Problém na ÚP

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101602
5.12.16 22:15

@Sojkka Je to fakt, mozna to to potvrzeni o zamestnani bylo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
5.12.16 23:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19787
6.12.16 07:08
@j.a.n.i1 @Sojkka Jj,
@Anonymní píše:
Donesla jsem jim papír co mi zaměstnvatel dal, kde prostě bylo jen napsaný, že jsem skončila ke dni a bla bla a zápočtový list, že mi nedají

a jestli to bla bla znamená:

1. údaje o zaměstnání, zda se jednalo o pracovní poměr, dohodu o

provedení práce nebo dohodu o pracovní činnosti a o době jejich trvání,

1. druh konaných prací,
  1. dosaženou kvalifikaci,
  1. odpracovanou dobu a další skutečnosti rozhodné pro dosažení nejvýše

přípustné expoziční doby,

1. zda ze zaměstnancovy mzdy jsou prováděny srážky, v čí prospěch, jak

vysoká je pohledávka, pro kterou mají být srážky dále prováděny, jaká
je výše dosud provedených srážek a jaké je pořadí pohledávky,

1. údaje o započitatelné době zaměstnání v I. a II. pracovní kategorii

za dobu před 1. lednem 1993 pro účely důchodového pojištění.

(2) Údaje o výši průměrného výdělku, o tom, zda pracovní poměr, dohoda
o provedení práce nebo dohoda o pracovní činnosti byly zaměstnavatelem
rozvázány z důvodu porušení povinnosti vyplývající z právních předpisů
vztahujících se k zaměstnancem vykonávané práci zvlášť hrubým způsobem
nebo z důvodu porušení jiné povinnosti zaměstnance podle § 301a zvlášť
hrubým způsobem, a o dalších skutečnostech rozhodných pro posouzení
nároku na podporu v nezaměstnanosti,

tak je to potvrzení o zaměstnání vulgo zápočtový list.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.16 11:31

Bylo tam akorát napsané že (jméno) ukončila dohodu o provedení práce ke dni 31.10. podpis+razítko, to je vše a tohle jim na úp prostě nestačilo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.12.16 11:35
  • Mám tam být v pondělí na další návštěvu a to ten papír prostě chtějí a já ho do té doby stejně mít nebudu. Napadla mě ještě možnost, že tu smlouvu mám do 31.12. tak jim prostě říct, že tam zase dělám a jen jim přinést papír s výdělkem nula.
  • Citovat
  • Upravit
6.12.16 11:50
@Anonymní píše:
  • Mám tam být v pondělí na další návštěvu a to ten papír prostě chtějí a já ho do té doby stejně mít nebudu. Napadla mě ještě možnost, že tu smlouvu mám do 31.12. tak jim prostě říct, že tam zase dělám a jen jim přinést papír s výdělkem nula.

Né, to neříkej. Normálně řekni, že ti ho nechtějí vydat. Můj přítel měl s tím taky problémy, když ukázal kopie dopisů včetně dokladu o doporučeném poslání, stejně nic nedostal. Úřad s tím nic neudělal. Neboj, oni tě nevyhodí, není to tvá chyba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.16 11:52

No jenže oni chtějí i nějaký doklad o ukončení a když jsem jim předložila to co mi dali, tak mi řekli, že tohle není žádné ukončení. A sestra, která tam dělá normálně na HPP mi řekla, že oni nic takovýho nedávají.

• Citovat
  • Upravit
6.12.16 11:54
@Anonymní píše:
No jenže oni chtějí i nějaký doklad o ukončení a když jsem jim předložila to co mi dali, tak mi řekli, že tohle není žádné ukončení. A sestra, která tam dělá normálně na HPP mi řekla, že oni nic takovýho nedávají.

Podívej, dohoda je na dobu určitou do 31.12.2016. Dohoda tímto 31.12.2016 končí. A jestli tam budeš ještě pracovat nebo ne, nevadí. Když tak vždy dodáš výdělek s 0 částkou. Teda, pokud ti jej dají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.16 11:56

No, ale ten zápočták stejně chtít budou i po tom 31.12. ne?

• Citovat
  • Upravit
6.12.16 11:59
@Anonymní píše:
No, ale ten zápočták stejně chtít budou i po tom 31.12. ne?

To jo, ale nemůžeš říct, že tam pracuješ a přitom budeš mít výdělek 0. Ať tě pak za podvod nevyřadí z úp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.16 12:04

To nevím, ale takhle to měla sestra taky zase někde jinde, kde uvedla že je výdělek 0,aby nepřišla o podporu.
Navíc se během 14 dní stěhuju do jiného města a na úp mi řekli, že dokud to nedoložím, tak mě nepřiřadí a já opravdu nestojím o to, abych tam každý týden jezdila takovou dálku.
Intenzivně si sháním práci, takže doufám, že v nejdřív něco vyjde at mám od celýho úp klid.
Nechápu tohle, místo toho aby lidi namotivovali, aby chodili do práce a vydělali si sami na sebe a neměli peníze od státu, tak nás budou jen buzerovat :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6.12.16 12:14

Taky to dokládat nemusíš a můžeš se odhlásit, nastoupit do nové práce. Pak už to chtít nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.16 12:17

@hudečice No první si musím něco najít, jinak bych platila zdravotní a sociální a ted jako nezaměstnaná na to nemám

• Citovat
  • Upravit
6.12.16 12:26
@Anonymní píše:
@hudečice No první si musím něco najít, jinak bych platila zdravotní a sociální a ted jako nezaměstnaná na to nemám

Jasné, já to myslela tak, že až budeš mít práci od ledna, tak se pak nemusíš starat o kus papíru, který ti je k ničemu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.16 12:30

@hudečice Jasně no, děkuju :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat