Prostituce - smutek, vztek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tunrida
16.6.15 21:10
@Martina789 píše:
nech si ty narážky myslíš že nemůžu bejt dobrá máma?

Ježiš to je furt dokola dobrá máma, špatná máma. Mně je jedno, jaká můžeš a nemůžeš bejt máma, ale uvědom si, že každý tvoje rozhodnutí s tebou dcera bude sdílet, i kdyby ses sebevíc snažila, aby se ji to netýkalo.
Prosím tě, běž si brečet, jak je život nespravedlivej a jak ti tady nikdo nerozumí :roll: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
30408
16.6.15 21:12
@Martina789 píše:
Jen vám chci říct soudit umí každej i my jsme byli štastní chtěli jsme druhý miminko ale bohužel se to všechno obrátilo kdybych tady měkla psát čím jsme si prošli byla bych tady ještě rok

Stačí jen tak ve zkratce:čím jste si tedy prošli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
@Martina789 píše:
Jen vám chci říct soudit umí každej i my jsme byli štastní chtěli jsme druhý miminko ale bohužel se to všechno obrátilo kdybych tady měkla psát čím jsme si prošli byla bych tady ještě rok

Kdo tě tady soudí? 8o To mi teda jako ukaž.

• Citovat
  • Upravit
20767
@RadkaCh píše:
Kdo tě tady soudí? 8o To mi teda jako ukaž.

Myslim, že já, ale já jdu stejně běhat :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martina789
16.6.15 21:13
@RadkaCh píše:
Ježiš to je furt dokola dobrá máma, špatná máma. Mně je jedno, jaká můžeš a nemůžeš bejt máma, ale uvědom si, že každý tvoje rozhodnutí s tebou dcera bude sdílet, i kdyby ses sebevíc snažila, aby se ji to netýkalo.
Prosím tě, běž si brečet, jak je život nespravedlivej a jak ti tady nikdo nerozumí :roll: :mavam:

ty seš pro mě jen pitomá holčička co neví nic a nikdo takovej mě urazit nemůže :)

• Citovat
  • Upravit
20767
16.6.15 21:16
@Martina789 píše:
ty seš pro mě jen pitomá holčička co neví nic a nikdo takovej mě urazit nemůže :)
@Martina789 píše:
ty seš pro mě jen pitomá holčička co neví nic a nikdo takovej mě urazit nemůže :)

Hele děvče, trochu úcty a pokory ke starším a zkušenějším by nezaškodilo, @RadkaCh ti nic špatnýho nenapasala. Nedivim se, že v životě narážíš, když máš takovéhle chování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
16.6.15 21:17

Vyřešila bych stávající situaci - partnerovy bych pomohla najít lépe pracenou práci než byla jeho bývalá. Našla bych levnější bydlení - pokud budete mít slušný přístup - třeba se najde dobrá duše, která nebude požadovat dopředu peníze za pronájem bytu, navíc určitě to nepožadují všichni, rozhodně bych pořádně a dobře znovu pohledala. Ve vaší situaci vám stačí něco menšího, kde byste neplatili horentní sumy. Pokusila bych se dceru umístit do školky a sobě najít práci. Základem je šetřit, šetřit, šetřit! A hledat jiná východiska. Nikoliv prostituci. Jako, řemeslo to je, ale ne takové za které na sebe můžeš být hrdá, tohle je ale jen tvá věc. Do budoucna bych se VYVAROVALA dělání dalších dluhů = rozmýšlím se, když chci něco koupit, nekupuji drahé značkové hadry a věci, když na ně nemám. Prostě to chce MYSLET.

Jinak chlapovi, který není schopný najít si slušně /nebo alespoň dobře/ placenou práci u nás, pochybuji, že někdo dá v cizí zemi nějakou lépe placenou. Pochybuji, že zná místní jazyk. Spíš z toho z vaší strany čouhá špatnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
16.6.15 21:18
@Martina789 píše:

Myslím, že jsi přecitlivělá a obávám se, že pitomá jsi tady ty. Já tě teda nesoudila, ale ted se celkem projevilas
Dluhy tady máš ty a prodávat své tělo chceš taky ty.
Předpokládám že dluhy jsou hlavně jeho, tak běž bydlet sama s dítětem a on at jde do ciziny makat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
16.6.15 21:19
@Martina789 píše:

Aaaha :think: :lol: Tak to tedy přeju hodně štěstí i tobě :mavam:

• Citovat
  • Upravit
6160
16.6.15 21:40
@Martina789 píše:
je lehký soudit když nevíte čím jsme si prošli děláme co můžem :,(

Já vůbec nesoudím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
16.6.15 21:44

Ono taky tech moznosti nezbyva hodne..bud se vratis k prostituci, splatis dluhy, a pri tom si budes hledat jinou praci, aby az s tim zase seknes, tak mela nejaky prijem a pritel si bude muset najit lepsi praci, aby vas 3 uzivil.Jste zatim jen 3,myslim, ze se to zda zvladnout. Klidne se nastehovat do garsonky a tam prezit chvili, nez se zvednete ze dna. A to mozna pujde i bez te prostituce.

• Citovat
  • Upravit
8852
16.6.15 21:47
Ce] @Martina789 píše:
nech si ty narážky myslíš že nemůžu bejt dobrá máma?

Myslim, že ne. Dobrý mámy chtějí pro svý děti jen to nejlepší a to nezodpovědné otěhotněni v nesprávně době s nesprávným partnerem, dluhy a prostituce rozhodně nejsou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
16.6.15 21:51
@Martina789 píše: …a co je ještě horší dluhy se nám zase začínaj dělat a my opět nemáme na splácení…

Je treba si uvedomit, ze dluhy se samy nedelaji!
Jestli to chapu dobre, kdyz jsi delala prostitutku, zili jste si na vysoke noze a kdyz jsi to utla, tak jste si pro zachovani zivotniho standartu, nabrali opet pujcky…
No :think:, zajimalo by me, co celou dobu delal tvuj chlap; pasaka? Nebo treba chodil aspon na brigady? :think:
Ja vych ho poslala do toho Svycarska samotnyho a zustalu tu; kdyz bude vydelavat takovy pekny prachy, tak by vas prece mohl zivit on, pro zmenu… A urcite byste tak hodne usetrili, zit ve Svycarsku vsichni nebo jen jeden, je rozdil. Kurvu bych uz nedelala, zrejme na to nemas povahu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2584
16.6.15 21:53

@Martina789 Souhlasím s ostatními, že vám naprosto chybí finanční gramotnost. Nasekali jste dluhy - tak holt musíš jít dělat prostitutku, abys to splatila, když to není schopný splatit přítel, dluhy se nenadělají samy. Já jsem v tomhle radikální a lidem, jako jsi ty, bych omezila svéprávnost, sebrala občanku a ustanovila opatrovníka, protože dostat se do takové situace jednou může shodou okolností každý, ale podruhé - to už vážně svědčí o vaší blbosti. Podle mě se neumíte postarat ani o sebe, natož o dítě, no panečku to dáváte dětem vzor do života… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
16.6.15 22:02

Ahoj. To přítel dopustí aby jsi tohle dělala? Jestli ano tak si ani neumím představit že by za to stál. Co se poohlédnout po nějaké pomoci ženám v nouzi azilový dům apod. Snad by to pro tebe bylo méně ponižující… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová