Přivýdělek při MD

Napsat příspěvek
Velikost písma:
102
9.5.10 10:54

No ještě jsem se na CASI nezaregistrovala, protože bych chtěla vědět, jaké dotazníky to jsou - typ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
3.8.10 18:36

ahoj, já taky spolupracuji s DEDROU a jsem spokojená, ale ještě víc jsem spokojená s OKG. Je to práce na smlouvu,motivující ohodnocení a super výrobky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamila Verníčková
17.2.11 10:48

dobrý den, to Vám musím oponovat. Já spolupracuji s DEDROU teprve čtvrtý měsíc a každý měsíc jsem si přivydělala přes 3tisíce Kč. Takže vím, že DEDRA funguje!
zdraví Kamila

• Citovat
  • Upravit
1605
30.12.11 18:04

ahoj holky,probírám tu diskuze o přivýdělkách.já jsme taky zaregistrovaná u dedry,ale já moc spokojená nejsem.i přesto že mám okolo sebe spoustu lidí(ženskejch)tak se mi moc nedaří v prodeji.zase tak levný to není.takže spíš koukají po něčem co je levnější.a nákup nad 1500 nebo kolik to přesně je aby jsi nemusela platit 99kč za dobírku se mi moc nedaří.holt u nás jede avon a oriflame :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
25.2.12 13:31

Ahoj, já už jsem to tu už psala. Mrkněte se na mamavpraci cz . Jde o klasický pracovní portál, ale zaměřený na matky na mateřské - speciální úvazky (zkrácené pracovní doby, domácí kancelář apod.) Tzn. žádné klikačky, žádné podivné nabídky, žádný prodej zboží za provizi - prostě jen seriózní nabídky firem nabízející práci.

J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
3.5.12 19:03

Ahoj! já zase dělám oriflame a Euronu. Oriflame je dobrý v tom, že tam máte čistý výdělek 30procent což je dost a sama pro sebe mám levnější kosmetiku. Mám už to docela rozjetý, protože už ho dělám léta. Eurona je společnost, která prodává čistící prostředky, jsou to koncentráty, vydrží déle, ale jsou dražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.10.13 18:30

vydělat a mít se fajn

http://eva21.formees.com/…p-si-dum-27/ Neváhejte a jděte do toho snámi :potlesk: :dance: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
5.11.15 15:56

Přivýdělek na RD 2015/2016

Holky,
máté nějaká zkušenost s přivýdělkem na RD za rok 2015?? kolik si můžu přivydělat? A musím to někde hlásit? třeba zaměstnavatel nebo sociálka???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
5.11.15 18:14

Můžeš si privydelat/ vydělávat kolik chceš. Jen pokud hodláte uplatnovat slevu na vyzivovanou manželku, tak to nesmí být vic jak 68 tisíc ročně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
5.11.15 18:18
@Čermajda1 píše:
Holky,
máté nějaká zkušenost s přivýdělkem na RD za rok 2015?? kolik si můžu přivydělat? A musím to někde hlásit? třeba zaměstnavatel nebo sociálka???

Pokud tím „na RD“ myslíš při pobírání rodičovského příspěvku, tak si můžeš vydělat kolik chceš, na jakýkoli typ smlouvy, hlásit nikde nic nemusíš, jen dítě do dvou let nesmíš dát do školky/jeslí (ani soukromých) na déle než 46 hodin měsíčně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
6.11.15 10:59
@Kassy píše:
Pokud tím „na RD“ myslíš při pobírání rodičovského příspěvku, tak si můžeš vydělat kolik chceš, na jakýkoli typ smlouvy, hlásit nikde nic nemusíš, jen dítě do dvou let nesmíš dát do školky/jeslí (ani soukromých) na déle než 46 hodin měsíčně.

Aha. Tak, že kdybych chtěla jít třeba o víkendu na pár hodin někam doplňovat do krámu zboží, tak by to neměl být problém :) ( malého by hlídal přítel )
Děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.22 16:28

Vyplnění dotazníku pro Akademii věd - za poukázku

Dobrý den, vím, že toto je už starší vlákno, ale třeba to tu ještě někdo najde a bude to pro něj užitečné :)
Pro náš výzkum na Akademii věd sháníme co nejvíce (pra)rodičů z celé republiky, kteří by nám za odměnu (viz níže) vyplnili online dotazník, mohlo by to některým z Vás tedy posloužit svým způsobem i jako drobný přivýdělek na MD :)

Jde o projekt Dovyko – Dotazník vývoje komunikace I. Tento dotazník nám pomůže vytvořit oficiální podobu nástroje, který zjišťuje,jak se děti učí svůj mateřský jazyk. Výsledky dotazníku budou také užitečné při odhalování vývojových problémů a poruch nebo při hodnocení běžného vývoje zdravých miminek. Více informací najdete také na našich stránkách, dovyko.cz.

Podmínky pro vyplnění dotazníku: Dotazník je určen pro děti, které jsou aktuálně ve věku 8–30 měsíců, mají zdravý sluch a zrak a nemají žádné neurologické potíže. Podmínkou účasti také je, že alespoň jeden z rodičů je rodilý mluvčí češtiny (na dítě se tedy alespoň částečně mluví česky).
Samotné vyplnění zabere cca 30–45 minut času. Za vyplnění dostanete voucher do supermarketu Tesco v hodnotě 200 Kč.

Pokud máte o účast zájem, ozvěte se nám prosím na email vyzkum. jazyka@gmail.com nebo vyplňte formulář na našich stránkách: https://www.dovyko.cz/…sti-vyzkumu/
Jakékoli dotazy směřujte prosím také na náš email. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí