Pro Příbramačky a okolňačky

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1983
1.2.06 13:43

Sajsa
Držím palce při snažilkovství! To bude bezva když tu nebudu jediná!

bbettka
Seznámek je super, jenom mám dojem že Sajsině Karolínce je 7 let, ne měsíců :wink:

Tady je moje galerie, je tam jenom pár foteček, ale aktuálně i moje tlusťoučké bříško, focené dnes :wink: :lol:
 https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
1.2.06 13:49

Ano prosím, Káje už bude příští pátek osm let… Už je velká holka. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
1.2.06 13:53

Omlouvám se a příště to bude OK. Koukám jen na čísla a zatím jen počítám v měsících :oops: :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
1.2.06 13:56

Opraveno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
1.2.06 14:00

To je v pořádku, taky jsem kdysi počítala v měsících… :wink: Už to snad ani není pravda. Holky, užívejte si to, hrozně moc to utíká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
1.2.06 14:01

Naší Verunce taky není 17m, ale už jí bude skoro 20 a to samé Bodlinka. Jo a Bětušce taky není to co tu píšeš, nezapoměla jsi náhodou, že rok má 12 m.Díky. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
1.2.06 14:04

Tak znova,já to zvorala celý, jen jsem opisovala čísla a vůbec nad tím nepřemýšlela, i Bětce jsem ubrala :oops: :roll:

Bodlinka - Bohunka - Verča 20 měs.
Evewolf - 17. týden
Gabinka- Barunka 16 měs.
Verunka- Verča 20 měs.
GabinkaD -Kačenka 15,5měs.
Adka007 - Viktorka 3 měs.
Sajsa- Karolinka 7 let.
Makýsek - Vašek20 měs., Jirka 2 měs.
Valentýna - Fanda 12 měs.
Bbettka -Petra - Bětuška 16 měs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
1.2.06 14:06

Taky mam připomínku:) Báře je už 16měsíců :) Je 29.9.04

Evewolf, já rodila v Motole. Váhala jsem mezi Motolem (fakultka, žádný zrovna diktování co a jak chceš nemáš šanci, ale mě to bylo jedno - zázemí pro event. komplikace - dětská JIP a mám tam dr, kterám ě odrodila a znam to tam už) a Hořovicemi (chválí si to maminky jako rodinnoup orodnici, lze rodit za 5tis i do vany). O PB jsem taky až na GabikyD chválu neslyšela nic dobrého, prý se většina maminek sjíždí do Hořovic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
1.2.06 14:12

bbettka
Ale mě jsi v seznámku trefila dobře :wink: :lol:

Gabinka
Hořovice jsou taky jedna z variant. Ovšem tu Příbram budu mít pět minut od baráku 8O … No, bude to velký rozhodování … Každopádně díky moc za názory a za pomoc. Času na to naštěstí mám ještě dost! :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
1.2.06 14:26

Evewolf tak aspoň někoho. :wink: Také jsem se bála u prvního porodu, že nebudeme stíhat, ale teď bych jela rodit určitě jinam. A první porody nejsou tak rychlý, určitě to stihnete. Ale záleží na tobě. Já jsem nepřemýšlela kde budu rodit. Prostě jsem bydlela v Příbrami, tak jsem šla tam. Teď bych si určo rozmyslela. Přeju dobrou volbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
1.2.06 16:34

Tabulka

Bbettko (Petro),
nás jsi taky trefila dobře :lol: .
Ale jak tak koukám, tak ženských je tu přesila 8O . Kluci, haló, kde jste? Pojďte nám třem na pomoc :lol:

Jo a jak jsme dopadli u doktorky? Skvěle. Kromě atopického ekzému a srdeční vady je malej zdravej jako řípa. A jak říkala paní doktorka pěknej velkej kluk :lol: . Má 81 cm a 12,8 kg. Takže zkrátka kluk jak buk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
1.2.06 16:48

Porodnice

Evewolf a další těhotné:
Hlavně klid a žádný nervy 8) Do porodu ještě daleko, tak musíš být v pohodě a šťastná, aby bylo miminko taky v pohodě :)
Plně chápu tvoje obavy, já je měla taky. Když mi ale kolem 20tt řekli, že se mám zaregistrovat v rizikové poradně u prof. v Praze, U Apolináře, tak jsem byla moc ráda (sama jsem se tam narodila :wink: ). Pak jsem chodila na kontroly střídavě tady a tam. Ke konci těhotenství pak už jen tam. Pamatuji si ale,že mi sestřička říkala, že jinak se tam k nim chodí od 38tt. Ale zaregistrovat se a domluvit se s nima asi tak ve 30tt.
Taky chápu tvůj strach, že to do Prahy nestihneš. Já ho měla taky a jakej 8O . Měla jsem stanoveno, že budu rodit císařem a tak jsem se bála, že tam dojedem pozdě, že už bude malej „v cestách“ a to pak už císař nepůjde, a co pak když klasicky jsem měla zakázáno. Fakt jsem se dost bála. Takže když jsem měla pocit, že už se asi malýmu chce na svět, tak jsem se byla tady v příbramské porodnici zeptat, zda opravdu nebo je to jen planý poplach. Byl planej, naštěstí, nástup jsem měla do porodnice až za 14 dní. Ale stejně se malej narodil dřív :lol:
Takže hlavu vzhůru a teď si v klidu a v pohodě užívej těhotenství a koukej se s náma podělit o ty krásné okamžiky, kdy mimi kope, převaluje se ti v bříšku a pod.
Jo a proč tiše závidím? Máš pravdu, mám ročního kluka a musím říct, že je to nejkrásnější co mne v životě potkalo :D Ale moc mi občas chybí právě to kopání a převalování se v bříšku. Moc se mi to líbilo. Ale na další si musíme ještě počkat. Tohle naše éro nám dá teď dost zabrat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
1.2.06 20:34

Příbram

Ahoj všem, hlavně Bohunce, ahoj, tak se také hlásím z Příbrami a všechny zdravím. Bohunko, docela mi to tedy dalo zabrat, se sem dostat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
1.2.06 20:51

pozdrav z mnisku

Ahoj všem,

můžu se k Vám přidat?? Jsem z Mníšku p.Brdy a do Příbrami několikrát týdne jezdím - pocházím odtud a mám tam veškeré příbuzenstvo…

Mám 2,5měsíční holčičku Adélku. Narodila se v Podolí (taky velké dilema, která porodnice - Příbram i pražské porodnice jsou od nás cca 35 km) a nechtěla bych jinam. Začala jsem v prenatal. poradně, pak pokračovala na rizikovém, prošla novými a krásnými porodními pokoji a ukončila vše na poporodním P1. (pokud toto čte některá ze sestřiček - všem moc děkuji, byly jste báječné)

Adko zdravím, jak se má sluníčko Viktorka? Občas čítám snažilky, ale teď nejsem na netu denně, tak už nemám takový přehled.

Holky pozdravujte svá sluníčka a pohlaďte bříška. Já se už teď moc těším, až zas jednou (ještě nevím kdy) budu mít taky bříško. Byl to nádherný čas… užívejte si ho naplno.

Hezký večer,
Olivia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
1.2.06 21:29

ahoj holky,
děkuju za přivítání. Přiklonila bych se k deníčku pokud by se mezi námi našla nějaká pisatelka. Blog neznám a v diskuzích se brzy ztratím, tak jí nakonec vzdám… :?

Olivie, Viktorka se má skvěle a zdraví Adélku :-) Snažilek je teď plno nových až se chvílema neorientuju.. Zajdi aspoň občas a potěš Zebřulky :P

Adka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová