Pro zasmání!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5579
11.11.10 20:04

:lol: :lol: me to nedavno poustel manzel a tak jsem si rikala, ze mam doma fakt teda chlapa :roll: :lol: to je jak kdyby popisovali toho myho :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8516
11.11.10 20:12

No super,teď se budu pokaždý chlámat až manžel půjde do sprchy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
11.11.10 20:12
xzuzkax píše:
Holky tohle mi dnes přišlo a nemůžu se nepodělit! Dost jsem se nasmála! :mrgreen:

JAK SE SPRCHUJEME

Žena

Svlíkne si věci a rozdělí je do koše na prádlo zvlášť tmavé a světlé.
Jde do koupelny v župánku. Když po cestě do koupelny uvidí manžela, zahalí všechno, co by mohlo být vidět. Podívá se na to, co jí Pán Bůh nadělil. Hlavou jí proběhne, že by měla dělat víc lehsedů, nohzdvihů…
Zapne sprchu. Vydrhne si obličej něčím meruňkovým s drcenými kousky (dámy prominou).Použije zvlášť žínku na obličej, na ruce, na nohy širší houbu a pemzu. Umyje si vlasy jednou okurkovým a pak šalvějovým šampónem obohaceným 43 vitamíny. Umyje si vlasy znovu, aby se ujistila, že jsou OPRAVDU umyté. Dá si do vlasů grapefruitovo – mátový kondicionér, obohacený skutečnou vášní ovoce. Spláchne kondicionér. Oholí si podpaží a nohy. Vyleze z vany a stoupne si přímo na kobereček v koupelně. Utře se ručníkem velikosti menšího státu. Vystříká vanu přípravkem proti plísni. Setře veškerá mokrá místa ve sprcháči. Vrátí se do ložnice oblečená v župánku a s ručníkem na hlavě.

Muž

Svlíkne se sedě na kraji postele a nechá hadry jen tak pohozený. Do koupelny jde nahatej, občas si prdne. Když na cestě do koupelny uvidí manželku, zahoupá dindonem a udělá WOO WOO. Obdivuje se svému dindonovi a podrbe se na pr.eli. Podívá se, co mu to Pán Bůh nadělil za supr tělo. Zapne sprchu. Umyje si obličej. Většinu času stráví omýváním dindona a pr.ele. Vytroubí si frňák do ruky a spláchne to vodou. Uprdne si a zasměje se, jak nahlas si prdnul. Umyje si vlasy. Udělá si šamponový číro. Umyje si pr.el a nechá ty chlupy na mejdle. Čůrá …a čůrá …a čůrá. Všechno spláchne, vyleze z vany mimo kobereček. Utře si jenom pr.el a předloktí. Nakreslí kozy na zrcadlo, aby se cítil jako chlap. Setřepe z dindona vodu. Pokud projde kolem manželky, zahoupá dindonem a udělá znova WOO WOO.
:lol: :mrgreen: :lol: tak to je přesný,nepsala to nějaká bejvalka mého muže? :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
11.11.10 20:14

Super!!!až se mi zarosilý oči od smíchu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.10 20:22

joooo :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
11.11.10 20:26

Dlouho sem se tak nezasmala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xzuzkax
11.11.10 20:27
:mrgreen: :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
1435
11.11.10 20:30

:palec:
tak takhle jsem se dlouho nezasmála :mrgreen: i slzy mi tekli.Tak nějak jsem v tom poznávala toho svýho mužíčka :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
11.11.10 20:36

ladynka1: souhlasim stebou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8049
11.11.10 20:37

Tohle už jsem kdysi četla a je to :palec: :palec: :palec: Přidám ještě jednu věcičku pro zasmání, na kterou jsem narazila před pár dny :mrgreen:

Proč muži nemají být redaktory v časopisech v poradně:

Milý Honzo,

doufám, že mi dokážeš pomoci. Jednoho dne jsem nechala manžela koukat doma na televizi a odjela do práce. Asi tak 2 km od domu mi najednoum přestalo auto jet – musela jsem se vrátit pro manžela, aby mi pomohl. Když jsem dorazila domů, nemohla jsem uvěřit tomu, co jsem viděla: Byl v posteli se sousedovou dcerou! Je mi 32, manželovi 34 a jí 19. Jsme spolu 10 let. Manžel se mi přiznal, že spolu chodí víc než půl roku. Do manželské poradny nepůjde. Jsem úplně v koncích, prosím, pomoz mi.

Magda

Milá Magdo,

že Ti přestalo jet auto po tak krátké cestě může být způsobeno mnoha příčinami. Nejprve zkontroluj jestli není ucpaný přívod paliva. Pokud je čistý zkontroluj veškeré přívody vedoucí k motoru. Také zkontroluj kabely včetně ukostření. Jestli není problém tady, je potřeba provézt kontrolu palivového čerpadla jestli není poškozené a dává správné množství paliva. Doufám, že jsem Ti pomohl.

Honza

A pak že chlapi neumí poradit :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
11.11.10 20:40
PeťulaK píše:
Tohle už jsem kdysi četla a je to :palec: :palec: :palec: Přidám ještě jednu věcičku pro zasmání, na kterou jsem narazila před pár dny :mrgreen:

Milý Honzo,

doufám, že mi dokážeš pomoci. Jednoho dne jsem nechala manžela koukat doma na televizi a odjela do práce. Asi tak 2 km od domu mi najednoum přestalo auto jet – musela jsem se vrátit pro manžela, aby mi pomohl. Když jsem dorazila domů, nemohla jsem uvěřit tomu, co jsem viděla: Byl v posteli se sousedovou dcerou! Je mi 32, manželovi 34 a jí 19. Jsme spolu 10 let. Manžel se mi přiznal, že spolu chodí víc než půl roku. Do manželské poradny nepůjde. Jsem úplně v koncích, prosím, pomoz mi.

Magda

Milá Magdo,

že Ti přestalo jet auto po tak krátké cestě může být způsobeno mnoha příčinami. Nejprve zkontroluj jestli není ucpaný přívod paliva. Pokud je čistý zkontroluj veškeré přívody vedoucí k motoru. Také zkontroluj kabely včetně ukostření. Jestli není problém tady, je potřeba provézt kontrolu palivového čerpadla jestli není poškozené a dává správné množství paliva. Doufám, že jsem Ti pomohl.

Honza

Teda tak to sedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
11.11.10 20:40

Tak nevím, asi jsem divná, ale mě to echt vtipný nepřijde. Teda ta „mužská“ část.
Ale připomnělo mi to Výměnu oleje a jak strašně jsem se řezala, když jsem to četla prvně. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
11.11.10 20:41
PeťulaK píše:

Milý Honzo,

Magda

Milá Magdo,

Honza

tak to je krásný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
11.11.10 20:48
EEEDIT píše:
tak na video jsem jukla, ale přiznám se, vlastní fantazie mě rozesmála víc:-))) :lol:

Ta mě rozesmívápokaždé, když jde drahý do sprchy. Teda od té doby, co mi přišlo video na mejla :-D

Já mám taky jednu mužskou perličku
Můj chlap si dodělává maturitu a profesorka jim diktovala četbu k matuře. V sešitě má zapsáno toto:

„U.ECO - Jméno muže:lol: :lol: :lol:

Nemohla jsem se smíchy ani nadechnout… Nevím nevím, zda dělám dobře, když mu četbu dávám dohormady. Jestli by mu neprospělo si trochu počíst :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15280
11.11.10 20:49

Tak to sedííííííííííííí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: pobavilo!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová