Pro Příbramačky a okolňačky

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
173
2.2.06 12:11

Ahoj,
srdečně vítám vítám nové členky naší tlupy :lol:

Jsem vážně moc ráda, že to nabralo takový spád.
Jen mě mrzí, že se pořádně na net dostanu až v pondělí - to partnera konečně vyženou od počítače pracovní povinnosti.Pěkně mě usurpuje, co se PC týče :evil:
Nevím, jak se to tu rozhodne, ale pro jistotu si připravím nějaký ten úvodní deníček :D

S tím, jak psala Valentýnka o tom diskusním fóru, mám dotaz - to bysme tam psali příspěvky pořád pod sebe nebo by se to rozdělilo na témata jako např. v Miminku či ostatních fórech - jak krmit, jak uspávat, …
Přijde mi, že kdyby se to psalo jen pod sebe, že je to tršku nepřehledné a kdyby se to zase dělilo, tak je vlastně jako princip deníčku jako samého.

A Péťo - na cahtárnu bysme někdy šly, ale až nebude taková zima, brrrr.No je to pěkná cena, jestli je to půl hoďka za :)

Tak se mějte krásně.
Bohunka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
2.2.06 12:26

kam psát?

Ahojky Bodlinko a ostatní:
už jsem mluvila s adminama, a radí, abychom zůstaly tady a pak si, když se nám to rozjede, založily deníček.
Já myslím, že se to rozjíždí dobře, takže vzhůru do založení deníčku? Co ty na to? Dej vědět, pokud to bude v mých silách, moc ráda ti s psaním deníčku pomůžu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
2.2.06 12:50

Ahoj všem,

pokud ještě nabíráte nové členy, tak se hlásím!!!! Jsem z Dobříše a mám doma 14ti měsíčního Matýska.

Můžeme se přidat? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
2.2.06 13:26

Ahojky všem a vítám nové.

Bodlinko, to budu ráda když se k nám někdy přidáte na cachtárnu. A někdo jiný by s námi v sobotu nešel? Doporučuju, Bětuška po tom krásně baští a usíná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
2.2.06 14:15

Ahojky.

Tak koukám, že se nám to tady utěšeně rozrůstá. Vítám všechny nově příchozí. A hlavně Valentýnku - tak vy už jste taky batolátka? Jak ten čas letí!

S příbramskou porodnicí to beru stejně jako s příbramskými doktory. Když jsme se sem přestěhovali, tak nás všichni zrazovali a radili si dát pozor a doporučovali své lékaře. Bohužel nás nikdo nechtěl a tak jsme nastoupili ke svým obvoďákům a zatím s nimi máme ty nejlepší zkušenosti. Porodnici nám taky každý vymlouval a nakonec spokojenost (i když drobné výtky byly) a možná je to i tím, že malou rodil můj gynďák, který mně znal a tak se snažil o legraci.

K Apolináři jsem taky chodila, nejprve na CAR (i když odsuď máme Káťu, tak mi jejich péče nepřišla až tak skvělá, nejpíše proto, že jsme měli štěstí a i pře obrovské počáteční problémy vše zdárně dovedli k cíli hned poprvé, takže jsme se nestali „zaslouženými“ pacienty), po kontrole u obvodní dr. jsem byla poslána na rizikovku, a tam jsem dojížděla od 16tt (dlouhé čekání a zběžná ontrola typu „schází vám něco?“ - možná smůla na lékaře).

S doktorama je to těžké, ne každému sedí konkrétní osoba a určitý typ péče.
O Hořovicích jsem slyšela taky hodně pozitivního, ale odradilo mně poznámka, že pokud by to mělo být na honem a já se tam nebyla předem domluvit, že je možné, že mně nevezmou. Takže představa drkotat se se stahama 30km tam a v případě neúspěchu zase zpět mn ědost děsila.

Holky, kam chodíte plavat? My bychom se s Káťou občas taky přidaly.

Tak pište (no, že to říká ta pravá :? )
Gabika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
2.2.06 14:25

Chodíme do Amálky, je to na III. poliklinice. Přes týden tam jsou kurzy plavání a v sobotu nabídli „cachtání“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
2.2.06 14:33

III.poklinika - to je ta za velkým Albertem? Pořá d mi tady uniká ten zdejší systém nemocnic.
Jinak my jsme chodili na Amálčiny plavecké kurzy, ale ke konci se mi tam přestávalo líbit ( o tom třeba jindy), ale Kačenka byla z vody unešená a vždycky tak nějak víc „pohyblivější“ (myslím spíš uvolněná).
Určitě bychom někdy vyrazili.
 G.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
2.2.06 14:36

Přesně ta :lol: Taky jsem z těch čísel v Příbrami vyřízená a to když mi začnou popisovat základky… :roll:
Tak snad někdy zacachtáme. :D Jen jsem se zapomněla zeptat, jestli tam můžou i ty co nechodí na kurzy, ale když se to platí zvlášť, snad jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
2.2.06 15:30

No o základnkach mi vyprávěj. Já znala 2.ZŠ a tu mi zrušili. Takže jsem nahraná. Ne, že bych to hned potřebovala … :D
A nevíte někdo o místních jesličkách?

Vyrobila jsem si metřík, tak už budete vidět i Káťu. Máme i stránky, ale mužovi se povedlo zrušit mi je v PC. Na netu sice jsou, ale nevím, jak je budu aktualizovat, nebo spíše kdy si na to udělám čas. A nevím ani v jakém stavu jsou teď. (kdyby byl zájem www.volny.cz/dufkovi.pb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
2.2.06 17:15

Ahoj, hezký den všem,
Gabiko , jesličky jsou pod III.poliklinikou, když jdeš od polikliniky směrem na náměstí jdeš okolo jejich plotu. Hned vedle je školka a pak kousek 6.ZŠ. Holky, co se vám nelíbí na našem systému škol a nemocnic? :lol: :lol: :wink: Vždyť je to tak názorné a kdo to zná, hned ví, kam jít… Ale jinak - chápu. Když jsme se přistěhovali na dobříš, taky jsem nevěděla, co mi to ti místní vykládají. A nevím dodnes, naštěstí jsem zpět v Příbrami… Navíc mám orientační nesmysl… Š.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
2.2.06 18:34

Jo holky, systém čísel mi taky uniká, bydlím tu necelé 3 roky a ještě jsem se nezorientovala. Jen to nejnutnější :)

Můžete mi povědět něco blíž o tom plavání? Nebo to necháme do deníčku? Zajímalo by mě, jak se tam přihlásit, jak často začínají nové kurzy, kolik jich je, od jakého věku je dobré začít, jak to probíhá, kolik to stojí, no prostě všechno :-)

Omlouvám se, že nereaguju jednotlivě, ale zatím se mi pletete i přes přehledné seznámky :)

Adka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
2.2.06 19:13

Ahoj holky, vy jste tedy psavé! 8O
Já dneska vyrazila do práce vypomoct a tak jsem celý den nestíhala …

GabikoD - máš moc krásnou holčičku! :D

Bodlinko, Valentýnko - s psaním deníčku taky ráda pomohu, psavec rozhodně jsem :wink:

Co se čísel škol a nemocnic týká, bydlím tu sice už dva roky, ale orientace nulová - vím kde je III. poliklinika, protože to je u Oxygenu a Albertu a tam já chodívám rááád. Ale jinak? Španělská vesnice. :roll:

A samozřejmě také vítám všechny nové! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
2.2.06 20:13

Adko - pokud bude zájem, tak klíďo o tom plavání v Amálce můžu napsat. Plavací teta k nám nejprve docházela domů a pak jsme na ZUNZu absolvovaly dva kurzy.
Jdu si dát čaj, ta rýma mě zmáhá.
 Gabika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
3.2.06 22:08

Ahoj holčiny,

dneska sama?

Chtěla jsem se vás zeptat, jak je to s městskou dopravou v Příbrami, když jedu s kočárem. Platím za sebe? Nebo je to zadara. Přijde mi dost nepraktický když nastoupím, jít dopředu a platit. Měla bych strach, tam malou nechat.

K tomu plavání. Něco málo se dá najít na netu http://amalka.info/…pribrami.php Ceny tam nejsou, teď jsme platili 2300,– za 10 lekcí, kdyby jste chodili 2× týdně - 20 lekcí - 4000,–. My začaly až v půl roce v bazénu. Gabiko, taky by mě zajímalo, jak probíhá plavání doma, bude fajn, když o tom něco písneš. Také jsem o tom uvažovala, ale nakonec jsme to nechali až do bazénu.

Přeji hezký víkend všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
4.2.06 09:13

Ahojky bbettko,
když jedeš autobusem s kočárem, neplatíš nic… Bylo by to opravdu dost nepraktické cpát se ještě dopředu zaplatit.
Hezký víkend všem. Š.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová