Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj maminky, tak si tak už dlouho přemýšlíme nad jménama pro holčičku. Doma máme Valinku, Valerii a teď za měsíc k ní přibude sestřička. Už bych to chtěla rozseknout…zvažujeme Vivien a Theu. Úplně jen tak k čemu by jste se přikláněly Vy?
K obojímu mám něco co mě zatím nepřimělo se rozhodnout a manžel to má zatím také 50 na 50. Jen sonduji, konečné rozhodnutí bude na nás ale díky za návrhy. ![]()
Valerie je krásné jméno, ale Vivien ani Thea se mi moc nelíbí, takže bych měla obří problém nějaké vybrat.
Jelikož si ale nedovedu představit 50 letou Vivienku, dala bych Theu. ![]()
Vivien je úžasná, žijete v cizině nebo jen tak takové jméno? Jinak Thea se alesponˇpro mě špatně vyslovuje a sklonˇuje a nejde na to zdrobnělina, nacož jsem já asi ujetá ![]()
@Lucka13 hlavně,aby se to hodilo k příjmení. Jinak si to musíte rozhodnout sami.
@belik píše:
Vivien je úžasná, žijete v cizině nebo jen tak takové jméno? Jinak Thea se alesponˇpro mě špatně vyslovuje a sklonˇuje a nejde na to zdrobnělina, nacož jsem já asi ujetá
Theuška…? ![]()
Kdybych si musela vybrat, tak Thea ![]()
Příjmení opravdu nevím jaké bude jednou mít:-), takže k jejímu rodnému bych to tak úplně nehrotila. Valerie se taky nějdřív málo lidem líbila a pak po nás chtěl mít každý holčičku Valinku:-)
Vivien byla v Hříšném tanci a té 50 bylo
Thea zase v Ulici.. mě se líbí obě jména, ale pokud už máte Valinku, byla bychpro Theu, nebo se Vám ještě zalíbí uplně jiné ![]()
Theu. Vivien je treba pro me docela smesne. Nic ve zlem kazdy mame vkus jiny