Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Holky vy z Vás ty normální fakt nijak neurážím a vážím si Vašeho názoru! ![]()
@Lucka13 píše:
Holky vy z Vás ty normální fakt nijak neurážím a vážím si Vašeho názoru!
My normální děkujeme
a jinak vážně žasnu, že i u takové prkotiny jako je dotaz na jméno se řeší průměrný věk nevěst a to, že se dnes i tak nikdo nevdává
no co už, ale jak říkám jedině Vivien ![]()
@Lucka13 šlapka nešlapka - pretty woman je krásný film a já si ho hned vybavila, když jsem přečetla ty dvě jména mezi kterými se rozhodujete, hnusné jméno to rozhodně není, ale vzhledem k tomu, že už jednu holčičku na V máte a vůbec celkově mi Thea zní líp, je to opravdu pěkné jméno
a zdrobněliny se určitě taky dají vymyslet, šla bych do něj ![]()
@marmelada78 píše:
Včera jsem byla v Kiku a lítala tam taková šílená holčička a její již dost hysterická matka na ni vykřikovala TRINITY!!! TRINITY!!! OKAMŽITĚ SE UKLIDNI! Tak tohle jméno zas přišlo docela šílený mně
Vim, ze tak otazka nezni, ale kdyz se rekne Valerie, hned se mi vybavi jako partacka Sofie. Tak nejak mi to zni ze stejneho koutu sveta. V pripade, ze se rozhodnete pro Theiku, doporucuju podle vlastni zkusenosti zvazit Theodora. Je to tak malo uzivane, ze to kazdemu budete muset rict nekolikrat, nez pochopi, ze Thea je Thea.
@belik píše:
My normální děkujemea jinak vážně žasnu, že i u takové prkotiny jako je dotaz na jméno se řeší průměrný věk nevěst a to, že se dnes i tak nikdo nevdává
no co už, ale jak říkám jedině Vivien
Děkuji, že jsi mě pochopila a opravdu patříš mezi ty normální:-). člověk se tady na něco zeptá a pár slepic řeší nakonec úplně něco jiného, to mě fakt dostává!!!
Holky, ty které jste pro Theodoru, nějak se obávám toho, že jí budou oslovovat Doro. Jinak Pretty Woman je krásný film, Roberts je taky nádherná v ní a ten film je kouzelný a nijak to dle mě neuráží ani jméno neznehodnocuje. Jen u primitivnějších ![]()
Mě se víc líbí i hodí k Valerii ta Vivien
naopak Theodora mi zní hrozně tvrdě a u Vivien se dá taky udělat zdrobnělina co třeba Viv? napadlo mě to, protože Vivien je ta policistka z Beze stopy a té tam takhle říkají
jinak osobně bych si nevybrala ani jedno jméno, ale na to se mě tu nikdo neptá ![]()
No a ještě k těm svatbám:-) asi tedy kazím věkový průměr ale já jsem vdaná, mám téměř 4letou holčičku, další čekám a je mi 26
. takže pitvat se v tom v kolika se ženy vdávají a jestli si nakonec nechá své příjemní nebo ne je už tedy opravdu vyšší dívčí:-) tím se tedy zaobírat opravdu nebudu zda moje dcera bude mladá maminka nebo se nikdy třeba nevdá
…ať si to takto komplikuje někdo jiný, já ne:-)
@Elis22 Elis díky za názor:-) Mě k Valince jde víc také Vivien, měla bych doma Vali a Vivi, lepší zdrobnělina jde zas udělat Theuška ale Theodoru nezvolíme asi jistě… na mě je to také tvrdé a pak by to nakonec byla Dora ![]()
Vivien mi přijde takový ukoktaný, takže radši Thea a víc se mně líbí ve variantě Dorothea.
@Lucka13 - právě a mě by se tedy nelíbilo, aby mé dcerce říkali Dorka pojd sem
i když tu spousta lidí píše, že se to bude plést, tak já si to nemyslím a i kdyby, vždyt je to jedno, máme se sestrou stejná jména krom začátečník písmen
a třeba prababička si nás pletla často a nikomu to nevadilo
Valeriie a Vivien se k sobě hodí (tedy podle mě)
a jinak gratuluji že budete mít doma další holčičku, já bych taky moc chtěla dvě holčičky
pokud tedy druhé někdy bude ![]()