Probiotické kapky Biopron

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2247
20.12.12 02:22

Ja si taky porad hlidam cp jim atd a stejne nas to trapi… jinak maj to tam uvedono ale muzou se davat hned od naroozeni… resila sem to s dr protoze me jejich vyronce upozornoval ldyz jsem resila ze maj spatne davkovani na krabicce meli to na nekterych obalech 2× denne 6kapek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lovela23
20.12.12 13:21

Ano, je pravda, že na krabičce je uvedené, že se můžou dávat od třetího měsíce, neurčí-li lékař jinak. Takže po poradě s doktorem to jde určitě dřív.
Mě na to nesprávné dávkování upozorňovala lékárnice. díky tomu, že je to šest kapek jedenkrát denně, tak to vydrží prakticky měsíc. Vím, že si některé holky díky tomu stěžovaly, že to mají tak na dva týdny

• Citovat
  • Upravit
2247
20.12.12 19:55

Ja jim tam psala ze na krabicce je 2× 6 kapek a na netu 1×6 kapek a v lrkarne nikdo nic nerekl tak me poslali jedno balrni zdarma.. jinak nas dnes neboli brisko… vcera jsem nasadila espumisan a ptdi krasne sam a kaka a dnes sme po dlohe dobe nepouzili rourku.. takze snad to vydrzi.mrla jsem babycalm a lefax a ty nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lovela23
21.12.12 09:55
@Lucynka86 píše:
Ja jim tam psala ze na krabicce je 2× 6 kapek a na netu 1×6 kapek a v lrkarne nikdo nic nerekl tak me poslali jedno balrni zdarma.. jinak nas dnes neboli brisko… vcera jsem nasadila espumisan a ptdi krasne sam a kaka a dnes sme po dlohe dobe nepouzili rourku.. takze snad to vydrzi.mrla jsem babycalm a lefax a ty nic

Tak to je fajn, že Vám poslali balení zdarma…to zase moc firem nedělá. No tak to je super, jen ať to tak hezky pokračuje dál. Hned se člověku uleví, když to začně zabírat, že? :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure