Pro co se rozhodnem? :-) Vivien, nebo Thea?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
894
9.9.14 14:24

Holky vy z Vás ty normální fakt nijak neurážím a vážím si Vašeho názoru! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
9.9.14 14:53
@Lucka13 píše:
Holky vy z Vás ty normální fakt nijak neurážím a vážím si Vašeho názoru! :kytka:

My normální děkujeme :mrgreen: a jinak vážně žasnu, že i u takové prkotiny jako je dotaz na jméno se řeší průměrný věk nevěst a to, že se dnes i tak nikdo nevdává :lol: no co už, ale jak říkám jedině Vivien :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2853
9.9.14 14:55

@Lucka13 šlapka nešlapka - pretty woman je krásný film a já si ho hned vybavila, když jsem přečetla ty dvě jména mezi kterými se rozhodujete, hnusné jméno to rozhodně není, ale vzhledem k tomu, že už jednu holčičku na V máte a vůbec celkově mi Thea zní líp, je to opravdu pěkné jméno :palec: a zdrobněliny se určitě taky dají vymyslet, šla bych do něj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
9.9.14 15:08

Za mě Thea nebo Theodora, taky jsem ji měla ve výběru. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
9.9.14 15:41
@marmelada78 píše:
Včera jsem byla v Kiku a lítala tam taková šílená holčička a její již dost hysterická matka na ni vykřikovala TRINITY!!! TRINITY!!! OKAMŽITĚ SE UKLIDNI! Tak tohle jméno zas přišlo docela šílený mně :-D
:mrgreen: :mrgreen: Já mám ráda jména, co se až tak často nedávají, ale Trinity pro českou holčičku, to teda nevím 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
9.9.14 17:41
@Emilie píše:
Ani jedno, ale kdyby nebylo zbytí, tak Thea.
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
9.9.14 17:45

K Valerii bych dala spíš Teodoru, případně Theodoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
9.9.14 18:34

Vim, ze tak otazka nezni, ale kdyz se rekne Valerie, hned se mi vybavi jako partacka Sofie. Tak nejak mi to zni ze stejneho koutu sveta. V pripade, ze se rozhodnete pro Theiku, doporucuju podle vlastni zkusenosti zvazit Theodora. Je to tak malo uzivane, ze to kazdemu budete muset rict nekolikrat, nez pochopi, ze Thea je Thea.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
9.9.14 20:22
@belik píše:
My normální děkujeme :mrgreen: a jinak vážně žasnu, že i u takové prkotiny jako je dotaz na jméno se řeší průměrný věk nevěst a to, že se dnes i tak nikdo nevdává :lol: no co už, ale jak říkám jedině Vivien :palec:

Děkuji, že jsi mě pochopila a opravdu patříš mezi ty normální:-). člověk se tady na něco zeptá a pár slepic řeší nakonec úplně něco jiného, to mě fakt dostává!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
9.9.14 20:24

Holky, ty které jste pro Theodoru, nějak se obávám toho, že jí budou oslovovat Doro. Jinak Pretty Woman je krásný film, Roberts je taky nádherná v ní a ten film je kouzelný a nijak to dle mě neuráží ani jméno neznehodnocuje. Jen u primitivnějších :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
9.9.14 20:30

Mě se víc líbí i hodí k Valerii ta Vivien :palec: naopak Theodora mi zní hrozně tvrdě a u Vivien se dá taky udělat zdrobnělina co třeba Viv? napadlo mě to, protože Vivien je ta policistka z Beze stopy a té tam takhle říkají :lol: jinak osobně bych si nevybrala ani jedno jméno, ale na to se mě tu nikdo neptá :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
9.9.14 20:31

No a ještě k těm svatbám:-) asi tedy kazím věkový průměr ale já jsem vdaná, mám téměř 4letou holčičku, další čekám a je mi 26 :lol:. takže pitvat se v tom v kolika se ženy vdávají a jestli si nakonec nechá své příjemní nebo ne je už tedy opravdu vyšší dívčí:-) tím se tedy zaobírat opravdu nebudu zda moje dcera bude mladá maminka nebo se nikdy třeba nevdá :D…ať si to takto komplikuje někdo jiný, já ne:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
9.9.14 20:32

@Elis22 Elis díky za názor:-) Mě k Valince jde víc také Vivien, měla bych doma Vali a Vivi, lepší zdrobnělina jde zas udělat Theuška ale Theodoru nezvolíme asi jistě… na mě je to také tvrdé a pak by to nakonec byla Dora :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7743
9.9.14 20:37

Vivien mi přijde takový ukoktaný, takže radši Thea a víc se mně líbí ve variantě Dorothea.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
9.9.14 20:40

@Lucka13 - právě a mě by se tedy nelíbilo, aby mé dcerce říkali Dorka pojd sem :-) i když tu spousta lidí píše, že se to bude plést, tak já si to nemyslím a i kdyby, vždyt je to jedno, máme se sestrou stejná jména krom začátečník písmen :lol: a třeba prababička si nás pletla často a nikomu to nevadilo :nevim: Valeriie a Vivien se k sobě hodí (tedy podle mě) :palec: a jinak gratuluji že budete mít doma další holčičku, já bych taky moc chtěla dvě holčičky :hug: pokud tedy druhé někdy bude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze