Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tedka spolu jedou umele vaginy, pristi turnus bude v toaletni tasticce pripinak.
Pred nejakou dobou tu byla diskuse, jak slecna jela prekvapit toho svojeho, kdyz byl taky na chate s kamosema. No nachytala je, jak si tam honi navzajem. Takze asi podobny oddil, pro me by to nebylo. Ale manzelka kamarada pobavila, ze mu to toleruje, protoze jsou chlapi domluveni, ze se postaraji, kdyby se s nekym z nich neco stalo. ![]()
Těžko uvěřitelna story, ale bohužel můj ex říkal, že se v práci kouká na pecko se svým nejlepším kamarádem. Od té doby jsem si začala všímat různých detailu až vlastně nakonec velké zjištění, že je i na kluky. No znechutil se mi tak, že už se to nikdy nespravilo.
@Silverine247 píše:
Tedka spolu jedou umele vaginy, pristi turnus bude v toaletni tasticce pripinak.Pred nejakou dobou tu byla diskuse, jak slecna jela prekvapit toho svojeho, kdyz byl taky na chate s kamosema. No nachytala je, jak si tam honi navzajem. Takze asi podobny oddil, pro me by to nebylo. Ale manzelka kamarada pobavila, ze mu to toleruje, protoze jsou chlapi domluveni, ze se postaraji, kdyby se s nekym z nich neco stalo.
Úplná Cosa Nostra!
@Silverine247 píše:
Tedka spolu jedou umele vaginy, pristi turnus bude v toaletni tasticce pripinak.Pred nejakou dobou tu byla diskuse, jak slecna jela prekvapit toho svojeho, kdyz byl taky na chate s kamosema. No nachytala je, jak si tam honi navzajem. Takze asi podobny oddil, pro me by to nebylo. Ale manzelka kamarada pobavila, ze mu to toleruje, protoze jsou chlapi domluveni, ze se postaraji, kdyby se s nekym z nich neco stalo.
ja cetl Pribiňák:-) Hele, moje mama mi taky vybaluje veci. A dela i snidane:-)
Jako je to trochu nestandardní, ale asi to nikomu neubližuje.
Ale jedna věc by mi hodně vadila, že ti to neřekl. Myslím, že sám musí vědět, že to není něco, co dělá každý. A že je na tom něco, co z toho dělá ošklivé tajemství, když se to tají.
A najít si holku, co horko těžko snáší, když jdeš s kamarádem na pivo, když si běžně s kamarády leštíš bambus? To není moc chytré.
Touha chodit doma s minimem oblečení s tím nesouvisí. ![]()
A já bych s ním nebyla. S blbem, co vybaluje stylem taška do jednoho kouta, špinavé prádlo do druhého. Nejsem posluhovačka. Takže buď by si to uklidil, nebo by letěl jak ty hadry.
Stejně tě historce moc nevěřím. Spíš než umělou frndu by si na místě sehnali živou.
Kazdy ma nejakou tu trinactou komnatu, tahle je pro me tezko uveritelna, ale budiz, mozna se to i deje. Pak je to trapne a smesne, nevim co prevlada a nejspis bych si partnera nemohla moc vazit.
Vybalovat veci a hazet pradlo do spiny zvladaji i moje deti. Ty si narozdil od manzela umeji i zabalit.
Tak moment, tady mi něco neklape.
Že má chlap hračku, to je sice ne až tak běžné, ale většina holek máte také své hračky, proč ne. Že si ji bere s sebou je pochopitelné, když má takové libido jak píšeš a je pár dní bez tebe.
Sdílet s kamarády linky na péčko, fotky no… chlapi no.
Ale že by chlapi vyrazili na chatu na hromadnou hoňku a poměřovali si kdo má jakou umělotinu a jak jim to s nima jde… sorry, ale tohle nebude reálný. Neznám chlapa, pokud to není nějaký “homo kroužek”, který by tohle vědomě chtěl provozovat.
@Veselej kluk Zejo, že by raději sbalili nějakou jen tak na jednu dvě noci?
@inkakřivák píše:
@Veselej kluk Zejo, že by raději sbalili nějakou jen tak na jednu dvě noci?
Tak samozřejmě je to hrůza, ale chlapi si (bohužel) raději někoho dotáhnou po pařbě v místní hospodě než aby spolu leštili choboty a poměřovali, kdo má lepší sbíječku. ![]()
@Veselej kluk No hrůza, pro mne je poněkud uchylnejsi ta varianta číslo dve. Takže být toto pravda, letěl by. On by letěl tak jako tak - špinavé hadry, tohle anebo baba na jednu noc? Všechno špatně.
Mě osobně by už odpuzovavalo to jeho odhalování se a nadměrný chtíč… Ale chápu, že někomu to může připadat rajcovní…
@Magical-eyes Přesně tak. Představa, že mi partner takhle exhibuje před kamarádkama a rodinou, aby si jako nezapomněli všimnout, jakej že je to chlapák, je mi za něj trapně až za hrob.
A jak špinavý fusekle tolik nevaděj, tohle by pro mě byl důvod k rozchodu - chlapa si prostě musím, v první řadě, vážit.
No nevím, jestli se tenhle materiál má množit