Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jege píše:
@Michelangelo Kdyby mu to nebylo trapné, tak by si zařídil i 100% jak Kim Čong Un, ale třeba se toho ještě dočkáme a možná geniální ruští matematici vymyslí, jak překonat 100% hranici.![]()
@M_Vladim Harward, To určitě.
Oxford, Cambridge u těch nejmocnějších, na zbytku západních univerzit u těch prostředních a běžný plebs třeba i na UK nebo ČVUT.
Mám otazku-kde jsi získal Ty vzdělání?
@stock To tedy není, za mých studentských let takové možnosti nebyly, byť jsem byl místní wunderkind. ![]()
Po čtvrtečním Putinově výroku, že Rusi příjdou jako mučedníci do ráje… Ráj okamžitě podal žádost o vstup do NATO a zavedl pro Rusáky vízovou povinnost.
@jege píše:
@stock To tedy není, za mých studentských let takové možnosti nebyly, byť jsem byl místní wunderkind.
Jo,ale z toho většina dětí vyroste ![]()
@Black Cat píše:
Po čtvrtečním Putinově výroku, že Rusi příjdou jako mučedníci do ráje… Ráj okamžitě podal žádost o vstup do NATO a zavedl pro Rusáky vízovou povinnost.
@M_Vladim píše:
Sucho …
https://www.expres.cz/…/zpravy.aspx?…
Za to mohou rusáci a zlobr putin to celé naplánoval ještě v kolébce! ![]()
V.Pjakin , od 45:40 minuty o záměru Boha , GP a lidstvu - aspoň toto by si měl poslechnout každý, kdo se má rád a záleží mu na osudu celého lidstva a této planety
![]()
@mgdln píše:
Za to mohou rusáci a zlobr putin to celé naplánoval ještě v kolébce!
V.Klaus už dávno prohlásil, že globální oteplování je uměle vytvořené a pamatuji si, že jsem sem dávno dávala video s australskou političkou, která říkala to stejné . Ani jeden z nich nemluvil o tom, že za to může V.Putin a rusáci, tak že by agenti placení Kremlem? ![]()
@Michelangelo Jasně, to je přece jistota, že nejen ti dva (Klaus a Australanka), ale všech 7 miliard obyvatel planety jsou placení Kremlem. Ten zbyteček jsou místní rusofobové. ![]()
Zde je možné si přečíst, jak chudák Martin Chalupa trpí svou vlastní pýchou a pocitem nadřazenosti. Jak by nejraději prezidenta Zemana pohřbil a věří, že když bude zveřejňovat jeho téměř nekrolog, že je půl hotovo. Je to nechutné a v civilizované zemi by se nemělo takto o nikom psát. http://www.ctidoma.cz/…meli-konecne?… Šak Chalupa asi neví, že karma je zdarma.
Zvolení za prezidenta Zemana namísto někoho, kdo by s otevřenou náručí lákal kdejakého uprchlíka, dštil síru na Rusko a vtíral se Západu, nám dalo právě ten potřebný čas, aby se stihla Evropa alespoň trochu vycentrovat. Pro tento čas to byla ta nejlepší možná volba.
Příspěvek upraven 22.10.18 v 10:15
Herec Michael Cain označil EU za fašistickou
Legendární britský herec a zastánce Brexitu, Michael Cain, v rozhovoru pro BBC nazval nevolenou Evropskou unii “fašistickou”. Řekl: “Raději budu chudým pánem, než bohatým sluhou.”
Obama,Clinton,Cuomo,Brennan a několik dalších dostali poštou výbušninu,bombu ,bily prášek.