Pro co se rozhodnem? :-) Vivien, nebo Thea?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6836
9.9.14 13:13

Ani jedno. Našla bych jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
9.9.14 13:15

Miluji jméno Thea. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ljt
9.9.14 13:16

Nelibi se mi ani jedno, asi jsem ze stare skoly, ddavam jen ceske jmena :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14
9.9.14 13:19

Já hlasuji pro Theu, případně, jak už tady zaznělo, Theodoru. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
9.9.14 13:23

Ani jedno, Vivien mi připomíná šlapku z Pretty Woman. A když už bych si musela vybrat, tak Theu, resp. Theodoru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martina321
9.9.14 13:30

@Froseth. Teď jsem to chtěla napsat s tou šlapkou. :mrgreen: taky jsem pro Theu.

• Citovat
  • Upravit
3157
9.9.14 13:35
@belik píše:
Vivien je úžasná, žijete v cizině nebo jen tak takové jméno? Jinak Thea se alesponˇpro mě špatně vyslovuje a sklonˇuje a nejde na to zdrobnělina, nacož jsem já asi ujetá :oops:

No nevím, Thea se vyslovuje Tea, takže mně se vyslovuje úplně v pohodě, a jednu jsem znala, říkali jí Teuška, Teinka, Teuš.. přijde mi to moc hezké jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
9.9.14 13:38
@ana11 píše:
To je jasný. Vzhledem k tomu, že průměrný věk nevěst je skoro 30 a polovina žen se vůbec nevdává a část si nechá své příjmení, případně své + manželovo, tak řešit kompatibilitu jména a příjmení je úplně od věci :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
9.9.14 13:45

Když už, tak bych dala taky Theu. Vivien je docela šílený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
9.9.14 13:47
@Ženetka píše:
Když už, tak bych dala taky Theu. Vivien je docela šílený…

Včera jsem byla v Kiku a lítala tam taková šílená holčička a její již dost hysterická matka na ni vykřikovala TRINITY!!! TRINITY!!! OKAMŽITĚ SE UKLIDNI! Tak tohle jméno zas přišlo docela šílený mně :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
9.9.14 14:00

Mně se Thea líbila dřív, ale nenapadaly mě žádný zdrobněliny.. :nevim:
Vivien, nevím.. znám jednu tady z emimina malou, krásnou, čokoládovou a k té se to vyloženě hodí, protože je exotická, ale u vás bych dala spíš tu Theu.. když už bych měla vybrat z těch dvou jmen.

• Citovat
  • Upravit
951
9.9.14 14:08

@marmelada78 Už chybí jenom bratříček Neo a je to Matrix jak vyšitý :mrgreen: Blbost rodičů je někdy hrozná, ale hlavně, že mají ohromně originální jméno :roll: Znám rodiče, co pojmenovali svoje dítě Wayne, podotýkám, že mají ryze české příjmení, kluk si ve škole i v životě kvůli jménu docela dost vytrpěl :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
9.9.14 14:15

Thea :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.9.14 14:21

@Lucka13 ani jedno, je to moc podobné.. zvolila bych jiné jméno :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
9.9.14 14:23

Holky některým z Vás opravdu díky za poznatky i když jste třeba ne úplně něco schválily nebo vybraly. No a některé jste tady dost omezené a váš způsob „rady“ je fakt víte k čemu? :mrgreen:. Nechci jmenovat, ale opravdu jinak díky. Myslím, že mi toto stačí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze