Praktiky při orálním sexu - je mi to nepříjemé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5950
15.9.19 22:46

Nicméně zakladatelko, i když na chování tvého partnera není nic divného ani neobvyklého, nemusí se ti to líbit a tím pádem to nemusíš dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
15.9.19 22:50

Ble. Nechtěla bych vidět chlapa, co se skládá jako elektrický obvod. Vidět to jednou = vidět to naposledy.
Leda, že bys ty po něm chtěla všelijaké specialitky a on ochotně vyhověl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
15.9.19 22:56
@stinga píše:
@Raduna-Raduna tak ale na takový druh sexu nepotřebuje partnerku, jednu ruku si strčí do zadku a druhou si ho honí
tak ženská je tam očividně navíc a zbytečná

Tenhle argument můžeš použít i při běžné masturbaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17888
16.9.19 02:10

:mrgreen: Jen ho nech, at se masturbuje, ma dve ruce, at je vyuziva obe, jednou si bude natahovat cervika a tu druhou si bude strkat do prdele. A ty si zatim, co mu pracuji obe ruce, koukni nejakej serial, vyves pradlo a vypi kafe. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17888
16.9.19 02:15
@Ou píše:
A ty nemasturbuješ? Možná je na čase s tím začít a začít překonávat svoje zábrany v sexu.

Čím víc si ho dovolíš užívat a to i tu jeho sprostou a živočišnou část, tím víc to bude bavit jak tebe, tak tvé případné partnery.
 https://www.omgyes.com/

Ano - konečník je pro spoustu lidí (obojího pohlaví) silná erotogenní zona a pánové ještě mají velký bonus v podobě prostaty.
:mrgreen: Ou, tebe tu nekto za tu podvratnou cinnost na rozbijani partnerstvi plati? :mrgreen:

Presne jsi to napsala, pro spoustu lidi, ale ne pro vsechny. V sexu plati jedine pravidlo, dela se to, co je prijemne pro oba a nic se nedela nasilu a proti vuli jedneho partnera. Jinak se ji bude sex s nim protivit cim dal, tim vic.
Pro spoustu lidi je konecnik tak nejak prirozene spojenej s hounama a nevzrusuje je strkat nekomu ruce do prdele. Jsou na to ruzna dilda, at treba pouzivaji hracky, ale rikat holce, at se nuti strkat chlapovi ruce do zadku, anebo at na chlapa povinne kouka, kdyz si je tam strka sam, pokud ji to nic nerika a nevzrusuje, je kontraproduktivni a bude vezt jedine k odcizeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.19 06:49
@My Melody píše: :mrgreen: Ou, tebe tu nekto za tu podvratnou cinnost na rozbijani partnerstvi plati? :mrgreen:Presne jsi to napsala, pro spoustu lidi, ale ne pro vsechny. V sexu plati jedine pravidlo, dela se to, co je prijemne pro oba a nic se nedela nasilu a proti vuli jedneho partnera. Jinak se ji bude sex s nim protivit cim dal, tim vic.
Pro spoustu lidi je konecnik tak nejak prirozene spojenej s hounama a nevzrusuje je strkat nekomu ruce do prdele. Jsou na to ruzna dilda, at treba pouzivaji hracky, ale rikat holce, at se nuti strkat chlapovi ruce do zadku, anebo at na chlapa povinne kouka, kdyz si je tam strka sam, pokud ji to nic nerika a nevzrusuje, je kontraproduktivni a bude vezt jedine k odcizeni.

Napsala jsi to přesně. My jsme s manželem za těch 25 let zkusili v sexu snad vše. Anál (mně) děláme běžně a pro oba super. Nicméně jakékoliv anální praktiky manželovi dělat nemůžu, prostě ne. Maximálně hlazení zvenku. Jemu to nevadí, nechce to po mě. Mně prostě přijde divné do chlapa cokoliv strkat, od toho je ženská. Ale je mi úplně jedno jak to kdo má. Jen že zakladatelku chápu.

• Citovat
  • Upravit
8
16.9.19 09:05

Není na tom nic špatného, dělá to spousta lidí a je to prostě jen další způsob uspokojování. Samozřejmě pokud se ti to ale vyloženě hnusí, tak si o tom musíte nějak vážněji promluvit a jestli se přes to nepřekonáš, tak si to bude muset dělat asi když bude sám. Nutit tě do toho nemůže, ale ty to zkus také hned nezavrhovat a promluvte si o tom.
A samozřejmě se hned nejedná o „skrytou homosexualitu“ nebo co to tu naznačovali trochu ignorantnější jedinci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
crempus
18.9.19 19:06
@My Melody píše: :mrgreen: Jen ho nech, at se masturbuje, ma dve ruce, at je vyuziva obe, jednou si bude natahovat cervika a tu druhou si bude strkat do prdele. A ty si zatim, co mu pracuji obe ruce, koukni nejakej serial, vyves pradlo a vypi kafe. :D

)))…

• Citovat
  • Upravit
23961
18.9.19 19:17
@Raduna-Raduna píše: :lol: :lol: :lol:
Přečti si něco o prostatě a jakou slast mužům dokáže působit její drážděni. A ne fakt to není homosexuální. Mají to tak všichni muži.

Dovolím si tě vyvést z omylu. Já to zažil nedávno na urgentu, když mi ho tam /prst/ bez varování strčil doktor a žádný slastný pocity jsem nezažíval. A když mi nedávno VZP poslalo dopis, že mám nárok na bezplatnou kolonoskopii, měl jsem nejprv chuť jim napsat, ať si ten papír navlečou na násadu od koštěte a strčí si ho do prdele, nakones jsem si to rozmyslel a poukaz hodil do koše… :roll: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23961
18.9.19 19:19
@My Melody píše: :mrgreen: Jen ho nech, at se masturbuje, ma dve ruce, at je vyuziva obe, jednou si bude natahovat cervika a tu druhou si bude strkat do prdele. A ty si zatim, co mu pracuji obe ruce, koukni nejakej serial, vyves pradlo a vypi kafe. :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
18.9.19 19:23
@bse.pedro píše:
Dovolím si tě vyvést z omylu. Já to zažil nedávno na urgentu, když mi ho tam /prst/ bez varování strčil doktor a žádný slastný pocity jsem nezažíval. A když mi nedávno VZP poslalo dopis, že mám nárok na bezplatnou kolonoskopii, měl jsem nejprv chuť jim napsat, ať si ten papír navlečou na násadu od koštěte a strčí si ho do prdele, nakones jsem si to rozmyslel a poukaz hodil do koše… :roll: 8)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak tě holt dr nepritahoval a neudělal to nejspíš pořádně drazdivě :mrgreen: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23961
18.9.19 20:21
@medunka23 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak tě holt dr nepritahoval a neudělal to nejspíš pořádně drazdivě :mrgreen: :lol:

Je fakt, že byl sice mladej, ale neoholenej a rozcuchanej… :think: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106134
18.9.19 23:04
@blobfish píše:
Ano, většina lidí k uspokojení technicky nepotřebuje partnera. Ale to neznamená, že by tam ten partner byl navíc a zbytečný.

A k cemu tam je, když si vystačí sám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106134
18.9.19 23:07
@Tomkins píše:
Tenhle argument můžeš použít i při běžné masturbaci.

Tam platí to stejné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
18.9.19 23:11
@Venetia píše:
A k cemu tam je, když si vystačí sám?

Vzájemná blízkost? Intimita? Sdílení příjemných zážitků?

A do kina jdu taky radši s někým než sama ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí