Praktiky při orálním sexu - je mi to nepříjemé

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
15.9.19 20:07

Pro mě nepříjemná věc

Ahojte, je to pro mě choulostivé téma proto anonym.
Jak bych začala aby jste mě pochopily 8o
S přítelem jsme měli celý náš vztah celkem pěkný milostný život. Má rád když ho orálně uspokojují..a ta věc k které chci mluvit přišla tak nějak postupně.. Prostě když jsem mu to orálně dělala tak chtěl st mu oliznu varlata pak masáž hráze nakonec to skončilo mojim prstem v jeho konečníku..chtěl to on. Mi se to moc nelíbilo, ale řekla jsem si že když mu to dělá dobře tak proč ne. Chtěl to po mě při každém styku. S pak jednou když jsem ho opět orálně uspokojovala, tak mi řekl ať mu tam opět dám prst, já mu řekla že ne a pokračovala jsem. On si tam ten prst strčil sám a u toho si honit :( Mi to přišlo prostě nechutné když to najednou udělal sám.. prostě do teď mám tu představu před očima. Druhý den jsem se o tom snažila mluvit a řekla jsem mu že se mi to prostě nelíbí když to dělá sám… Od té doby nechce sex… :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3327
15.9.19 20:09

Tak ho nech vychladnout. Jinak že si ho vyhoní, na tom nevidím nic špatnýho, mně se to třeba líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.9.19 20:11
@Nowuka2 píše:
Tak ho nech vychladnout. Jinak že si ho vyhoní, na tom nevidím nic špatnýho, mně se to třeba líbí.

Na tom honění mi nic nevadí, asi jsem to špatné napsala..vadí mi to, že si tam strčil ten prst..asi jsem divná nebo já nevím :,(

• Citovat
  • Upravit
3327
15.9.19 20:15

Jo tak, no to uznávám že je trochu nestandardní záležitost, sama jsem to nikdy nedělala a ani nenavrhla, ale znám jednu, co to takhle dělala všem svým milencům a všichni do jednoho z toho byli hotoví (doslova). Takže na jednu stranu chápu, že udělal co se mu líbí, nicméně nezastírám, že by mě to asi taky nerozhodilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.9.19 20:16
@Nowuka2 píše:
Jo tak, no to uznávám že je trochu nestandardní záležitost, sama jsem to nikdy nedělala a ani nenavrhla, ale znám jednu, co to takhle dělala všem svým milencům a všichni do jednoho z toho byli hotoví (doslova). Takže na jednu stranu chápu, že udělal co se mu líbí, nicméně nezastírám, že by mě to asi taky nerozhodilo…

Tak díky, už jsem si myslela že jsem divná že mi to přijde nepříjemné

• Citovat
  • Upravit
76040
15.9.19 20:19
@Anonymní píše:
Tak díky, už jsem si myslela že jsem divná že mi to přijde nepříjemné

tak mně to přijde úplně nechutné, ten chlap tě vlastně k ničemu nepotřebuje, a já za tím vidím latentní homosexualitu
myslím, že bych s takovým chlapem nemohla být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
15.9.19 20:25
@Anonymní píše:
Ahojte, je to pro mě choulostivé téma proto anonym.
Jak bych začala aby jste mě pochopily 8o
S přítelem jsme měli celý náš vztah celkem pěkný milostný život. Má rád když ho orálně uspokojují..a ta věc k které chci mluvit přišla tak nějak postupně.. Prostě když jsem mu to orálně dělala tak chtěl st mu oliznu varlata pak masáž hráze nakonec to skončilo mojim prstem v jeho konečníku..chtěl to on. Mi se to moc nelíbilo, ale řekla jsem si že když mu to dělá dobře tak proč ne. Chtěl to po mě při každém styku. S pak jednou když jsem ho opět orálně uspokojovala, tak mi řekl ať mu tam opět dám prst, já mu řekla že ne a pokračovala jsem. On si tam ten prst strčil sám a u toho si honit :( Mi to přišlo prostě nechutné když to najednou udělal sám.. prostě do teď mám tu představu před očima. Druhý den jsem se o tom snažila mluvit a řekla jsem mu že se mi to prostě nelíbí když to dělá sám… Od té doby nechce sex… :( [/citace pokud se mu to líbí… myslím že se to líbí celkem dost mužum… pokud se mu to líbí ty mu to nedáš bude to logicky hledat jinde anebo si to bude dělat raději sám. pro chlapa je sex duležitý. Bud ráda že si tam strka prst sam a nemusís to delat ty. nevidím na tom nic spatnýho tedy…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
15.9.19 20:28
@stinga píše:
tak mně to přijde úplně nechutné, ten chlap tě vlastně k ničemu nepotřebuje, a já za tím vidím latentní homosexualitu
myslím, že bych s takovým chlapem nemohla být
:lol: :lol: :lol:
Přečti si něco o prostatě a jakou slast mužům dokáže působit její drážděni. A ne fakt to není homosexuální. Mají to tak všichni muži.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
15.9.19 20:37

Já mám pocit, že to je v dnešní době u chlapů nějaká móda a ano, prostata se dráždí konečníkem a je to šíleně vzrušuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35718
15.9.19 21:04

Tak si kupte malýho robertka nebo anální kolík a nemusíš mu tam strkat prst :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
15.9.19 21:17

Ja to chtela zkusit, manzel se nechal a vlastne se mu to moc libilo a libi do ted. Inudrazdeni prostaty dela svoje. Zakladatelko, tvuj pritel to ma rad, a chce to co mu dela dobre sdilet s tebou. Kdyby si neco chtela, urcite by ti to taky udelal. Kvuli tve reakci to bude delat potaji, a sex s tebou si nebude uzivat naplno jak by chtel, s velkou pravdepodobnosti si casem najde nekoho s kym to bude moci prozivat a uzivat si sex tak jak ho ma rad. Pro me, je to od tebe sobecke hned to takhle odsoudit. Takze ano praktikujeme to a PS: muj manzel neni zadny tajny gay. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
15.9.19 21:40

A ty nemasturbuješ? Možná je na čase s tím začít a začít překonávat svoje zábrany v sexu.

Čím víc si ho dovolíš užívat a to i tu jeho sprostou a živočišnou část, tím víc to bude bavit jak tebe, tak tvé případné partnery.
 https://www.omgyes.com/

Ano - konečník je pro spoustu lidí (obojího pohlaví) silná erotogenní zona a pánové ještě mají velký bonus v podobě prostaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76040
15.9.19 21:43

@Raduna-Raduna tak ale na takový druh sexu nepotřebuje partnerku, jednu ruku si strčí do zadku a druhou si ho honí
tak ženská je tam očividně navíc a zbytečná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
15.9.19 22:02
@stinga píše:
@Raduna-Raduna tak ale na takový druh sexu nepotřebuje partnerku, jednu ruku si strčí do zadku a druhou si ho honí

Ale s partnerkou je to jistě lepší, jinak by to po ní nechtěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
15.9.19 22:45
@stinga píše:

Ano, většina lidí k uspokojení technicky nepotřebuje partnera. Ale to neznamená, že by tam ten partner byl navíc a zbytečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí