Pro ty, co nespí :)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3HE
22413
24.8.13 00:30
@K-Black píše:
@3HE kolik je synovi? mě trápí dvě děti, jedno za to nemůže ale druhé jo :(

je mu 19let a právě se po vyučení začleňuje mezi pracující třídu :mrgreen: a školiu dodělal s odřenýma ušima, ale hlavně, že dodělal, ale měl celé tři roky problémy a kázní, tak se bojím, aby to v té práci nepokračovalo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
24.8.13 00:32

@tonj Tak měš se lidi mocnesvěřují - jen ta moje ségra a ta jedna kámoška, co má doma taky krizi - my si tak společně zanadáváme ;)
Ale znám to, když lidi to tebe hučí to svoje bez ohledu na to, že b se zajímali, jakse cítíš ty - taková je moje mamka - já kdybych nemělaruce, nohy a ležela polomrtvá, tak hlavně, že se ona vykecá (mami sorry :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
24.8.13 00:35

@3HE mému bude 19 za 14 dní, školu má ještě na rok, a mám pocit že má zastydlou pubertu, jak byl v pohodě tak teď je to fakt na ránu :zed:

• Citovat
  • Upravit
tonj
24.8.13 00:37

@3HE To jsi se docela trefila já tu taky dneska právě měla kámošku, 30 let fajn ženská, bez chlapa…my ostatní z party děcka, vdáváme se…už fakt nevím, co povzbudivého jí říct :,( O svojí matce a co do mě valí ani nemluvím… :(

• Citovat
  • Upravit
3HE
22413
24.8.13 00:47

@tonj a to moje ségra byla během srpna na třech svatbách a ještě se jí zítra žení její bývalý přítel, který ji nechal kvůli té, kterou si zítra bere :zed: ségra je ze všeho naměkko - není divu, to by muselaa být z kamene, aby to na ni nedolehlo :roll: ona se jako nemusí hned vdávat, ale chtěla by prostě někoho k sobě ;) Taky jsem nevěděla, co jí na to mám říct, když říkala, že má z těch svateb splín :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
24.8.13 00:51

@K-Black Tak u nás to bylo nejhorší, jak přišel z devítky do prváku - tráva, záškoláctví a už se vezl, vyhodili ho ze školy, ptž zhulený nabízel na praxi mistrovi trávu ke koupi :roll: :zed:, tak šel na jinou školu a tu dodělal, ale je to více moje zásluha :lol: než jeho a taky chytl třídní, která sama má problémovou dceru, takže ví, co to je - udržet dítě ve škole a přát si, aby ji dodělalo. Jiná by ho už ze školy dávno dostala…

jako ne že bych za něho chodila vyloženě prosit - ale pokud jsem měla možnost s někým ze školy mluvit, tak jsem se přimluvila - co bych to byla za matku, kdyby ne… :roll: :mrgreen: a taky jsem dost tlačila na něho - ten poslední rok už dodělával s tím, že se v oboru živit nebude, ale když už té škole věnoval tolik let, tak ji dodělá… nakonec měl ústní zkoušky za jedna, praxe a písemky za tři… ale on by měl i na průmyslovku, kdyby nebyl líný… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tonj
24.8.13 00:53

@3HE Já jsem normální, vím, že každý je jednou dole a pak zas nahoře, ale dneska mi to fakt trhalo srdce, když jsem viděla jak se měla k mýmu chlapečkovi- ta kamarádka, jak na ní bylo vidět, že jí samotný to je líto, ale nikdy by mi to nedala sežrat, fakt hodná holka. Já vím, že život není spravedlivej, ale už to nějak nedávám. Pak se hodím do klidu a odpolko mě zastaví tetka (mého táty, stará, hodná paní - bydlíme spolu v domě)s tím, že má rakovinu prsu. Nikoho nemá…umřel jí syn i manžel. No mám dost…mám chuť se ožrat…

• Citovat
  • Upravit
tonj
24.8.13 00:58
@3HE píše:
@K-Black Tak u nás to bylo nejhorší, jak přišel z devítky do prváku - tráva, záškoláctví a už se vezl, vyhodili ho ze školy, ptž zhulený nabízel na praxi mistrovi trávu ke koupi :roll: :zed:, tak šel na jinou školu a tu dodělal, ale je to více moje zásluha :lol: než jeho a taky chytl třídní, která sama má problémovou dceru, takže ví, co to je - udržet dítě ve škole a přát si, aby ji dodělalo. Jiná by ho už ze školy dávno dostala…jako ne že bych za něho chodila vyloženě prosit - ale pokud jsem měla možnost s někým ze školy mluvit, tak jsem se přimluvila - co bych to byla za matku, kdyby ne… :roll: :mrgreen: a taky jsem dost tlačila na něho - ten poslední rok už dodělával s tím, že se v oboru živit nebude, ale když už té škole věnoval tolik let, tak ji dodělá… nakonec měl ústní zkoušky za jedna, praxe a písemky za tři… ale on by měl i na průmyslovku, kdyby nebyl líný… :cert:

To mi připomíná moji kolegyni z práce, která psala za syna domácí úkoly a zprávy z praxe celej učňák, tak říkala, že výuční list je napůl její, ale kluk se pak luxusně srovnal, rok po učňáku se chytil ve firmě, srovnal se celkově a je z něj bezva chlap…klukům to asi fakt někdy trvá…

• Citovat
  • Upravit
3HE
22413
24.8.13 01:00

@tonj jooo, tak to je smutné :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
24.8.13 01:02
@tonj píše:
To mi připomíná moji kolegyni z práce, která psala za syna domácí úkoly a zprávy z praxe celej učňák, tak říkala, že výuční list je napůl její, ale kluk se pak luxusně srovnal, rok po učňáku se chytil ve firmě, srovnal se celkově a je z něj bezva chlap…klukům to asi fakt někdy trvá…
:mrgreen: tak to né, já jsem za něho nic nedělala, to musel sám ;) ale třeba jsem ho denně budila do školy a chystala jsem mu svačiny a občas psala omluvenky, když šel za školu…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tonj
24.8.13 01:07

@3HE Hele my sme se fakt jednou natlemily jak magorky, když vypravovala, jak psala esej z praxe ze šroubárny, kde v životě nebyla…měla za jedna… :pankac:

• Citovat
  • Upravit
3HE
22413
24.8.13 01:09
@tonj píše:
@3HE Hele my sme se fakt jednou natlemily jak magorky, když vypravovala, jak psala esej z praxe ze šroubárny, kde v životě nebyla…měla za jedna… :pankac:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tonj
24.8.13 01:21

Tak díky a dobrou kočky :hug:

• Citovat
  • Upravit
3HE
22413
24.8.13 01:34