Prostituce - smutek, vztek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Martina789
16.6.15 20:38

prostituce - smutek,vztek ...

Předem prosím nesudte mě :( Začalo to když mě rodiče vyhodili z domova když jsem porodila dceru bylo mi 18 let přestěhovala se k příteli ale bohužel tam jsme být taky nemohli museli jsme si najít podnájem ale neměli jsme žádné peníze napůjčovali jsme si kde jsme mohli po 2 rokách situace byla neunosná neplatili jsme nájem přítel přišel o práci a my neměli nic :,( :,( z bytu nás chtěli vyhodit nikde nám půjčit nechtěli a tak jsem ze zoufalství plácla že půjdu s chlapama za peníze nejdřív se mi to zdálo směšný ale pak jsem si řekla že to zkusím vydělám peníze a splatím dluh prostitutku jsem dělala asi půl roku vydělala jsem hodně peněz zaplatili jsme dluhy a já byla štastná že už to nebudu muset dělat ale ten pocit kolik chlapů jsem měla co si ke mě dovolili je hrozný mám odpor sama k sobě a nejvíc mě bolí jak někteří chlapy maj doma manželky a děti a i přes to všechno dělaj tohle :,( :,( :,( a co je ještě horší dluhy se nám zase začínaj dělat a my opět nemáme na splácení máme se stěhovat do švýcarska přítel čeká na práci ale co ted? mám se k tomu vrátit i když nerada splatit to a jít dál nebo mám nechat dluhy zas narůst? :,( :,( jsem na dně a už dál nemůžu stydím se za všechno jsem máma od 2 ročný holčičky ale nebejt jí nevím jak by vše dopadlo :,( :,( ptám se kde je na světě spravedlivost? proč zrovna já? kdy přijde štěstí i k nám? :( :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
16.6.15 20:42

:think: A co dělal celou dobu přítel? Rozhodně bych v takové situaci nešla do zahraničí. Spíš bych šla i s dítětem od něj. Sebe a jí uživíš snáz. Připadá mi, že ho živíš a on seká jen dluhy, není to tak? Jestli se pletu, tak pardon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martina789
16.6.15 20:48
@Run píše: :think: A co dělal celou dobu přítel? Rozhodně bych v takové situaci nešla do zahraničí. Spíš bych šla i s dítětem od něj. Sebe a jí uživíš snáz. Připadá mi, že ho živíš a on seká jen dluhy, není to tak? Jestli se pletu, tak pardon.

Takhle to není :( přítel chodil do práce jenže pak o ní přišel druhá práce do který chodil tak měl málo a nezvládli jsme to :,( ted má jet do toho švýcarska tam maj plati 50 000-100 000 měsíčně a všechno by jsme pak tady zaplatili

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
16.6.15 20:49

Tady má tak málo, že nezvládnete platit dluhy a tam na něj čekají s takovouhle výplatou? Nerýpu, opravdu mě to zajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
16.6.15 20:50

Jemi tě líto, jednou jsem stála také na rozcestí před tím jestli se ze mě stane prostitutka nebo ne, ale nakonec se vše vyřešilo nějak samo a já do toho nemusela jít. Dělám střední odbornou školu (obor sociální činnost), tudíž se zabýváme ve škole tématem prostituky a kolikrát si říkám, že v dnešním světě, kde imigranti dostanou peníze a na nemocné děti se sbírají víčka od pet lahví, je možné vše. Život není spravedlivej a i ty boží mlýny snad melou opačně. Tobě však můžu jen poradit ať zkusíš vydržet co nejdéle a počkat, zda se nenajde jiné řešení, protože si umím představit jak se na relativně snadno vydělané peníze dá zvyknout a mám spíš obavu z toho, aby jsi do toho nespadla úplně a pak se nedokázala vyhrabat(jako spoustu jiných prostitutek), nehledě na to, že to s tvojí psychikou moc dobře nedělá. A co na to říká tvůj přítel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
16.6.15 20:50

@Martina789 ja nechapu, ze jste se z prvni chyby neponaucili :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6157
16.6.15 20:51

@Martina789
Na prostituci musíš mít povahu.
Vy hlavnĕ postrádáte finanční gramotnost, nĕco s tím udĕlejte :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
16.6.15 20:52

@Martina789 Ve Švýcarsku sice maji vyšší platy, ale taky vyšší životní náklady. Mám dojem, že byste spíš potřebovali kurz finanční gramotnosti, promiň, vím, že je to s penězi těžké, ale tohle mi nepřijde uplně v pořádku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martina789
16.6.15 20:53
@Nikki5 píše:
Jemi tě líto, jednou jsem stála také na rozcestí před tím jestli se ze mě stane prostitutka nebo ne, ale nakonec se vše vyřešilo nějak samo a já do toho nemusela jít. Dělám střední odbornou školu (obor sociální činnost), tudíž se zabýváme ve škole tématem prostituky a kolikrát si říkám, že v dnešním světě, kde imigranti dostanou peníze a na nemocné děti se sbírají víčka od pet lahví, je možné vše. Život není spravedlivej a i ty boží mlýny snad melou opačně. Tobě však můžu jen poradit ať zkusíš vydržet co nejdéle a počkat, zda se nenajde jiné řešení, protože si umím představit jak se na relativně snadno vydělané peníze dá zvyknout a mám spíš obavu z toho, aby jsi do toho nespadla úplně a pak se nedokázala vyhrabat(jako spoustu jiných prostitutek), nehledě na to, že to s tvojí psychikou moc dobře nedělá. A co na to říká tvůj přítel?

přítel je taky dost psychycky na dně ale snaží se aspon povzbudit mě je to pro oba hodně těžký jenže já mám mateřskou 4300 a nájem máme drahej šli by jsme jinam ale kam? když všude chtěj aspon 2 nájmy do předu :( nevím jak dál ( když nezaplatíme máme jít :,(

• Citovat
  • Upravit
17878
16.6.15 20:53

Vis co, zakladatelko? ja bych ti doporucila precist si tebou zalozene diskuze- dva rodicaky na dve deti, doplatek na bydleni atd…pak bych ti doporucila studenou sprchu, pripadne par facek od rodicu- a bud si s chlapem poradne promluvit, nebo od nej odejit a zacit konecne normalne zit a netvorit dluhy a dalsi vice-naklady…ale tak, treba te bavi su*at a brat za to prachy, pak ano, pokracuj v tom, co delas, dceri urcite davas nejlepsi priklad :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
16.6.15 20:54

Já chápu, že se člověk do takové situace dostane. Řešila jsi to tak, jak jsi mohla. Chápu. I z rodiny tohle znám. Ale nechápu, jak jste mohli dopustit, že jste do toho spadli podruhé. Za co ty dluhy děláte?
Jinak se mi taky moc nezdá to, že ve Švýcarsku najednou z ničeho nic seženete práci za 50.000,– :think:. Co to má být za činnost?
Co ty si najít nějakou práci? Přítel dělá co? Vzdělání máte jaké?

• Citovat
  • Upravit
Martina789
16.6.15 20:54
@zvědavá borůvka píše:
@Martina789
Na prostituci musíš mít povahu.
Vy hlavnĕ postrádáte finanční gramotnost, nĕco s tím udĕlejte :kytka:

je lehký soudit když nevíte čím jsme si prošli děláme co můžem :,(

• Citovat
  • Upravit
12651
16.6.15 20:55

Nezlob se na mě, ale dluhy se jen tak neudělají sami. Jednou, dobře, ale dám si sakra majzla, aby se to neopakovalo a já nemusela s tímhle opět začít.
Co tvůj chlap? Tomu to nevadí, co jsi dělala? Teda ten můj by si radši našel tři další vedlejáky, než mi tohle dovolit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
16.6.15 20:58

@Martina789 Jo takhle to je, už jsem doma. Před rokem jste na tom byli tak dobře, že jsi chtěla druhé dítě a najednou už jste zase v dluzích? Chceš lítost? Můžete si za to sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
16.6.15 20:58
@RadkaCh píše:
Já chápu, že se člověk do takové situace dostane. Řešila jsi to tak, jak jsi mohla. Chápu. I z rodiny tohle znám. Ale nechápu, jak jste mohli dopustit, že jste do toho spadli podruhé. Za co ty dluhy děláte?
Jinak se mi taky moc nezdá to, že ve Švýcarsku najednou z ničeho nic seženete práci za 50.000,– :think:. Co to má být za činnost?
Co ty si najít nějakou práci? Přítel dělá co? Vzdělání máte jaké?

Přesně tak..
Nechápu, kde se berou ty dluhy..Chlap najde práci vždy i třeba ve fabrice-v našem kraji dobře placené :nevim: Byt chlapem tak se teda hodně stydím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová