Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No tak jsme si pokecaly bylo to fakt poučné, hodně jsem si z toho vzala.
Dobrou noc ![]()
@3HE Ok, mám teď trochu splín, v poslední době se mi zdá, že každý řeší nějaký problém, už dlouho se mi nestalo, že když se s někým sejdu, aby mi řekl…jé mám se dobře, ale každá kamarádka nebo příbuzný má fakt nějaký vážný problém…a nemyslím tím blbosti…je mi z toho fakt divně.
@tonj No, tak to já mám ten stejný pocit… mám taky vážný problém - manželství - trochu krize a trochu problémový syn, ale obojí se mírně zlepšuje, jen to trvá už několik měsíců, tak jsem z toho trochu unavená
Moje kámoška to má doma taky tak, moje ségra ve třiceti o chlapa nezavadí a to je moc hezká ženská, ale holt nějak nemůže potkat toho pravého… chlapi v její věkové kategorii jsou buď šťastně ženatí enbo rozvedení blbci nebo svobidní a nechtějí se vázat ![]()
@3HE kolik je synovi? mě trápí dvě děti, jedno za to nemůže ale druhé jo ![]()
@3HE Hm…tak něco podobnýho mám na mysli, já vím sama ze své zkušenosti, že život není peříčko a radost je v maličkostech a nečekám zázraky a nejsem naivní pi.da, ale všichni do mě valí svoje problémy a já už to nějak nezvládám a je mi líto, že s tím nemůžu nic moc udělat…a navíc mám taky svoje ![]()
Čao, tak dneska jsem po dlouhé době uspala chlapa i dítě dřív než sebe
a těšila jsem se, že se tu pobavím u nějaké výživné diskuze v klidu! a tady mrtvo.
Vyjma toho psychózního deníčku. Ale to se nepočítá…Je tu někdo na půlhodinku pokecu?