Pro co se rozhodnem? :-) Vivien, nebo Thea?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
894
9.9.14 20:44

@Elis22 No já Doru taky nechci, chudinka :roll:. Vivien byla z mých prvních nápadů na jméno pro druhou dceru a zatím to tak nějak asi víc vede. Ještě co manžel:-) JInak děkuji:-). Já jsem štastná že to budou dvě holčičky:-) i když asi ani kluk by mi nevadil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
9.9.14 20:53

@Lucka13 - já když byla těhotná, tak nám každý tvdril jak to bude kluk, že jsem se na to upnula a taky tomu začala věřit a když mi ve 21tt doktor oznámil, že na 100% čekám holčičku byla jsem trochu zklamaná, ikdyž manžel to tvrdil že to bude holka - několikrtá se mi o tom zdálo, že máme holčičku :-) a ted se za to stydím, jsem neskutečně ráda, že mám holčičku a neměnila bych za nic na světě a popravdě pokud někdy bude druhé moc bych chtěla zase holku! podle toho co tak v okolí vidím myslím, že si spolu víc rozumý než holka s klukem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
9.9.14 20:56

K Valerii se lépe hodí Vivien - nebo Viviana ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
9.9.14 22:23

@Lucka13 Mladá dámo, jediný, kdo se tady chová jako slepice, jste Vy. Napsala jste do veřejné diskuze, tak můžete taky čekat nějaké ohlasy, tedy i ty negativní. A že si tady někdo povídá o průměrném věku nevěst, no a co? Tak si založte třeba svůj blog, udělejte si vlastní pravidla a povídejte si s lidmi, kteří mají stejné názory, evidentně neunesete kritiku. Jste velmi mladinká, ona ta tolerance možná časem přijde :palec: A že mi to jméno připomnělo šlapku z Pretty Woman, za to já nemůžu, na tom je konotace založena :nevim: Třeba jsem pro Vás primitivní (ok vystudovala jsem 2 univerzity, ale budiž), ale říká Vám něco přísloví „Pro hlupáka každý hloupý?“ Klidně si pojmenujte dítě i Kunigunda, je to Vaše volba, ale neptejte se ostatních na názory, když chcete slyšet jenom chválu a jak geniálně jste vybrali jména. Dobrou noc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
9.9.14 22:28
@Froseth píše:
@Lucka13 Mladá dámo, jediný, kdo se tady chová jako slepice, jste Vy. Napsala jste do veřejné diskuze, tak můžete taky čekat nějaké ohlasy, tedy i ty negativní. A že si tady někdo povídá o průměrném věku nevěst, no a co? Tak si založte třeba svůj blog, udělejte si vlastní pravidla a povídejte si s lidmi, kteří mají stejné názory, evidentně neunesete kritiku. Jste velmi mladinká, ona ta tolerance možná časem přijde :palec: A že mi to jméno připomnělo šlapku z Pretty Woman, za to já nemůžu, na tom je konotace založena :nevim: Třeba jsem pro Vás primitivní (ok vystudovala jsem 2 univerzity, ale budiž), ale říká Vám něco přísloví „Pro hlupáka každý hloupý?“ Klidně si pojmenujte dítě i Kunigunda, je to Vaše volba, ale neptejte se ostatních na názory, když chcete slyšet jenom chválu a jak geniálně jste vybrali jména. Dobrou noc :)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
10.9.14 00:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
10.9.14 00:39
@Lucka13 píše:
Holky vy z Vás ty normální fakt nijak neurážím a vážím si Vašeho názoru! :kytka:

No a nás „nenormální“ urazit nemůžeš, nás může urazit jen někdo s alespoň špetkou úrovně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
10.9.14 06:27

Damy potrefena husa se vzdy ozve…to ze se Vam nelibi ani jedno je uplne v poradku. Snaseni kritiky… s tim nemam problem. Spis s tim jakym zpusobem ji nektere podavate. Jste arogantni a mozna ze znate nebo uznavate hen typicka ceska jmena…nic proti:-)… ale ne vsichni to tak maji;-). Nektere maminky napsaly ze se jim to nelibi ale to jak vystupujete Vy…to je opravdu primitivni i s deseti univerzitama (nic proti ale to mne opravdu nezajima ani netrapi). Mejte krasny den a uz sem nemusite dale prispivat. Vas nazor jiz znam a velmi za nej dekuji:-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
10.9.14 08:03

@Lucka13 Snášet kritiku evidentně moc neumíš, nemáš se ptát na názor, když stojíš jenom o ty pozitivní… Někdo se tě tu ptá na příjmení, protože to je docela důležitá součást jména (protože pokud máte české příjmení, bude Vivien i Thea znít směšně, ale to je vaše věc) a ty se hned urazíš a začneš kolem sebe kopat. Mně se líbí neobvyklá jména, ale musí to jít k příjmení, poangličtěná jména k českému příjmení jsou fakt k smíchu (třeba Samantha Horáčková, nebo Mathias Horáček :D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
10.9.14 08:18
@Lucka13 píše:
Damy potrefena husa se vzdy ozve…to ze se Vam nelibi ani jedno je uplne v poradku. Snaseni kritiky… s tim nemam problem. Spis s tim jakym zpusobem ji nektere podavate. Jste arogantni a mozna ze znate nebo uznavate hen typicka ceska jmena…nic proti:-)… ale ne vsichni to tak maji;-). Nektere maminky napsaly ze se jim to nelibi ale to jak vystupujete Vy…to je opravdu primitivni i s deseti univerzitama (nic proti ale to mne opravdu nezajima ani netrapi). Mejte krasny den a uz sem nemusite dale prispivat. Vas nazor jiz znam a velmi za nej dekuji:-D.

Jsi příliš vztahovačná, příjmení je důležité stejně jako jméno, Vivien Novotná asi není moc v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2853
10.9.14 08:46

Já pochopila, že se zakladatelka a její manžel rozhodují mezi jmény Vivien a Thea a přišlo mi, že jestli se jí to hodí k příjmení nebo ne, buď neřeší a nebo moc dobře ví, že se jí obě hodí, proto asi příjmení nenapsala.
Přišlo mi, že chtěla jen znát názor, jaké jméno z těch dvou, se líbí většině :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
10.9.14 09:11

@mismurka Děkuji za pochopení :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
10.9.14 09:12

Ano můj dotaz zněl, že vybíráme s manželem mezi těmito dvěma jmény a co se Vám líbí víc k Valerii, kterou doma máme. To, že se tady strhne taková ohromná debata a až rozčarování z toho co to je za jména jsem tedy nečekala ale asi jsem měla. Jsou lidi, kteří pochopí a reagují a pak ti ostatní co si rádi rýpnou. Tímto bych to ukončila. No možná opravdu nejsem schopná snášet kritiku od lidí, kteří se chovají takto :nevim: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
10.9.14 10:03
@Lucka13 píše:
Ano můj dotaz zněl, že vybíráme s manželem mezi těmito dvěma jmény a co se Vám líbí víc k Valerii, kterou doma máme. To, že se tady strhne taková ohromná debata a až rozčarování z toho co to je za jména jsem tedy nečekala ale asi jsem měla. Jsou lidi, kteří pochopí a reagují a pak ti ostatní co si rádi rýpnou. Tímto bych to ukončila. No možná opravdu nejsem schopná snášet kritiku od lidí, kteří se chovají takto :nevim: :mavam:
:hug: Vykašli se na ně, jména jsou pěkná, není na světě nic co by se líbilo všem, a na víc na veřejných diskuzích je záplava lidí, co přímo čekají na nějaký ten štouch, aby se tam mohli ukázat jací jsou to borci a umí tě utřít jak sopel :roll: naštěstí nejsou takoví všichni, přeji ti pohodový porod jakož i sobě, taky mě to čeká v nejbližší době a se jmény zápolíme :D pro kluka jasné, ale pro holku ještě nejsem taky rozhodnutá na sto pro :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
10.9.14 10:21
@Lucka13 píše:
Ano můj dotaz zněl, že vybíráme s manželem mezi těmito dvěma jmény a co se Vám líbí víc k Valerii, kterou doma máme. To, že se tady strhne taková ohromná debata a až rozčarování z toho co to je za jména jsem tedy nečekala ale asi jsem měla. Jsou lidi, kteří pochopí a reagují a pak ti ostatní co si rádi rýpnou. Tímto bych to ukončila. No možná opravdu nejsem schopná snášet kritiku od lidí, kteří se chovají takto :nevim: :mavam:

Podívej, jediný, kdo začal nadávat do primitivů a slepic jsi byla ty.
Já jsem měla jen potřebu zareagovat na to, že k příjmení jméno sedět nemusí, vždyť se holka vdá. A to vše v kontrastu s tím, že se jméno pasuje k druhému sourozenci, což chápu. Kdyby jsi napsala, že k příjmení Ti sedí obě, tak nehnu ani brvou. A ani moc nerozumím, v čem je Ti přínosnější reakce typu „nelíbí se mně ani jedno jméno“, oproti té mé. Podle mého Ti nepomůže ani jedna.
A k jménům: můj šálek kávy to opravdu není. Nelíbí se mně k těm jménům žádné varianty. Na druhou stranu se mně ta jména nezdají tak tragická. Asociace s Viv z Pretty Woman mně taky naskočila, ale kdyby dcera vyrostla v takovou kočku, jako je Julia Roberts, tak by to bylo super, ne? Takže přeji šťastnou ruku s výběrem a nečerti se hned tolik. Je to jen diskuse a takový adrenalin a zvýšený tlak nedělá dobře ani Tobě, ani miminku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze