Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Nelibi se mi ani jedno, asi jsem ze stare skoly, ddavam jen ceske jmena ![]()
Já hlasuji pro Theu, případně, jak už tady zaznělo, Theodoru. ![]()
Ani jedno, Vivien mi připomíná šlapku z Pretty Woman. A když už bych si musela vybrat, tak Theu, resp. Theodoru ![]()
@belik píše:
Vivien je úžasná, žijete v cizině nebo jen tak takové jméno? Jinak Thea se alesponˇpro mě špatně vyslovuje a sklonˇuje a nejde na to zdrobnělina, nacož jsem já asi ujetá
No nevím, Thea se vyslovuje Tea, takže mně se vyslovuje úplně v pohodě, a jednu jsem znala, říkali jí Teuška, Teinka, Teuš.. přijde mi to moc hezké jméno.
@ana11 píše:
To je jasný. Vzhledem k tomu, že průměrný věk nevěst je skoro 30 a polovina žen se vůbec nevdává a část si nechá své příjmení, případně své + manželovo, tak řešit kompatibilitu jména a příjmení je úplně od věci
@Ženetka píše:
Když už, tak bych dala taky Theu. Vivien je docela šílený…
Včera jsem byla v Kiku a lítala tam taková šílená holčička a její již dost hysterická matka na ni vykřikovala TRINITY!!! TRINITY!!! OKAMŽITĚ SE UKLIDNI! Tak tohle jméno zas přišlo docela šílený mně ![]()
Mně se Thea líbila dřív, ale nenapadaly mě žádný zdrobněliny.. ![]()
Vivien, nevím.. znám jednu tady z emimina malou, krásnou, čokoládovou a k té se to vyloženě hodí, protože je exotická, ale u vás bych dala spíš tu Theu.. když už bych měla vybrat z těch dvou jmen.
@marmelada78 Už chybí jenom bratříček Neo a je to Matrix jak vyšitý
Blbost rodičů je někdy hrozná, ale hlavně, že mají ohromně originální jméno
Znám rodiče, co pojmenovali svoje dítě Wayne, podotýkám, že mají ryze české příjmení, kluk si ve škole i v životě kvůli jménu docela dost vytrpěl ![]()
@Lucka13 ani jedno, je to moc podobné.. zvolila bych jiné jméno ![]()
Holky některým z Vás opravdu díky za poznatky i když jste třeba ne úplně něco schválily nebo vybraly. No a některé jste tady dost omezené a váš způsob „rady“ je fakt víte k čemu?
. Nechci jmenovat, ale opravdu jinak díky. Myslím, že mi toto stačí ![]()