Přiznání dávky RP

Anonymní
3.6.19 09:27

Přiznání dávky RP

Prosím o radu. V srpnu mi končí PPM a musím žádat o rodičák. Chtěla jsem vyplnit formulář přes internet a pomalu to začít řešit. Datum přiznání dávky jsem tedy napsala srpnové datum, kdy mi končí mateřská a napsalo mi to: Položka musí být vyplněna datem 3.3.2019-30.6.2019. Takže si můžu zažádat až na začátku sprna? stihne se to potom? Předem děkuji za rady

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10461
3.6.19 10:18
@Anonymní píše:
Prosím o radu. V srpnu mi končí PPM a musím žádat o rodičák. Chtěla jsem vyplnit formulář přes internet a pomalu to začít řešit. Datum přiznání dávky jsem tedy napsala srpnové datum, kdy mi končí mateřská a napsalo mi to: Položka musí být vyplněna datem 3.3.2019-30.6.2019. Takže si můžu zažádat až na začátku sprna? stihne se to potom? Předem děkuji za rady

Požádej si tak měsíc předtím, než ti skončí mateřská. RP za srpen stejně dostaneš až v září, do té doby to stihnou zpracovat třikrát :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.19 10:24

Děkuji moc ;) všichni mě staší, že se to nestihne.ale je fakt, že mám ještě čas

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.6.19 10:39
@Hoa Mai píše:
Požádej si tak měsíc předtím, než ti skončí mateřská. RP za srpen stejně dostaneš až v září, do té doby to stihnou zpracovat třikrát :-).

Jsem v podobné situaci, avšak PPM mi končí 10.7., což už je dnes méně než měsíc. Navíc na Praze 10 se rodičáky vyplácejí s velkým zpožděním. Schválně jsem si zřídila kvůli žádosti o RP datovou schránku, ale právě formulář mě nepustí kvůli výše uvedenému datu. To si mám zažádat až 1.7.? Díky za reakce.

• Citovat
  • Upravit
1226
14.6.19 11:01

Přidám se s dotazem zda mohu tedy žádost o rodičák poslat elektronicky? Musím mít zřízenu datovou schránku? Osobně bych musela kvůli rodičáku jet přes celou republiku s 4 měsíčním dítětem, elektronickou cestou by mi to fakt pomohlo. PPM mi končí 3.7.2019.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí