Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
… mám rád príspevky polo(a úplne) pomätených slniečkárov, ktorí sa vždy tak veľmi tešia do paríža na výlet
a vždy po výlete ako nezabudnú dodať ako je tam nádherne, útulne a bezpečno ![]()
http://i.dailymail.co.uk/…_964x415.jpg
@castrum.doloris píše: … mám rád príspevky polo(a úplne) pomätených slniečkárov, ktorí sa vždy tak veľmi tešia do paríža na výlet
a vždy po výlete ako nezabudnú dodať ako je tam nádherne, útulne a bezpečno
http://i.dailymail.co.uk/…_964x415.jpg
A já zase mám „rád“ pomatený vyšilovače, co věčně kvílí hrůzou, že se na nás valí miliony imigrantů…já teda se nejvíce bojím v pražským metru..není týdne, aby nehledali někoho, co tam někomu rozkopnul hubu…
@Anonymní píše:
Ahoj holky, ptám se tady, protože tu koluje velké množství informací…vedení školy, kde učím po mně chce uspořádat-Samozřejmě s cestovkou-zájezd do Rakouska pro děti, co se učí němčinu jako druhý cizí jazyk. Bylo by to asi příští podzim. Jednalo by se o Salzburg a okolí…co vy na To? Šly byste do toho? Nebo rovnou odpískaly? Nebo nedávat rozchody, aby se rizika snížila na minimum? Děkuji za Vaše názory
Salzburk je úžasná a bezpečná lokalita ![]()
@ontar píše:… no kamaráte, ak sa bojíš v metre, tak tam tam nelez, bábovko
A já zase mám „rád“ pomatený vyšilovače, co věčně kvílí hrůzou, že se na nás valí miliony imigrantů…já teda se nejvíce bojím v pražským metru..není týdne, aby nehledali někoho, co tam někomu rozkopnul hubu…
@ontar píše:
Tak jeďte do Paříže, tam o tom nebudete číst, ale zažijete na vlastní kůži. Moje zkušenost.
@Nikol1989 píše:
@castrum.doloris zijeme ve Svedsku a musim priznat, ze to neni dobre. My jsme nastesti v mensim mestecku a tolik se nas to nedotyka. Ale treba Stockholm - to je neco sileneho. Je tam spousta „no go“ zon, kam proste ani policie nechodi. Ono by to szejne bylo zbytecne. Policie tu ma zanedbatelne pravomoce. Myslim, ze ani zbran u sebe nemaji. Spousta Svedu vidi migraci tak, ze jde pouze o lidi znicene valkou a je treba jim pomoci. Nepriznaji si, ze jsou i takovi migranti, kteri z nich prisli vytahnout penize na davkach (ktere jsou zavratne). Minule mi jeden pan pri diskuzi na tohle tema rekl, ze nevidi rozdil mezi nami (ja Ceska a pritel Slovak) a jimi. To me ale pekne dopalil, protoze prestehovat se sem bylo dost obtizne, vyridit vsechny fornality a papiry a ziskat osobni cislo, bez ktereho si tu clovek ani slevovou kartu v obchode nezaridiOni dostanou byty, kapesne, kurzy svedstiny, poukazy na jidlo a benzin, vstupy na kulturni akce a sportoni vyziti. Nikomu nezavidim a pro ty, kteri pred valkou opravdu utikaji to preju, ale at nas nikdo nesrovnava s ekonomickymi uprchliky
A jak by měl byt ten rozdíl vidět?
Ten pan se zřejmě do Tebe opřel proto,protoze má plný zuby pristehovalcu
A není jedinej
Zvlášť v tom Stockholmu ![]()
@TMana píše:
Tak jeďte do Paříže, tam o tom nebudete číst, ale zažijete na vlastní kůži. Moje zkušenost.
V Paříži jsem letos nebyl, ale v Londýně…černých i muslimů je všude plno, dělají šoféry autobusů, makají za kasami v supráčích atd… nezaznamenal jsem jediný problém…tím neříkám, že se něco někde nesemlelo, ale že by to bylo, jak tady pomatení důchodci, náckové, komunisti a voliči Zemana vyšilují, tak to ani náhodou..a toho Čecha pokud vím umlátili řetězem rodilí anglánští spratci..oni totiž mezi náma východňárama a čmoudadama a muslimákama žádný rozdíl nevidí…
@ontar píše:… to, že si nič v londýne nezaznamenal, neznamená, že sa tam nič nedeje, minule som čítal, že londýn dobehol new york v počte vrážd, pekne to ten muslim tam vedie, ale hlavne že najväčší problém sú nejaký vyjebané hajzle pre nejakých vyjebaných transgenderov
V Paříži jsem letos nebyl, ale v Londýně…černých i muslimů je všude plno, dělají šoféry autobusů, makají za kasami v supráčích atd… nezaznamenal jsem jediný problém…tím neříkám, že se něco někde nesemlelo, ale že by to bylo, jak tady pomatení důchodci, náckové, komunisti a voliči Zemana vyšilují, tak to ani náhodou..a toho Čecha pokud vím umlátili řetězem rodilí anglánští spratci..oni totiž mezi náma východňárama a čmoudadama a muslimákama žádný rozdíl nevidí…
@castrum.doloris Zatím to spíš vypadá, že se spíš máme bát zradikalizovaných Slováků.
@castrum.doloris píše: … to, že si nič v londýne nezaznamenal, neznamená, že sa tam nič nedeje, minule som čítal, že londýn dobehol new york v počte vrážd, pekne to ten muslim tam vedie, ale hlavne že najväčší problém sú nejaký vyjebané hajzle pre nejakých vyjebaných transgenderov
a čo sa týka tých pomätených dôchodcov, je mi jasné, že si sopliak, ktorý všetko vie a všade bol, ale mal by si mať k nim aspoň nejakú uctu, aspoň voľakedy to tak bývalo
Podle mého si důchodci už žádnou větší úctu nezaslouží…skočí na kdejaký špek, co jim, kdo slíbí viz volby politiků, prodej dek a hrnců apod. jak jsou zlý je nejlépe vidět v diskuzi na Novinkách na Seznamu…to prohlašuji, jako sám důchodce /ročník 1952/
@Black Cat píše:.. neviem, z ktorého príspevku si zistila, že som zradikalizovaný, ale budiž, neberiem ti tvoj názor, zradikalizovaná je potom polovica národa, (aj vašeho)
@castrum.doloris Zatím to spíš vypadá, že se spíš máme bát zradikalizovaných Slováků.
@ontar píše:
Podle mého si důchodci už žádnou větší úctu nezaslouží…skočí na kdejaký špek, co jim, kdo slíbí viz volby politiků, prodej dek a hrnců apod. jak jsou zlý je nejlépe vidět v diskuzi na Novinkách na Seznamu…to prohlašuji, jako sám důchodce /ročník 1952/
OK, proste máme iný názor na tento svet
@castrum.doloris píše: .. neviem, z ktorého príspevku si zistila, že som zradikalizovaný, ale budiž, neberiem ti tvoj názor, zradikalizovaná je potom polovica národa, (aj vašeho)
Ty jseš teda dobrej narcis, když myslíš, že píšu o tobě.
Docela se i divim, že místní černý kroniky tu o tom nic nezmínili…
@Black Cat píše:
Ty jseš teda dobrej narcis, když myslíš, že píšu o tobě.
Docela se i divim, že místní černý kroniky tu o tom nic nezmínili…
Tak místní černý kroniky vyšilují jen nad muslimama z arabských zemí…slovenský muslim, který zde chtěl spáchat atentát, jim nějak nejde do krámu…