je snad dospělý a má dvě ruky jako já. nechci si hrát na jeho mámu
Já taky ne. Když má svou špínu v tašce, vybaluje si ji sám. Když odněkud přijede. Když jsme na dovolené všichni, špínu máme společně dohromady. Pak to tahám já. Ale jeho taštičku s „hygienou“ si vyklízí sám.
@Sofia_Sofia píše:
Tak to teda klobouček👌
Kdyby jste měla recept, jak muže po čtyřicítce naučit vybalit si batoh, když přijede z výletu, roztřídit čistý/špinavý prádlo a každý den hodit trencle a ponožky do koše na prádlo, budu platit zlatem!
To uměj i moje děti. Teda když začnu řvát a seberu jim počítače ![]()
Jinak recept, jak to naučit chlapa je poměrně jednoduchý - rozvést se s ním a zavést střídavku
![]()
@Kutil Tom píše:
Jednou v životě jsem vyrazil s podobnými pány na pánskou jízdu. Sportování přes den superPosezení u piva už trochu horší, a když těch piv padlo víc, začali se předhánět, kdo sbalí servírku a vzhledem k jejich opivenému stavu vypadali chovali se opravdu jak (píííp). Skoro mi bylo té holčiny až líto, ale asi má něco takového pomalu jako denní chleba…
Tak jako servírka musí být na opilecké kydy trénovaná. Ono stačilo si vyjít s kolegy na večírek a opilí se taky chovali jinak a občas byli dost směšní.
@Kutil Tom píše:
To uměj i moje děti. Teda když začnu řvát a seberu jim počítačeJinak recept, jak to naučit chlapa je poměrně jednoduchý - rozvést se s ním a zavést střídavku
![]()
![]()
Muž to umí, dítě trousí jako Večerníček. Nezvedám. Říkám, ukliď si to. Klidně do té doby, dokud to neudělá.
Si ty tři představuju u společný honitby.
Jako v Amarcord od Feliniho…„Kozy trafikantky“ nadhodil jeden a už jeli ))
@Sofia_Sofia píše:
Tak to teda klobouček👌
Kdyby jste měla recept, jak muže po čtyřicítce naučit vybalit si batoh, když přijede z výletu, roztřídit čistý/špinavý prádlo a každý den hodit trencle a ponožky do koše na prádlo, budu platit zlatem!
Chlap i líný puberťák ví, že matka pere jen to, co je na pračce, maximálně oznamuji, že dnes peru, aby mohli doplnit. Co si kde případně štosují a pak jim chybí nevyprané, je jen na nich
Zřejmě ale zvládli pochopit, nevyprané věci nereklamují, a to peru jen o víkendu.
@Sofia_Sofia píše:
Tak to teda klobouček👌
Bohužel tohle se nedá moc naučit. Jde o výchovu u maminky. Pokud maminka dělala vše za nej, tak nikdy nebude “pomáhat” tolik, jako ten, který neměl vše na zlatým talíři. Můj přítel je naštěstí vychován tvrdší rukou mamky a já z toho teď profituji
. Ale měla jsem i takového, ze když jsem k nemu poprvé přišla domu, tak tam měl horu (né kopu, ale opravdu horu) spinaveho prádla a čekal na maminku, až přijde a vypere
. Utikala jsem o 106 a nejen tedy kvůli tomuto
.
Ať si ten tvůj začne chodit povídat i sem. Tady najde další spřízněné duše a my to zhodnotíme, jestli je to magor nebo ne. ![]()
@Kutil Tom píše:
To uměj i moje děti. Teda když začnu řvát a seberu jim počítačeJinak recept, jak to naučit chlapa je poměrně jednoduchý - rozvést se s ním a zavést střídavku
![]()
![]()
Aha
@Janadzus píše:
Bohužel tohle se nedá moc naučit. Jde o výchovu u maminky. Pokud maminka dělala vše za nej, tak nikdy nebude “pomáhat” tolik, jako ten, který neměl vše na zlatým talíři. Můj přítel je naštěstí vychován tvrdší rukou mamky a já z toho teď profituji. Ale měla jsem i takového, ze když jsem k nemu poprvé přišla domu, tak tam měl horu (né kopu, ale opravdu horu) spinaveho prádla a čekal na maminku, až přijde a vypere
. Utikala jsem o 106 a nejen tedy kvůli tomuto
.
No, manžel, bych řekla, není takový ten typický mamánek. Dost to umocňuje i fakt, že je cizinec a tam se na nějaký matky-služky nehraje. Spíš se to dost změnilo od té doby, co jsem na mateřský, ale zas, jestli je tohle jediná stinná stránka, můžu si ještě pískat.
Zajímalo mě spíš, jak je to jinde, navíc po 25 letech manželství, navíc s mužem vychovaným v socíku ![]()
Prisli by mi jak teplí bratri
A ne, fakt mi to neprijde normalni. Celkove tvuj pritel, jak ho popisujes, by pro me byl sci-fi
Zaplat panbuh za normalni chlapy. Tohle bych nedala. Uchylak hadr.
@Sofia_Sofia píše:
No, manžel, bych řekla, není takový ten typický mamánek. Dost to umocňuje i fakt, že je cizinec a tam se na nějaký matky-služky nehraje. Spíš se to dost změnilo od té doby, co jsem na mateřský, ale zas, jestli je tohle jediná stinná stránka, můžu si ještě pískat.
Zajímalo mě spíš, jak je to jinde, navíc po 25 letech manželství, navíc s mužem vychovaným v socíku
Takhle, naučit se to moc nedá, ale chlap zlenivý jednoduše
, ale to i my ženy. Když jsem byla mladší, tak jsem měla kluka, který se o mě staral, jak o princeznu a taky jsem zlenivela
… ale třeba můj tata má přítelkyni, která se taky stará a on by si přesně tu tašku hodil do rohu a čau ![]()