Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zvláštní dotaz…
ale ok - pokud nemáš doma ve špajzu rentgenový přístroj, tak to teď fakt nepoznáš nijak.
Nech to pár dnů být a pokud se to nezlepší, zajeď na chirurgii.
Já jako dítě jsem měla takhle prst zlomený,
pak se mi zlomil ještě 2× při pádu na zahradě
Počkala bych do rána, pokud se ji to nebude lepšit a bude si stěžovat, tak raději zajet na chirurgii ať to máte kdyžtak pořešené před víkendem.
@Anonymní píše: Více
Já si při pádu na schodech nakopla palec, byl trochu nateklý, hýbala jsem s ním. Ale raději jsme jeli na chirurgii no a byl zlomený
navíc ještě dislokovaný takže mi dal sádru ke kolenu na 3 týdny… Vím že je to trochu něco jiného ale myslím tím, že i když se to zdá v pořádku, může to být zlomenina ![]()
Zlomeninu nepoznáš. Dcera se zlomeným kotníkem v pohodě došla z družiny domů pěšky. Jen cestou trochu kulhala. Ráno jsem ji vzala na chirurgii, protože stále kulhala. I doktorka se tvářila, že s tím nic moc mít nebude, jen zvrtnutí. Rentgenový snímek ji překvapil. Zítra jí to radši nechej zkontrolovat.
Ja jsem se zlomenym prstem na noze a jeste k tomu pretrzenou slachou tamtez odchodila peknych par km po horach, kde jsem jeste obcas nosila 3letou dceru. Pri prvnim RTG mi totiz bylo receno, ze je to jen narazene.
A dcera se zlomenou klicni kosti a lehce dislokovanou normalne fungovala, nemela ani malicky otok, zadny hematom. Jen ji to trochu bolelo.
Muj bratr se zlomenym nartem si v pohode hral s kamarady a pozdeji pribehl domu. Jen pak v noci fnukal bolesti. Dcera kamaradky podobne, s tou jeli na RTG az za necely tyden.
Takze skutecne fakt, ze s tim hybe a je to jen trochu natekle, neznamena, ze to neni zlomene.
Ahoj, naše malá (2 roky) si teď přivřela prst do dveří. Šli jsme na balkon malá chtěla abych zavřela dveře a ona stala vedle mě a měla tam ručičku já jsem to neviděla a přivřela jsem ji tam palec
malá je v pohodě s palcem normálně hýbe akorát to má trochu natekly a červený a chvílemi řekne že ji to bolí bojím se aby to neměla zlomený nebo tak něco
jak to prosím poznám? Děkuji