Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám otázka, byli jste s partnerkou či partnerem a párové tantrické masáži. Byl to pro Vás příjemný zážitek, nebo jste to raději neměli dělst. Ženu maíiroval muž, nebo žena?
Byli jsme před pár lety. Byl to zajímavý zážitek. Mně masíroval muž a manžela žena. Mám ale dojem, že jsem si to užila a dokázala se uvolnit víc než on.
Takže jste to již znovu nezkoušeli? Dokázala jsi se před manželem uvolnit?
@Mona200 píše:
Takže jste to již znovu nezkoušeli? Dokázala jsi se před manželem uvolnit?
Jo, já jo. Znovu ne, to není důvod tam chodit nějak pravidelně. Zkoušíme zas jiné věci.
@Mona200 píše:
Uvolnění s vyvrcholením?
Jj, a bylo to super. Jen hlazením, úplně jsem koukala, jak to funguje.
Tak asi je to jako s novým partnerem, Na začátku je to mnové intenzivnější.
Byla jsem na tantra masáží sama a masírovala mě žena. byl to hrozně fajn zážitek ![]()
Nedovedu si moc představit, že v Tantře masiruje žena - ženu, muž - muže. Klasická masaž jako zdravotní, sportovní tam by to nevadilo.
@Mona200 píše:
Nedovedu si moc představit, že v Tantře masiruje žena - ženu, muž - muže. Klasická masaž jako zdravotní, sportovní tam by to nevadilo.
No řekněme, že nejsem hetero vyhraněná.. každopádně jsem se mnohem líp uvolnila, než kdyby na mě sahal cizí muž..nevím proč..a manžel mi i řekl, že kdybych šla k muži, že by hodně žárlil ![]()
A ty jako nesmíš žárlit, když masiruje cizí ženská tvého muže.
@Mona200 on by možná sel na tu párovou masáž, takže to by nezarlil, byl by u toho,ale.kdxz jsem měla. jit sama, tak prostě řekl, že k chlapovi by mě nepustil
@petanevesta píše:
@Mona200 on by možná sel na tu párovou masáž, takže to by nezarlil, byl by u toho,ale.kdxz jsem měla. jit sama, tak prostě řekl, že k chlapovi by mě nepustil
A on s tím souhlasil, že jsi šla sama k ženě aby ti udělala hezky?
@Veselej kluk
Ano souhlasil…s tím problém neměl
navíc na tom vydělal, protože podobnou masáž dostává doma ode mne
![]()
Za mě je tantra super, objevení nových erotogenních zón a. clovek až ve zralejším věku konečně pozná, ze sex není jen o zasunu..že těch možností „užít si to“ je mnohem víc, zvlášť pro nás ženy
Tak jestli je pravda, že jen žena ví, co žena potřebuje, tak to ano.