Příznaky po císaři. Je to normální?

266
26.7.16 06:25

Priznaky po cisaři. Je to normalni?

Ahoj holky 19.7 vecer jsem byla na cisaři dneska je to tyden a ja proste funguju jak kdyz nefunguju. Vim jsem po operaci ale mam jizvu takovou teplou vcera jsem si mela povolit tu jizvu a strihnout dva uzlicky na kazdy strane docela mi z toho vyteklo nejaka žluta tekutina. Jizva je tepla ale neni nijak zarudla ale co me trapi jsou zada strasne me boli ale strasne i hlava a otejkaji mi nohy. A cejtim se jako kdybych mela mit chripku hrozne me boli klouby. Mel ste to nekdo?? Diky za info. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4367
26.7.16 06:41

Taky jsem mela sc, ale tohle mi v poradku neprijde. Urcite by nemelo z jizvy nic vytekat, ta by mela byt v klidu. Zajdi si dnes k dr, at z toho neni nejaka lapalie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
26.7.16 06:52

@Karlicka11 Nechej se prohlídnout v porodnici, nech si nabrat krev.

• Citovat
  • Upravit
10937
26.7.16 06:54

Ahoj to vypadá na zánět šup k lékaři a to hned
Zmer si teplotu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
26.7.16 06:58

Bolesti zad a hlavy mě trápily taky, to může být povoleným břišním svalstvem, ale z jizvy by nemělo nic téct tak šup šup k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
26.7.16 07:52

Bolesti zad jsou podle me normalni po jakemkoli porodu, otekle nohy ve vedrech trapi taky kde koho, tim bych se nestresovala. Ale tepla jizva a vytekajici hnis (zluta tekutina) normalni neni-nebo alespon jsem to ani po jednom cisari nemela a v porodnici mi vzdy dali instrukce, ze mam okamzite prijet, kdyby se neco podobneho vyskytlo, muze jit o zanet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
26.7.16 08:16

Jizvu mas zanicenou.Doma odstrihnout dva uzlicky? U mne byly dva uzlicky stehy a ty mi vytahovaly v porodnici, samozrejmne mohla jsi mit samovstrebavaci.Bez k obvodakovi nebo do porodky, jizvu ti vycisti mozna i na nekolikrat, bud dostanes leky pokud mas uz i zanet v tele a nebo jen hermankove obklady.Mela jsem to same akorat bez teplot a nic me nebolelo krom jizvy a tekl z ni hnis.Sla jsem k obvodakovi, jizvu vycistil, nadaval jak spacek protoze po vytahnuti stehu museli videt ze jizva neni jeste srostla. A uz v porodnici jsem si stezovala na bolesti na te jedne strane, to mi jeden neprijemny doktor odpovedel ze je to rezna rana co bych chtela a pritom byla pulka zanicena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
26.7.16 08:20

Ale urcite ted hned se sbal a jdi k dr, pokud pujdes na obvod sestre nahlas ze jsi sestinedelka po cisari a neni ti dobre a mas nejspis zanicenou jizvu, sestinedelky maji prednost tak by te meli vzit takrka okamzite. Aspon takto mi to rekla sestra u meho dr. ze tehotne a sestinedelky maji prednost at to hlasim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
26.7.16 08:31
@Karlicka11 píše:
Ahoj holky 19.7 vecer jsem byla na cisaři dneska je to tyden a ja proste funguju jak kdyz nefunguju. Vim jsem po operaci ale mam jizvu takovou teplou vcera jsem si mela povolit tu jizvu a strihnout dva uzlicky na kazdy strane docela mi z toho vyteklo nejaka žluta tekutina. Jizva je tepla ale neni nijak zarudla ale co me trapi jsou zada strasne me boli ale strasne i hlava a otejkaji mi nohy. A cejtim se jako kdybych mela mit chripku hrozne me boli klouby. Mel ste to nekdo?? Diky za info. ;)

Jak píší holky, supej hned do nemocnice nebo k dr z jizvy nesmí vytékat nic! Zřejmě ti začíná zánět a to je lepší podchytit ideálně hned v začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
26.7.16 09:12

Z jizvy by nic téct nemělo, dojdi k lékaři!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
26.7.16 09:14

Jizvu si nech prohlédnout. To s tou hlavou a zádama normální je. Přeřízli Ti břišní svaly, takže taháš vše zádama, máš je přetížené. Ta hlava může být od toho nebo z kombinace únavy, vyčerpání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.16 10:31

Urcite bych sla k doktorovy tohle by po cisari nemelo byt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
26.7.16 10:38

Určitě rychle dr :? já měla jizvu krásnou a rozhodně nic nevytékalo, ale třeba švagrové se udělala boule taky plná hnisu tak jí to museli čistit a že si máš sama odstřihnout uzlíčky? to mi samozdřejmě dělali v porodnici 10 dní po porodu tuším :think: kde si proboha rodila??? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
27.7.16 08:47

Diky moc vsem k dr jsem sla mam antibiotika. Uz je mi dnes lepe. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
27.7.16 08:55

@Karlicka11 To je dobře. :-) Ať je brzy lépe! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie