Zneužívání 2leté holčičky

Anonymní
16.6.15 16:30

Zneužívání 2leté holčičky

Ahoj, mám pár otázek viz. konec příspěvku

Dnes mi bylo řečeno od kamarádky, že její 2letou dceru zneužívá její vlastní otec.. bohužel zatím neví jak, zkusím trochu přiblížit situaci.

Kamarádka má dítě s mužem, rozešli se, když jí začal bít. Malou si brává poslední půl rok docela často, holčička doma dělá au au pipi, strká si pastelky mezi nožičky a dělá orální věci s mikrofonem. To už jí bylo divné, až se k ní doneslo, že její ex měl u sebe doma mejdan, kde byla i holčička, pořídil jí do pokojíčku stan, prý do pokoje přišla známa ex, která je viděla, jak jí osahává a masturbuje u toho. Prý to pak věděli i lidé na tom mejdanu, ale nikdo dotyčné matce nic neřekl!!! Až se to k ní doneslo, slečna která je viděla byla dnes u výslechu a vše potvrdila, i ostatní lidé co se mejdanu účastnili. Je to již předáno krajské kriminálce, holčička by měla jít zítra k dětskému psychologovi, naštěstí velice dobře mluví, takže si od toho slibujeme alespoň něco, ale přeci jen nemá z toho pořádně rozum. Já jí s malou od malička pomáhala, co se on od ní odstěhoval, je jak moje vlastní :(

Chtěla jsem se zeptat, zda je možné, že otce dítěte zatknou? Ohrožuje matku, píše výhružné sms jí i jejímu příteli, začal úplně šílet a přecvaklo mu. Bojím se, aby jí něco neudělal :( a budou vůbec brát ohled na to co říká 2leté dítě? Doufám, že to tomu hajzlovi neprojde :( :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6499
16.6.15 16:37

Pane bože, doufám, že ano!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
16.6.15 16:40

No to doufám. Ať si hlavně všechny zprávy ukládá a předává je policii. Ohled na to, co říká dvouleté dítě, určitě brát budou (vědí, jak k dětem přistupovat a umí hodnotit jejich výpovědi), a hlavně jsou tam další svědci (jestli tomu dobře rozumím). To je fakt strašný :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
16.6.15 16:41

Jezkovy oci :(
Jasne ze budou brat ohled na to, co bude rikat 2. lete dite. Maji specializovane lidi. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
16.6.15 16:42

No to doufám, že co nejdříve.
A nejlepší by bylo i vykastrovat a doživotně v blázinci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12592
16.6.15 16:42

To je strašný!!! 8o 8o Ale teda přijde mi hodně divné, že by se nechal ten chlap u toho nachytat. A vůbec přístup dalších z večírku, že nikdo nic neřekl. JE to hrozný prostě. :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
16.6.15 16:43

Vykastrovat hajzlika, odsoudit za pedofilii a zavřít. Vězni mají strašně rádi przniče dětí! Jen ať si hazlík užije :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
16.6.15 16:44

Jako otec toho dítka, nebo otec té matky? Každopádně držím palce, ať policie zakročí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.15 16:44

Holky naštěstí má teď hodně chytrého přítele, který dokázal uvažovat racionálně. Ona se zhroutila a on šel za všemi údajnými lidmi, kteří tam byli a potajnu je nahrával co říkali, samozřejmě do toho nikdo nechtěl být zapletený, já se jen modlim aby toho hajzla zavřeli :( :( :(

• Citovat
  • Upravit
2874
16.6.15 16:45
@Anonymní píše:
Holky naštěstí má teď hodně chytrého přítele, který dokázal uvažovat racionálně. Ona se zhroutila a on šel za všemi údajnými lidmi, kteří tam byli a potajnu je nahrával co říkali, samozřejmě do toho nikdo nechtěl být zapletený, já se jen modlim aby toho hajzla zavřeli :( :( :(

Jenomže jak to dnes chodí? Prvně výslechy, pak dlouho nic a nakonec se to smete ze stolu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.15 16:48

@Poustevnice Otec 2lete holcicky

• Citovat
  • Upravit
69235
16.6.15 16:51

Doufám, že ho zavřou a ufiknou mu koule, pokud je to pravda. Pokud mají svědectví lidí, jak ji osahává a u toho masturbuje, pokud jsou důkazy o vyhrožování formou SMS, psycholog to vytáhne i z dvouletého dítěte, tak ho určitě potrestají, a on už se k té malé nedostane. Upřímně v to doufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
16.6.15 17:06

Tak to je hrozný, fuj. Držím palce, ať to nespadne pod stůl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
16.6.15 17:08

Šmarjá, koho jiného by zatýkali?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.15 17:08

Jinak jeste k tomu proc to nikdo neohlasil, pry se do toho nechteli zaplest a pan z policie rikal, ze budou i tak obvineni za neohlaseni, pry uz to berou jako znasilneni ditete.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová