Prostituce - smutek, vztek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tunrida
16.6.15 20:59

A jako teda, jak jsem četla vedle, chcete žádat o osobní bankrot :think: 60.000,– u telefonní společnosti asi fakt nepochopím, ale to je jedno. Ale pochybuju, že s osobním bankrotem byste mohli odcestovat do zahraničí :think: Jestlipak vy spíš nechystáte nějakou levárnu :think:

• Citovat
  • Upravit
Martina789
16.6.15 20:59

Víte co nepište sem raději tohle je zbytečný… ted vás akorát prosím jak vymazat všechny témata a následně i profil

• Citovat
  • Upravit
Lenka76
16.6.15 21:00

Z toho Svycarska bych se tak neradovala, protoze jak uz tu nekdo napsal, i kdyby jste meli takovyhle plat mesicne, tak naklady na bydleni a stravu k tomu budou primereny, takze zase toho tolik neusetrite. Leda, ze by tam sel sam a bydlel nekde v jedne mistnosti jeste s nekym, a naklady minimalni. To se nemuze takhle pocitat na cesky koruny, 100 000kc je v CR hodne, ve Svycarsku asi prumer. Beru to podle toho, ze bydlim v UK a ja beru na koruny 40 000kc, ale tady tim tak zaplatim najem a poplatky a jidlo. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
16.6.15 21:02

Holka zlatá, tohle je vaše věc. Se tady teď třeba začni vztekat, jestli se ti uleví. Nám je po tom celkem buřt, vy v tom budete žít. Nikdo ti tady vlastně ani nic špatnýho nenapsal. Ale chápu, že v takové situaci už reaguješ přehnaně.

No :think: Přeju tvojí dceři hodně štěstí. :think:

• Citovat
  • Upravit
953
16.6.15 21:03

Tak si myslím, že si všichni umíme představit jak je jednoduché nasekat si dluhy a jak je těžké je splácet, sama to znám - sice naštěstí ne tak jak zakladatelka, ale i tak mě celkem deptá.

Napadlo mě, kdyby jsi s dcerou šla do azyláku, ale zase co s přítelem a chápu, že chcete být spolu. V nejhorším případě se stejně před toto rozcestí nejspíš dostaneš. Buď právě řešená prostituce nebo azylák, ve kterém můžete přečkat dobu než přítel dostane tu práci. Anebo co ubytovna? Chápu, že jsou to nejhorší podmínky, ale když je to na chvíli, tak se taky dá přežít. Tam kauci ani zálohu chtít nebudou, jen nájem, který bude levnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767

@RadkaCh Doufám, že se vztekat nezačne, jak čtu ty její starší diskuze, tak je to celkem výživné děvče :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76

Martina789:proc se hned certis? ja nevim, co si chtela slyset, jako jestli ti mame radit, jestli mas se vratit k prostituci nebo ne? To ti nikdo nerekne, kdyz v te situaci neni. Samozrejme, ze ti napiseme, ze ne, ze jsou jiny moznosti, protoze v te situaci nejsme a vidime to trosku jinak.

• Citovat
  • Upravit
Martina789
16.6.15 21:04
@RadkaCh píše:
Holka zlatá, tohle je vaše věc. Se tady teď třeba začni vztekat, jestli se ti uleví. Nám je po tom celkem buřt, vy v tom budete žít. Nikdo ti tady vlastně ani nic špatnýho nenapsal. Ale chápu, že v takové situaci už reaguješ přehnaně.No :think: Přeju tvojí dceři hodně štěstí. :think:

nech si ty narážky myslíš že nemůžu bejt dobrá máma?

• Citovat
  • Upravit
Martina789
16.6.15 21:05

Prosimvás žádám vás aby jste to už nekomentovali a pomohli mi jak smazat všechny diskuze a profil prosím děkuju

• Citovat
  • Upravit
Lenka76
16.6.15 21:06

Diskuzi ti smazou admin, musis je kontaktovat

• Citovat
  • Upravit
3998
16.6.15 21:07

@Martina789
je to celý strašně smutný…
o smazání diskuze a zrušení profilu požádej admina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martina789
16.6.15 21:08

Děkuju moc

• Citovat
  • Upravit
Martina789
16.6.15 21:09

Jen vám chci říct soudit umí každej i my jsme byli štastní chtěli jsme druhý miminko ale bohužel se to všechno obrátilo kdybych tady měkla psát čím jsme si prošli byla bych tady ještě rok

• Citovat
  • Upravit
verinka13
16.6.15 21:10

@Martina789: prosím tě, neblbni s tím mazáním kvůli nějakým komentářům..:( Udělej to jak to cítíš- já myslím, že to v hloubi duše víš, že to není ta pravá profese pro tebe, proto tě taky ty komentáře tak zranují.

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
16.6.15 21:10
@Martina789 píše:
nech si ty narážky myslíš že nemůžu bejt dobrá máma?

Ježiš to je furt dokola dobrá máma, špatná máma. Mně je jedno, jaká můžeš a nemůžeš bejt máma, ale uvědom si, že každý tvoje rozhodnutí s tebou dcera bude sdílet, i kdyby ses sebevíc snažila, aby se ji to netýkalo.
Prosím tě, běž si brečet, jak je život nespravedlivej a jak ti tady nikdo nerozumí :roll: :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová