Pro co se rozhodnem? :-) Vivien, nebo Thea?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
538
9.9.14 12:24

Já chtěla Theu je to krásné jméno.. Vivien je taky nádherný ale zas zdrobnělina asi není to by mi vadilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
9.9.14 12:30

Ja bych rozhodně nedala dalsi jmeno na V, my jsme tri segry, vsechny na stejne pismeno, a lidi se nemuzou vykoktat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
9.9.14 12:33

Mně zní Thea tak nějak neúplně, líbí se mi spíš Theodora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
9.9.14 12:34
@Emilie píše:
Ani jedno, ale kdyby nebylo zbytí, tak Thea.
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
9.9.14 12:35
@LadyTommy píše:
Ja bych rozhodně nedala dalsi jmeno na V, my jsme tri segry, vsechny na stejne pismeno, a lidi se nemuzou vykoktat.

máme to stejně a problém jsme s tím teda nikdy neměly, naopak mi to vždycky připadalo milé, když jsem byla malá. jako dospělé je mi to šumák :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
9.9.14 12:37
@mutter píše:
Vivien byla v Hříšném tanci a té 50 bylo :lol: Thea zase v Ulici.. mě se líbí obě jména, ale pokud už máte Valinku, byla bychpro Theu, nebo se Vám ještě zalíbí uplně jiné :mavam:
:lol: taky se mi vybavila Vivien Prestonová :))) za mě teda Theu když už :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
9.9.14 12:42

K Valerii by se mi nejvíce líbila Theodora. Vivien ani Thea mi moc nejdou, a Viven se mi ani nelíbí. Takže Thea.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
9.9.14 12:44

Vivien je třeba hezké jméno, ale proč se rozhodujete mezi jmény, k nimž máte nějaké výhrady? Prostě bych si našla nějaké třetí, a třeba ani moc nepodléhala modernímu znění jména…pro mě bylo rozhodující, jak jméno zní zdrobněle…ale je to jen můj názor :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
9.9.14 12:46

Z tohoto výběru bych volila Theu. Pod Vivien si představím pudla. Sorry :kytka:

• Citovat
  • Upravit
30627
9.9.14 12:47

Vybrala bych Theu (Theušku, Theinku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2734
9.9.14 12:49

K Valerii se mi hodí Theodora :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
9.9.14 12:56

Pokud žijete v zahraničí, tak proč né…ale Vivien a k tomu české příjmení s koncovkou ová, tak to je podle mně dost hrozné
takže za mě Thea (Theodora)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
9.9.14 13:07

Thea za mě, theodora by se mi líbila více :) a zároven by se hodila v tomto kontextu: Máme dcery Valerii a Theodoru, nežli říct Valerii a Theu, a už vůbec to je blbé jmeno Vivian, to trvá hodně dlouho než se lidi vykoktají. :)
Nebo popřemýšlej o Bibianě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
9.9.14 13:10
@Lucka13 píše:
Příjmení opravdu nevím jaké bude jednou mít:-), takže k jejímu rodnému bych to tak úplně nehrotila. Valerie se taky nějdřív málo lidem líbila a pak po nás chtěl mít každý holčičku Valinku:-)

To je jasný. Vzhledem k tomu, že průměrný věk nevěst je skoro 30 a polovina žen se vůbec nevdává a část si nechá své příjmení, případně své + manželovo, tak řešit kompatibilitu jména a příjmení je úplně od věci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
9.9.14 13:11

Vivien

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie