Přiznejte se holky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33844
23.2.24 10:15
@Anonymní píše:
Dostávám facky, strkance, když se schoulím na zem do klubíčka, tak se mě snaží “rozpojit” ruce od těla tak, že mě třeba chvíli táhne po zemi (ve chvíli, kdy mě táhne, cítím, že je najednou opatrnější, abych si neublížila - nevím, jestli ho ten afekt opouští). Jenže ho mám moc rada, miluju hoa nedovedu si představit, že budu bez něho. Nezvládla bych to, finančně ani psychicky. Je mi oporou, stará se, pomáhá mi. Neumím si představit jiného chlapa, co by mě miloval. Bez něho bych to nezvládla. Byla bych ztracena. Všechno je jeho (auto, byt).

Ale zvládla. Tohle není láska. Násilí do vztahu prostě nepatří. Proč ze sebe necháš dělat fackovacího panáka? Proč on tě bije? Co se třeba stane, že na tebe vztáhne ruku? Bráníš se? Nebo ho necháš, aby se vyřádil, a jedete dál? To už je na odbornou pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
23.2.24 10:20

Že se ženy většinou stydí vyjít na světlo s tím, že je chlap doma mlátí, to je pochopitelné a z logiky věci to zamlčují proto, že vědí, že jeho chování není správné. Že to ale někdo jako ty omlouvá a považuje za normální cholerické chování, ještě k tomu založí diskuzi, jakože hihi je přece ok, že mě vláčí po zemi a kope do mě, je to jeho povaha, to je vrchol. Pokud to fakt není troll, ale snaha o normalizaci domácího násilí, tak jdu blejt velebnosti :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33844
23.2.24 10:24
@unuděná píše: Že se ženy většinou stydí vyjít na světlo s tím, že je chlap doma mlátí, to je pochopitelné a z logiky věci to zamlčují proto, že vědí, že jeho chování není správné. Že to ale někdo jako ty omlouvá a považuje za normální cholerické chování, ještě k tomu založí diskuzi, jakože hihi je přece ok, že mě vláčí po zemi a kope do mě, je to jeho povaha, to je vrchol. Pokud to fakt není troll, ale snaha o normalizaci domácího násilí, tak jdu blejt velebnosti :poblion:

A ještě napíše, jak ho moc miluje :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7736
23.2.24 21:08

Mě nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.24 23:20
@Anonymní píše:
Je to jen ze zvědavosti. Seděli jsme s holkama na kafi a nějak došlo na téma “chlapy vždy minimálně strčí, praští svoji holku”. Najednou ze dvou kamarádek vypadlo, že je jejich partneři fakt párkrát praštili, nebo je strčili/shodili.
A mě překvapilo, že zrovna tihle dva super chlapy tohle udělali. Znám je, teda myslela jsem si, že je znám a vždycky vypadaly, jak strašně se o svoje holky starají a hýčkají je jako princezny.
A tak si myslím, že je kolem nás mnoho žen, které o tom prostě jen nemluví, ale za zavřenými dveřmi se nějaké násilí objevilo a nebo je na denním pořádku.
Zkuste každá zapátrat v paměti. Fakt vás nikdy fyzicky nenapadl?
Mě ano, vícekrát, je to cholerik a patří to k jeho osobnosti. U nás je to skoro na denním pořádku, ale to je úplně jiný příběh. Nejsem klasická oběť, jen mám výbušného chlapa a mám zatím pocit, že se to dá zvládnout. Nedokope mě někde v koutě, takže to zvládnu spláchnout.

Držel me pod krkem, občas facka, na konci vztahu, když měl milenku, mě ve spaní několikrát držel polštář na hlavě… Pro okolí je to jedinečný člověk, jaký je jen jediný na světě a jeho budoucí ženě všichni gratuluji jaké má štěstí. Já jsem ráda, že mám tohoto dobráka pryč že života.

• Citovat
  • Upravit
75853
25.2.24 00:30
@Jahru píše:
Jestly to bil češťynář, tak se neďivým.A jinak ne, s násilníkem bych nebyla.
:mrgreen:
Ano. Také se mi při četbě sevřela v pěst i chodidla. :oops: :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4977
25.2.24 10:56

Zenu jsem nechodil nikdy

Ale dala mi obří ránu potom co jsem ji přejel nabíječku rozkládacím gaucem:D

Myslím, že je to spíš naopak, že každý chlap byl minimálně jednou bit od své ženy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18150
25.2.24 11:55
@Justin Case píše:
Zenu jsem nechodil nikdy

Ale dala mi obří ránu potom co jsem ji přejel nabíječku rozkládacím gaucem:D

Myslím, že je to spíš naopak, že každý chlap byl minimálně jednou bit od své ženy :D

A co jsi jí pak udělal? Vrátil jí to?
Jako abych chlapa praštila jen proto, že mi nechtěně přejel nabíječku? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4977
25.2.24 14:13
@bigl píše:
A co jsi jí pak udělal? Vrátil jí to?
Jako abych chlapa praštila jen proto, že mi nechtěně přejel nabíječku? :roll:

Vrátil? to snad ne, ne? Podíval jsem se, řekl jí, že tohle už bylo trochu přes čáru, ona se omluvila a bylo hotovo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí