Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@alifie píše:
Psals : „Jinak snad mám právo předpokládat, že odborník pracuje v souladu se schválenými principy, např. lege artis, nebo že mi do zásuvky nepřivede 2kV“Takže vlastně ano, máš právo udělat jakoukoli hloupost, i tu, která ohrozí tvůj život a je předepsána „lege artis“.
Anebo prostě změnit doktora. ![]()
A mimochodem: Mám v rodině někoho s rakovinou a tím znám i příběhy lidí, co přišli od léčitelů - pozdě. ![]()
Pokud třeba nemocnice něco zvorá, je ještě možnost něco vysoudit. O případu, že by někdo něco vysoudil na léčiteli, jsem neslyšel. Na nemocnici aano. ![]()
@M_Vladim píše:
Anebo prostě změnit doktora.
A mimochodem: Mám v rodině někoho s rakovinou a tím znám i příběhy lidí, co přišli od léčitelů - pozdě.
Pokud třeba nemocnice něco zvorá, je ještě možnost něco vysoudit. O případu, že by někdo něco vysoudil na léčiteli, jsem neslyšel. Na nemocnici aano.
Před cca třemi týdny jsem byla na pohřbu jednoho, co šel jen k doktorovi a přišel tzv. „pozdě“. A vůbec nepochybuji o tom, že vše co mu předepsali a co poctivě konzumoval, bylo předepsáno „lege artis“. ![]()
Ještě mám jeden takový (osobní) zážitek k tomu, jak lidé „chodí pozdě“ k doktorovi (nešlo o rakovinu):
1. návštěva lékaře 3 dny po objevení problému - předepsána mast
2. návštěva lékaře (deset dní po první návštěvě) - předepsaná jiná mast
3. návštěva lékaře (sedm dní po druhé návštěvě) - doporučení na kožní
4. návštěva lékaře (kožní, jeden den po 3.návštěvě lékaře) - „Proč s tím jdete tak pozdě, když se TO objevilo už před třemi týdny!“ ![]()
Já se soudit nechci, a proto sleduji a hlídám, co doktoři mně a mým blízkým předepisují místo slepé důvěry v titulované hlavy. ![]()
@Emimin7 píše:
Tady je asi nedorozumění. Tohle celé vzniklo z návrhu, že každý léčitel by musel být MUDr.. Ne že by neměli léčitelé povolení provozovat praxi.
Pokud by léčitel musel mít titul, tak ti bez titulu by nesměli provozovat praxi, ne? ![]()
@alifie píše:
Pokud by léčitel musel mít titul, tak ti bez titulu by nesměli provozovat praxi, ne?
Přesně tak. Museli by ten titul nejprve udělat a až potom praxe.
Donald Trump o vystoupení z Pařížské klimatické dohody a ukončení chemtralis
youtube.com
Chemtrails, Donald Trump and Paris Climate Accord - SHOCKING!
This video will blow your mind, People all over California are noticing unusually clear skies that are free of what many people call chemtrails.…
https://www.youtube.com/watch?…
@Emimin7 píše:
Přesně tak. Museli by ten titul nejprve udělat a až potom praxe.
Takže by nějakých 6 let strávili tím, že se budou učit něco, z čeho by 90% považovali za zbytečné pro jejich praxi. A pokud by jako studenti dávali najevo, že s tím, co se jim prezentuje jako fakta, nesouhlasí, protože některá „fakta“ v medicíně jsou pouze předpoklady, které se berou jako fakta, tak by je z mediny vyrazili. ![]()
@alifie píše:
Takže by nějakých 6 let strávili tím, že se budou učit něco, z čeho by 90% považovali za zbytečné pro jejich praxi. A pokud by jako studenti dávali najevo, že s tím, co se jim prezentuje jako fakta, nesouhlasí, protože některá „fakta“ v medicíně jsou pouze předpoklady, které se berou jako fakta, tak by je z mediny vyrazili.
Přesně tak. ![]()
@Emimin7 píše:
Přesně tak.
Takže tvůj požadavek by nejspíš zlikvidoval všechny schopné léčitele. Fakt skvělý! ![]()
@Michelangelo píše: Donald Trump o vystoupení z Pařížské klimatické dohody a ukončení chemtralisyoutube.com
Chemtrails, Donald Trump and Paris Climate Accord - SHOCKING!
This video will blow your mind, People all over California are noticing unusually clear skies that are free of what many people call chemtrails.…
https://www.youtube.com/watch?…
Hmm, zrovna včera jsem koukala, že jsou na obloze za letadly jen krátké čáry, nicméně přisuzuji to větru ve výšce. ![]()
Chci napsat k te čínské medicíně a jiným alternativam.
Je to každého volba to ano, ale vubec lide nevi, do čeho se pouští a s kym maji tu čest. Žijeme ve světě materiálním, ale ten duchovní tady s nami je. Je dobro a zlo. Dobro je Bůh, a jeho syn Ježíš, který zachraňuje uzdravením a hlavně osvobozenim.
Osvobozuje od zlého ducha, který člověka svazuje přes hříchy a taky k tomu používá okultismus, magii, samanismus, homeopatie, reiki, joga a spousta podobnych, to same i ta cinska medicína. A dalsi nevyjmenovane. Člověk zacne jednou věcí a další se k nim postupně nabaluji.
Vytváří falešný pocit uzdraveni. Protoze nemoci zpusobuje sam a proto je i na nejakou dobu muze i skrýt, a pak prijde znovu a silneji zautoci.
Predevsim tady jde o boj o duše, lidske duše, které jsou nesmrtelne, ale v případě ze nepujdou do pekla. Tam je bude trapit nekonecny ohen a smrad a zloba a hnev, prostě tam nebude kousicek svetla a lasky.
Neni to nic příjemného a navic to tak skutečně je. Neni to vymysl.
A paleni čarodějnic nebyl vymysl, ony taky skutečně jimi byly.
Pravy lecitel používá bylinky jez maji lecivou silu od Boha, a pridava k ni hodnotu modlitby. Zadne zarikani, zaklinani a podobne.
Ale i falesni se takto maskuji, ale lez vyjde vždy najevo. Nabadaji lidi k opačným činům nez vybizi Pismo svaté.
Většina lidí neví co činí, kdyz používají tyto metody.
Píšu z telefonu, tak je to nekdy bez diakritiky.
@ZuzulikB Takže než půjdeš k léčiteli, tak se pomodlíš, aby tvé tělo přijalo pouze léčbu, která je od Boha, ne? Co medicína, je od Boha, nebo ne? ![]()
@alifie píše:
@ZuzulikB Takže než půjdeš k léčiteli, tak se pomodlíš, aby tvé tělo přijalo pouze léčbu, která je od Boha, ne? Co medicína, je od Boha, nebo ne?
Takhle to nejde, pokud lecitel leci s pomoci zleho, nemuze ke me privest dobro. Protoze se sveruji jemu do rukou.
A medicina, zalezi konkrétně co, byla dána Bohem urcitym lidem, ku pomoci lidem. Pokud je v umyslu na tom vydělat, tak za me, bych v tom videla zlého. Protoze Bůh pouziva doktory aby delali svou práci. Ale ne všichni dr konají s Bohem. Proto je třeba se modlit i za dr, aby správně diagnostikovali, a operovali.
@M_Vladim píše:
Lékaři také studují celý život - navíc s výzkumy a zkušenostmi, které dalece přesahují možnosti jednotlivce.
Nemysli a věř.
Jako ovce.
To byla rada pro tebe - málo nasloucháš svému tělu a své duši, tvá hlava je oba přeřve.
Nauč se věřit své intuici a tělu, a hlavu používej ve vhodnou dobu.
@ZuzulikB píše:
Takhle to nejde, pokud lecitel leci s pomoci zleho, nemuze ke me privest dobro. Protoze se sveruji jemu do rukou.
A medicina, zalezi konkrétně co, byla dána Bohem urcitym lidem, ku pomoci lidem. Pokud je v umyslu na tom vydělat, tak za me, bych v tom videla zlého. Protoze Bůh pouziva doktory aby delali svou práci. Ale ne všichni dr konají s Bohem. Proto je třeba se modlit i za dr, aby správně diagnostikovali, a operovali.
Hmm… žiješ v poměrně zvláštním světě.
Není mi jasné jak jsi přišla na to, že doktoři dělají svoji práci bez výdělku. A proč by nemohli být léčitelé vybraní bohem k pomoci druhým?
A kdo stanovil, že tradiční čínská medicína je zlá, když vzešla od lidí stejně jako lege artis medicína?