Přivřený prst

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.5.24 13:10

Přivřený prst

Ahoj, naše malá (2 roky) si teď přivřela prst do dveří. Šli jsme na balkon malá chtěla abych zavřela dveře a ona stala vedle mě a měla tam ručičku já jsem to neviděla a přivřela jsem ji tam palec :,( malá je v pohodě s palcem normálně hýbe akorát to má trochu natekly a červený a chvílemi řekne že ji to bolí bojím se aby to neměla zlomený nebo tak něco :( jak to prosím poznám? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21967
2.5.24 13:17

Zvláštní dotaz… :think: ale ok - pokud nemáš doma ve špajzu rentgenový přístroj, tak to teď fakt nepoznáš nijak.

Nech to pár dnů být a pokud se to nezlepší, zajeď na chirurgii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75910
2.5.24 13:49

Já jako dítě jsem měla takhle prst zlomený, :nevim: pak se mi zlomil ještě 2× při pádu na zahradě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
2.5.24 13:55

Počkala bych do rána, pokud se ji to nebude lepšit a bude si stěžovat, tak raději zajet na chirurgii ať to máte kdyžtak pořešené před víkendem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
2.5.24 18:44

Muze to mit zlomene, i kdyz s tim normalne hybe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
2.5.24 19:54
@Anonymní píše: Více

Já si při pádu na schodech nakopla palec, byl trochu nateklý, hýbala jsem s ním. Ale raději jsme jeli na chirurgii no a byl zlomený :lol: navíc ještě dislokovaný takže mi dal sádru ke kolenu na 3 týdny… Vím že je to trochu něco jiného ale myslím tím, že i když se to zdá v pořádku, může to být zlomenina :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
2.5.24 19:56

Zlomeninu nepoznáš. Dcera se zlomeným kotníkem v pohodě došla z družiny domů pěšky. Jen cestou trochu kulhala. Ráno jsem ji vzala na chirurgii, protože stále kulhala. I doktorka se tvářila, že s tím nic moc mít nebude, jen zvrtnutí. Rentgenový snímek ji překvapil. Zítra jí to radši nechej zkontrolovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
3.5.24 01:31

Ja jsem se zlomenym prstem na noze a jeste k tomu pretrzenou slachou tamtez odchodila peknych par km po horach, kde jsem jeste obcas nosila 3letou dceru. Pri prvnim RTG mi totiz bylo receno, ze je to jen narazene.

A dcera se zlomenou klicni kosti a lehce dislokovanou normalne fungovala, nemela ani malicky otok, zadny hematom. Jen ji to trochu bolelo.

Muj bratr se zlomenym nartem si v pohode hral s kamarady a pozdeji pribehl domu. Jen pak v noci fnukal bolesti. Dcera kamaradky podobne, s tou jeli na RTG az za necely tyden.

Takze skutecne fakt, ze s tim hybe a je to jen trochu natekle, neznamena, ze to neni zlomene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák