Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoooj ((-: no tak vidím, že nemžourám sama ((-: dneska jsem výjimečně usnula od 20 do 21. no a takto to dopadlo ((-:
Aty píše:
ahoooj ((-: no tak vidím, že nemžourám sama ((-: dneska jsem výjimečně usnula od 20 do 21. no a takto to dopadlo ((-:
Aty, já to mám přesně takhle skoro každý den… Vytuhnu kolem půl desáté u televize, vzbudím se v jednu, ve dvě, jdu vyvenčit psa - no a pak nemůžu zabrat. Usnu třeba ve 4 - a vstávám v 6. Takže večer zase zbitá usnu u TV..
filad píše:
Baghiro, nejsi![]()
![]()
![]()
a ja ne a ne zabrat… zaha pali desne a nepomaha nic, uz kvuli tomu nemuzu spat treti noc a pritom jsem silene unavena, chjo
a to bych si taaaak potrebovala „predspat“ do zasoby
Jé, ty máš před finišem
Taky jsem nemohla vůbec spát před druhým porodem ![]()
no kazdopadne se nemuzem shodnout na stejnym case
bloudíte mi tu kazdá sama samotinká…
filad presne já taky nemohla..vono tu uz ani nejde. hned to nekde zacne byt neprijemné. Sněla jsem o tom jak si zas lehnu na brisko a usnu. A ted mi zas prekázi prsa
A záha … nevim jestli to vis ale asi jo, rika se ze bude vlasatý… podívej na mýho jakou má čupřinu, me palila defakto porad
hrozný.
no jinak vam to bdeni nezavidim, já se takhle budit v noci, tak me vodvezou. To ja radeji vytuhnu az pozde ale padnu za vlast, tak treba dnes v noci ![]()
Co se zahy tyce no nevim nevim s tema vlaskama
u Martinky jsem na to taky fest trpela a hezka plesounka byla jeste po roce
![]()
se tak tesim az se zase budu moct vyspat na brise chjoooooooo ![]()
no jo ty pověry…heled se divim že stále reagujete v tý diskuzi šílený… každopádně je ta osoba vožralá ![]()
jo a 13 dní je už za pár vid…já šla nakonec císařem
strašně jsem nechtěla, ale neotočil se a nakonec jsem prostě věděla datum a hotovo… Nic moc když ho vyndavaj
to se mnou lomcovalo ![]()
a co se stane s metříkem pak? no nic pomalu jdu ![]()
filad píše:
se tak tesim az se zase budu moct vyspat na brise chjoooooooo
tyjo na to jsem se těšila od půlky těhotenství a po porodu jsem si to začala náležitě užívat
a díky tomu mi i rychle splasklo břicho sice jsem se na poprvé bála takový divný pocit si lehnout na břicho, ale ted už nespím a neusnu jinak ![]()
tak snad tě ta malá princezna nechá vyspat ![]()
verunkamandarinka píše:
no jo ty pověry…heled se divim že stále reagujete v tý diskuzi šílený… každopádně je ta osoba vožralá
co? kdo? kde? a proč?
Michaelakkk píše:verunkamandarinka píše:co? kdo? kde? a proč?
no jo ty pověry…heled se divim že stále reagujete v tý diskuzi šílený… každopádně je ta osoba vožralá
No to s tím úžasným chlapem, co mu přítelkyni odlákali zpátky domů příšerní/sektářský rodiče a ona k nim unesla i jejich miminko. Přes slzy nevidí na klávesnici už asi týdena a podle toho ty jeho příspěvky i vypadají. To bys musela číst, to se nedá vyprávět…
A už musím to e-mimino taky vypnout a jít spát! Ráno budu nemožná… ![]()
Tady se taky hlásí jeden noční pták
. Ale bohužel musím pracovat, takže sem nakukuji jen tak zlehka
- ta závislost na emimi je pěkná mrcha, musím s tím něco udělat
![]()
Michaelko ty casto nespis vid, jakto? si na tebe jednou pociham…