Pro ty, co nespí :)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Aty
7700
13.5.10 03:18

ahoooj ((-: no tak vidím, že nemžourám sama ((-: dneska jsem výjimečně usnula od 20 do 21. no a takto to dopadlo ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
13.5.10 07:16
Aty píše:
ahoooj ((-: no tak vidím, že nemžourám sama ((-: dneska jsem výjimečně usnula od 20 do 21. no a takto to dopadlo ((-:

Aty, já to mám přesně takhle skoro každý den… Vytuhnu kolem půl desáté u televize, vzbudím se v jednu, ve dvě, jdu vyvenčit psa - no a pak nemůžu zabrat. Usnu třeba ve 4 - a vstávám v 6. Takže večer zase zbitá usnu u TV..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
13.5.10 07:19
filad píše:
Baghiro, nejsi :lol: :lol: :lol: :lol: a ja ne a ne zabrat… zaha pali desne a nepomaha nic, uz kvuli tomu nemuzu spat treti noc a pritom jsem silene unavena, chjo :-? a to bych si taaaak potrebovala „predspat“ do zasoby :mrgreen:

Jé, ty máš před finišem :kytka: Taky jsem nemohla vůbec spát před druhým porodem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.10 08:25

no kazdopadne se nemuzem shodnout na stejnym case :-) bloudíte mi tu kazdá sama samotinká…

filad presne já taky nemohla..vono tu uz ani nejde. hned to nekde zacne byt neprijemné. Sněla jsem o tom jak si zas lehnu na brisko a usnu. A ted mi zas prekázi prsa :cert: A záha … nevim jestli to vis ale asi jo, rika se ze bude vlasatý… podívej na mýho jakou má čupřinu, me palila defakto porad :zed: hrozný.

no jinak vam to bdeni nezavidim, já se takhle budit v noci, tak me vodvezou. To ja radeji vytuhnu az pozde ale padnu za vlast, tak treba dnes v noci :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
14.5.10 13:27

Co se zahy tyce no nevim nevim s tema vlaskama :lol: u Martinky jsem na to taky fest trpela a hezka plesounka byla jeste po roce :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
14.5.10 13:28

se tak tesim az se zase budu moct vyspat na brise chjoooooooo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.10 00:47

no jo ty pověry…heled se divim že stále reagujete v tý diskuzi šílený… každopádně je ta osoba vožralá :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.10 00:51

jo a 13 dní je už za pár vid…já šla nakonec císařem :-( strašně jsem nechtěla, ale neotočil se a nakonec jsem prostě věděla datum a hotovo… Nic moc když ho vyndavaj :mrgreen: to se mnou lomcovalo :mrgreen:
a co se stane s metříkem pak? no nic pomalu jdu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
17.5.10 01:14
filad píše:
se tak tesim az se zase budu moct vyspat na brise chjoooooooo :roll:

tyjo na to jsem se těšila od půlky těhotenství a po porodu jsem si to začala náležitě užívat :-) a díky tomu mi i rychle splasklo břicho sice jsem se na poprvé bála takový divný pocit si lehnout na břicho, ale ted už nespím a neusnu jinak :-)
tak snad tě ta malá princezna nechá vyspat :-)

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
17.5.10 01:15
verunkamandarinka píše:
no jo ty pověry…heled se divim že stále reagujete v tý diskuzi šílený… každopádně je ta osoba vožralá :pankac:

co? kdo? kde? a proč?

• Citovat
  • Upravit
11223
17.5.10 01:20

ahoj holky tak koukám že je nočních ptáčků víc :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
17.5.10 01:40
Michaelakkk píše:
verunkamandarinka píše:
no jo ty pověry…heled se divim že stále reagujete v tý diskuzi šílený… každopádně je ta osoba vožralá :pankac:
co? kdo? kde? a proč?

No to s tím úžasným chlapem, co mu přítelkyni odlákali zpátky domů příšerní/sektářský rodiče a ona k nim unesla i jejich miminko. Přes slzy nevidí na klávesnici už asi týdena a podle toho ty jeho příspěvky i vypadají. To bys musela číst, to se nedá vyprávět…

A už musím to e-mimino taky vypnout a jít spát! Ráno budu nemožná… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
17.5.10 01:54

Tady se taky hlásí jeden noční pták :lol: . Ale bohužel musím pracovat, takže sem nakukuji jen tak zlehka :lol: - ta závislost na emimi je pěkná mrcha, musím s tím něco udělat :zed: :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
26.5.10 00:56

je tu někdo kdo nespí? :-)

• Citovat
  • Upravit
29.5.10 09:53

Michaelko ty casto nespis vid, jakto? si na tebe jednou pociham…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová