Probiotické kapky Biopron

2247
8.12.12 11:26

probiotické kapky Biopron

Ahoj holky jaké s nima máte zkušenosti? Pomohly Vám? a za jak dlouho? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2517
9.12.12 09:51

@Lucynka86
Ahoj my používáme jiný probiotický kapky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
9.12.12 11:21

Ahoj, mrkni sem, bylo tu řečeno mnohé: https://www.emimino.cz/…use/hledani/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
17.12.12 12:09

nezhoršujou?

Ahoj - zajímalo by mě zda naopak probiotický kapky nemůžou u některých miminek problémy zhoršovat - zkusili jsme dát biogaia 2 dny po sobě a přišlo nám že je malýmu mnohem hůř, máte s tím někdo zkušnost? Nebo jde jen o náhodu že se sešlo podání kapek a horší stav na stejné dny?

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
17.12.12 12:39

Ahoj my jsme dávali sice od biopronu, ale já bych řekla, že se mu po nich přitížilo. Dávala jsem je necelý dva měsíce. Zkusila jsem mu cca před týdnem vysadit. Přestal se kroutit jak žížala a je spokojený. Dávám jenom babycalm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
18.12.12 11:00

Děkuju oběma za příspěvek-odpověď, alespoň je čeho se chytit, dneska ani včera jsem už biogaiu nedala, zkoušíme Baby Calm a kroutí se furt stejně, poslední dva dny kaká sám už jen jednou denně (je nám 5týdnů) a jinak mu musíme trochu pomoci rourkou, ale úleva je jen částečná…Jak často Baby Calm dávat? Doufám že nás ty koliky přejdou co nejdříve, už máme tatínka na prášky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
18.12.12 12:37

Baby calm dávám vždy před jídlem 10 kapek. My máme tatínka taky na prášky a já začínám být taky. Kuba má teď nějaký divný období furt jenom brečí nic ho nebaví a chce se jen nosit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
18.12.12 13:23

My davame 14 dni kapicky od biopronu a munuly tyden se me to zdalo lepsi a ted od nedele zase hruza… chlap je taky na prasky a ja su z neho na prasky… malymu ksyz pomuzu rourku tak to taky pomuze jen castecne uz nevim co zkusit nic nepomaha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
18.12.12 14:22

Děkuju, tak nejsme sami! Snad každým týdnem bude přeci jen lépe a v roce a později už to bude jiný - do 18 řvát přece nebude, blbý je, že v tu dobu už bude partnerovi 68 - moc klidného života ho už nečeká… Jen jsem k tomu chtěla dodat, že mi alespoň hodně psychicky pomáhaj naši a myšlenka že mě malej jednou bude mít třeba tak rád, jako já mám ráda svoje rodiče. Ale zpětně, když to zažívám vlastní kůži, tak nevím, zda bych se pro děcko znovu rozhodla a obdivuji všechny lidi, co maj více dětí.
Jdu vzbudit tura, i když se mi nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
18.12.12 15:09

A proc ho budis kdyz spi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
19.12.12 13:19

On už spal asi 5hodin (jednou za den to tak má), a to zas hlídáme, protože přibírá jen tak tak…
Jinak dnes jsem se ptala Dr. na BioGaiu a říkala že dva dny musela být náhoda a BipGaiou to učitě nebylo, máme mu jí určitě dávat, tzn. dneska jsme opět začli a tak za týden dva zase dám vědět, zda se nám to zlepšilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lovela23
19.12.12 14:31

kapky

A zkoušeli jste k tomu holky nahřívat i bříško??Já to dělala, když jsem dávala ty kapky. A taky jsme občas cvičily. Já teda rourku nedávala nikdy, takže s tím nedokážu poradit. A taky se doporučuje pro maminky hodně kmínu, třeba do jídla nebo do čaje

• Citovat
  • Upravit
2247
19.12.12 15:57

Aha tak to jo ja malyho nebudim spi tak dlouho jen v noci ale pribira 400g za tyden… vsobotu ma 6 tydnu a ma skoro 6 kilo… tak to pak chapu kdyz nepribira ze musis budit… ja dnes jeste koupila espumisan tak uvidim zda to bude lepsijinak brisko nahrivam cvicim a nic… po fenyklu je o horsi a kminu jim dost a nic… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.12 19:51

Taky máme probiotický kapičky od Biogaia zatím to měla dnes poprvé tak doufám, že to co nejrychlejc pomůže… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
19.12.12 21:51

My jsme používali kapičky od Biopronu od 1. měsíce, teď jsem koupila další balení a je tam, že se můžou používat od 3. měsíce. 8o To nechápu, ale musím říct, že jsme na prdíky trpěli minimálně. Od 2. měsíce byl klid úplně, přesto je preventivně každé ráno dáváme doteď. Hodně jsem si dávala pozor na to, co jím a když bylo nejhůř, tak pomáhalo chování a hopsání na gymballu, ten zabral vždycky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí