Přiznejte se holky

Anonymní
22.2.24 20:33

Přiznejte se holky

Je to jen ze zvědavosti. Seděli jsme s holkama na kafi a nějak došlo na téma “chlapy vždy minimálně strčí, praští svoji holku”. Najednou ze dvou kamarádek vypadlo, že je jejich partneři fakt párkrát praštili, nebo je strčili/shodili.
A mě překvapilo, že zrovna tihle dva super chlapy tohle udělali. Znám je, teda myslela jsem si, že je znám a vždycky vypadaly, jak strašně se o svoje holky starají a hýčkají je jako princezny.
A tak si myslím, že je kolem nás mnoho žen, které o tom prostě jen nemluví, ale za zavřenými dveřmi se nějaké násilí objevilo a nebo je na denním pořádku.
Zkuste každá zapátrat v paměti. Fakt vás nikdy fyzicky nenapadl?
Mě ano, vícekrát, je to cholerik a patří to k jeho osobnosti. U nás je to skoro na denním pořádku, ale to je úplně jiný příběh. Nejsem klasická oběť, jen mám výbušného chlapa a mám zatím pocit, že se to dá zvládnout. Nedokope mě někde v koutě, takže to zvládnu spláchnout.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65161
22.2.24 20:36
@Anonymní píše:
Je to jen ze zvědavosti. Seděli jsme s holkama na kafi a nějak došlo na téma “chlapy vždy minimálně strčí, praští svoji holku”. Najednou ze dvou kamarádek vypadlo, že je jejich partneři fakt párkrát praštili, nebo je strčili/shodili.
A mě překvapilo, že zrovna tihle dva super chlapy tohle udělali. Znám je, teda myslela jsem si, že je znám a vždycky vypadaly, jak strašně se o svoje holky starají a hýčkají je jako princezny.
A tak si myslím, že je kolem nás mnoho žen, které o tom prostě jen nemluví, ale za zavřenými dveřmi se nějaké násilí objevilo a nebo je na denním pořádku.
Zkuste každá zapátrat v paměti. Fakt vás nikdy fyzicky nenapadl?
Mě ano, vícekrát, je to cholerik a patří to k jeho osobnosti. U nás je to skoro na denním pořádku, ale to je úplně jiný příběh. Nejsem klasická oběť, jen mám výbušného chlapa a mám zatím pocit, že se to dá zvládnout. Nedokope mě někde v koutě, takže to zvládnu spláchnout.

hezké, co takhle prostudovat si pravidla českého pravopisu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3773
22.2.24 20:36

Trolle, máš tam příšerný hrubky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
22.2.24 20:41

Takže co? Jsi cholerický pablb, který mlátí ženský a tady chceš ujištění, že je to OK? Ne, není. Normální chlap by na ženskou nesáhl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.24 20:42

Dostávám facky, strkance, když se schoulím na zem do klubíčka, tak se mě snaží “rozpojit” ruce od těla tak, že mě třeba chvíli táhne po zemi (ve chvíli, kdy mě táhne, cítím, že je najednou opatrnější, abych si neublížila - nevím, jestli ho ten afekt opouští). Jenže ho mám moc rada, miluju ho a nedovedu si představit, že budu bez něho. Nezvládla bych to, finančně ani psychicky. Je mi oporou, stará se, pomáhá mi. Neumím si představit jiného chlapa, co by mě miloval. Bez něho bych to nezvládla. Byla bych ztracena. Všechno je jeho (auto, byt).

• Citovat
  • Upravit
35781
22.2.24 20:45

Ne, za 15 let na mě akorát zvýšil hlas asi dvakrát. Vlastně nikdy mi žádný chlap nikdy neublížil, jeden se jednou napřáhl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3017
22.2.24 20:46

…a že nám to tady barvitě líčíš tě rajcuje, nebo :think:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35781
22.2.24 20:47
@Anonymní píše:
Dostávám facky, strkance, když se schoulím na zem do klubíčka, tak se mě snaží “rozpojit” ruce od těla tak, že mě třeba chvíli táhne po zemi (ve chvíli, kdy mě táhne, cítím, že je najednou opatrnější, abych si neublížila - nevím, jestli ho ten afekt opouští). Jenže ho mám moc rada, miluju ho a nedovedu si představit, že budu bez něho. Nezvládla bych to, finančně ani psychicky. Je mi oporou, stará se, pomáhá mi. Neumím si představit jiného chlapa, co by mě miloval. Bez něho bych to nezvládla. Byla bych ztracena. Všechno je jeho (auto, byt).

Takze se necháš mlátit pro prachy :roll: ale jinak super chlap, to určitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6275
22.2.24 20:48

Nikdy na mě žádný muž nevztáhl ruku a nikdy bych to nikomu netolerovala. Neexistuje varianta, že je ti někdo oporou a váží si tě, a na druhé straně tebou smýká po zemi jak s hadrem. I na hadr je člověk opatrný, aby nemusel hned kupovat nový..
Přece si ho hned nezničí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
22.2.24 20:51
@pikola píše:
Takze se necháš mlátit pro prachy :roll: ale jinak super chlap, to určitě

Dokážu pochopit, že zvláště v dnešní době je dost náročné se o sebe finančně postarat. Tím neomlouvám bití ženy. Jen, že rozumím té náročnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9742
22.2.24 20:52

Jestly to bil češťynář, tak se neďivým.

A jinak ne, s násilníkem bych nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
22.2.24 20:52

Jako treba si nektera moje kamaradka tohle schovava pro sebe, ja s nima v kuchyni nejsem. Ale ne, normalni to neni a ani u cholerika ne. Cholerik nebo nasilnik je sakra rozdil. Nekdy cloveku dochazi az zpetne a hodne dlouho, ze to, co zazival, neni norma, ze to je nasili a ze to jde i jinak.

Bacha na to, ze nasili ma tendenci se stupnovat. U kazde podrezane to zacalo „jen strcenim“ v afektu. Mej penize bokem a zalozni plan na rychly ustup, pokud nejsi pripravena odejit hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6648
22.2.24 20:55

Nikdy nikdo a ne není to známka cholerismu.

Ale vzhledem k barvitému popisu bych si spíše měla dojít pro nějaká lízátka a udělat si tu kino 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
22.2.24 20:58
@Anonymní píše:
Dostávám facky, strkance, když se schoulím na zem do klubíčka, tak se mě snaží “rozpojit” ruce od těla tak, že mě třeba chvíli táhne po zemi (ve chvíli, kdy mě táhne, cítím, že je najednou opatrnější, abych si neublížila - nevím, jestli ho ten afekt opouští). Jenže ho mám moc rada, miluju ho a nedovedu si představit, že budu bez něho. Nezvládla bych to, finančně ani psychicky. Je mi oporou, stará se, pomáhá mi. Neumím si představit jiného chlapa, co by mě miloval. Bez něho bych to nezvládla. Byla bych ztracena. Všechno je jeho (auto, byt).

Hele, chlap ale muze mit penize A nemusi te mlatit. Co treba zkusit Bily kruh bezpeci? Jsou ruzne organizace na podporu obetem nasili. Malokdo dokaze bez pomoci odejit a i s ni je to hrozne tezke :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
22.2.24 21:03
@KristenRoy píše:
Dokážu pochopit, že zvláště v dnešní době je dost náročné se o sebe finančně postarat. Tím neomlouvám bití ženy. Jen, že rozumím té náročnosti.

Nikdy neměly ženy tolik možností, jak se o sebe postarat samy. Nikdy.
Zakladatelka je jen líná zvednout zadek a jít cestou, která bude složitá a nebudou v ní jistoty typu bydlení a auto. Prodává sama sebe za domnělé pohodlí a ještě se snaží ostatním vsugerovat, že je ten její vztah vlastně normální. Není.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky