Problém buzení, spaní

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
109
27.5.16 22:35

@Netopirek nezkoušeli ona je hodně zimouřivá, ale nepřikrejváme jí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
27.5.16 22:37
@Charlotte 29 píše:
Jj je v posteli u nás jinak by mě asi sousedi ukamenovali jak řve. Sklidni se a vše je ok tak ji dám do postýlky jsem s ní v ložnici ona si hraje ale nespí…a drbe se, dávali jsme kapky Fenistilu aby líp spala ale to se nesmí brát dlouhodobě…mastě zatím moc nezabírají…takovej začarovanej kruh asi…

tak to ale bude to buzení spíš problém v tý kůži, co homeopatika, nebo fakt teď je teplo, tak svlíknout, nebo pořídit opravdu kvalitní prádlo co jí nebude dráždit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
27.5.16 22:38

@Charlotte 29 u nás má atopák partner. Mažu mu to vazelínou a musí to mít co nejvíc volně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
27.5.16 22:41

@medunka23 teď jsme začali s přírodní léčbou snad to zabere, ale ty homeopatika je taky dobrý nápad. Pyžamko má bavlnu i peru v dět. prášku bez avivaže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
27.5.16 22:43

@Netopirek kdyz ji nechám volně škrábe se do krve, takze musí spinkat v bavlnenem overalu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
27.5.16 22:48

@Charlotte 29 a co dávat na noc nurofen?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
27.5.16 23:15

@Netopirek ten by ji na to asi nezabral to spíš ten Fenistil ale jsou to mírné sedativa a to právě že nemůže dlouhodobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
27.5.16 23:24

@Charlotte 29 netuší co všechno jste na ekzem zkoušeli…ale nám hodně pomohlo přidat mořskou sůl z mrtvého moře do koupele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
27.5.16 23:24

@Charlotte 29 co promazat pořádně právě tou vazelínouj nebo něčím hodně mastným, jak se vzbudí, svlíknout jí a namazat, atopický exem je suchá praskající kůže, třeba by to pomohlo :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizaveta
28.5.16 05:28

@Charlotte 29 Nemám atopak, jen jakousi herpetickou neprenosnou dvouměsíční nemoc se svedivyma flekama a když to bylo nejhorší, zabiralo bambucke maslo (nerafinovane). Taky jsem měla suchou kůži. Primlouvala bych se za přírodní promastovadla…vazelina je přeci jen výrobek z ropy…
Dietou na vyloučení všeho, co by mohlo zhoršovat svědění, jste asi prošli, že…

• Citovat
  • Upravit
4071
28.5.16 07:18

A kortikoidy jste měli? Někdy stačí mazat chvíli a zklidní se to. Často zabírají malé koncentrace a není nutné mazat dlouhodobě. Když by kvůli tomu špatně spala, zvazila bych to. Máte nějakou dobrou kožní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
28.5.16 07:25

@Charlotte 29 nemam dite s ekzemem ale delalo mi to same prakticky do 2 let. Budila se po 30 max 60 minutach, ty intervaly se pak zvetsovali. Priznam se ze jsem nevydrzela a pak spala s nami v posteli a to se vzbudila treba jen 2× za noc. Obcas jsem ji presunula ale to se opet porad budila. Napila se a zase usnula. Ted jsou ji 3roky a spi sama ve sve posteli az do rana a v tahu. Tenkrat mi to prislo jako nemozne. Sama si asi ve 2 letech rekla ze chce do sve postylky, zjistila ze ji je tam lepe a ma vic mista a bylo. Proste ten cca rok potrebovala byt s nami… Vim ze je pro nekoho dite v posteli nepripustne, ale ja bych se uz asi slozila, po dvou mesicich jsem byla chodici zombie. Nehlede na to ze sousedi se taky netvarili uplne nadsene, nase loznice sousedili pres zed.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
28.5.16 08:13

Syn 2 roky a 2 mesice bez exemu, meli jsme to same. Cca po 20-30 min nocniho spanku se budil. Vypozorovala jsem, ze kdyz jsem s nim v tu chvili co se budi a zacnu ho hned utesovat, tak zas usne. Kdyz tu chvili prosvihnu, tak mam na dalsi 3 hodiny vystarano, protoze je „vyspaly“ a uz nechce spat. Zacala jsem si hlidat kdy usnul a po 20 min jsem se k nemu vracela k posteli. Posledni 2 mesice tyto stavy mame jen kdyz se mu neco k vecerou stane a breci ( napr. se venku pretahoval s detmi o hracky a brecel, nebo jsme chodili domu s placem, protoze chtel byt jeste venku) asi ma zly sny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
28.5.16 09:12

Holky moc vám děkuji za rady a vaše zkušenosti. Malou promazavam domaci masti bambuckym máslem s měsíčkem vždy zabíralo a teď nějak už asi ne. Koupila jsem včera konopnou mast a ricinovej olej. Kamaradce malému ten olej pomohl tak zkoušíme na kousku kůže. Davam ji pít speciální nápoj přímo k tomu určeny od Aloe Vera a to se jí zlepšilo o 60%.Kortikoidy jsme vyzkoušeli jednou a vrátí se to i když jsme promazavali bambuckym. Takze za mě Kortikoidy ne. Jinak vyzkousim u ní být za tich 30 min. a utišit jí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
28.5.16 09:15

@sediza právě že u nás ve městě žádná dobrá kožní není, ale slyšela jsem o bývalé primářce ve Strakonicích prej je dobrá tak tam asi budem muset…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí