Problém migrace do EU

Napsat příspěvek
Velikost písma:
54030
18.10.18 19:40

Sudety sobě: Rozkryli jsme napojení Čižinského sdružení Praha sobě na extrémistickou sudetoněmeckou skupinu Witikobund, která je v hledáčku BIS jako bezpečnostní hrozba pro Českou republiku! Voliči v Praze si zvolili na magistrát trojského koně ortodoxního křídla Sudetoněmeckého landsmančaftu, které vzniklo jako projekt bývalých esesáků a důstojníků Wehrmachtu po II. sv. válce! Sudetská lobby je vítězem komunálních voleb v Praze!

https://aeronet.cz/…u-republiku/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40174
19.10.18 08:26

@Michelangelo Ne, Stalin byl komunista, a to je ještě horší než fašista. Putin je fašista šmrcnutý komunismem. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
19.10.18 08:55

Putin je převlečený car :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4700
19.10.18 09:49

@jege @Emimin7 To mluvíte o sobě, klucí, že to tak dobře víte? Nebuďte k sobě zbytečně krutí. Mějte se víc rádi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
19.10.18 09:57

@mgdln Nene, já nejsem car.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4700
19.10.18 10:13
@Emimin7 píše:
@mgdln Nene, já nejsem car.

No tak vidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40174
19.10.18 10:20

@mgdln Stačí si přečíst tohle: https://ria.ru/…1014499.html?…

Schválně si přečti komentáře, co o tom soudí samotní Rusové … :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.18 11:44
@jege píše:
@mgdln Stačí si přečíst tohle: https://ria.ru/…1014499.html?…Schválně si přečti komentáře, co o tom soudí samotní Rusové … :mrgreen:

u nás také píší komentáře piráti a jim podobní… to není nic, co by přesvědčilo. Běž se do Ruska podívat, uděláš si názor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25053
19.10.18 12:18
@pravdaalaska píše:
u nás také píší komentáře piráti a jim podobní… to není nic, co by přesvědčilo. Běž se do Ruska podívat, uděláš si názor…

Mám dojem,ze on v Rusku na střídačku bydli. A protože ho tam nechtějí nafurt,tak je nemá rad :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.18 12:28
@stock píše:
Mám dojem,ze on v Rusku na střídačku bydli. A protože ho tam nechtějí nafurt,tak je nemá rad :mrgreen:

asi tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4700
19.10.18 13:04
@jege píše:
@mgdln Stačí si přečíst tohle: https://ria.ru/…1014499.html?…Schválně si přečti komentáře, co o tom soudí samotní Rusové … :mrgreen:

Jenže já nemluvím o komentářích, já mluvím o tobě.
Komentáře si může napsat kdo chce, kdy chce, kam chce a o čem chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40174
19.10.18 13:04

@pravdaalaska Jsem v Rusku a s Rusy dost často na to, abych věděl, jak to tam vypadá a jak normální většina smýšlí. Většina na Putina nadává, ale otevřeně vystoupit si netroufne, jelikož by se jim to nemuselo vyplatit. A i ti, co s ním souhlasí nebo jej obdivují, touží zdrhnout na ten prohnilý Západ, nejlépe do nenáviděné Ameriky.

Schválně si tipni, kde studují děti a kde žijí manželky různých ruských podnikatelů a politiků? Kde mají svá konta a kde investují do nemovitostí? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
20.10.18 22:08
@jege píše:
@pravdaalaska Jsem v Rusku a s Rusy dost často na to, abych věděl, jak to tam vypadá a jak normální většina smýšlí. Většina na Putina nadává, ale otevřeně vystoupit si netroufne, jelikož by se jim to nemuselo vyplatit. A i ti, co s ním souhlasí nebo jej obdivují, touží zdrhnout na ten prohnilý Západ, nejlépe do nenáviděné Ameriky.Schválně si tipni, kde studují děti a kde žijí manželky různých ruských podnikatelů a politiků? Kde mají svá konta a kde investují do nemovitostí? ;)

jaká většina nadává na V.Putina, když ve volbách dostal cca 80% hlasů ? :nevim: , možná většina nějakého menšinového národa :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39816
20.10.18 22:47
@jege píše:
@pravdaalaska Jsem v Rusku a s Rusy dost často na to, abych věděl, jak to tam vypadá a jak normální většina smýšlí. Většina na Putina nadává, ale otevřeně vystoupit si netroufne, jelikož by se jim to nemuselo vyplatit. A i ti, co s ním souhlasí nebo jej obdivují, touží zdrhnout na ten prohnilý Západ, nejlépe do nenáviděné Ameriky.Schválně si tipni, kde studují děti a kde žijí manželky různých ruských podnikatelů a politiků? Kde mají svá konta a kde investují do nemovitostí? ;)

Na nepřekonatelné Lomonosově univerzitě ? :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40174
20.10.18 23:49

@Michelangelo Kdyby mu to nebylo trapné, tak by si zařídil i 100% jak Kim Čong Un, ale třeba se toho ještě dočkáme a možná geniální ruští matematici vymyslí, jak překonat 100% hranici. :mrgreen:

@M_Vladim To určitě. :mrgreen:

Harvard, Oxford, Cambridge u těch nejmocnějších, na zbytku západních univerzit u těch prostředních a běžný plebs třeba i na UK nebo ČVUT.

Příspěvek upraven 21.10.18 v 10:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová