Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Micseb já v 11 měsících odstavila úplně kojení, malý už to měl spíš na dumlání. A dle dotkorky úplně v pořádku, jen je důležitá pestrá strava a dostatek tekutin. ![]()
Nerostou jí zoubky? Nebo co třeba zkusit změnit značku? Co má jiného z mléčných výrobků?
Má ráda sýry a hodně jogurty ale zoubky to nebudou máme už 8 zubů ven a na stoličky je brzo jináč mě dní úplně vše i normální krabicové mliko je ne UM máme nutrilon
Na klasické mléko je ještě brzy… Zkusila bych ještě třeba UM z DM a pokud ne, tak bych při nejhorším dávala plnotučné čerstvé mléko. Pokud by mi 11M dítě nechtělo pít UM, tak bych měla největší strach z nedostatku tekutin (pro obě děti bylo UM v tomto věku skoro to jediné, co pily).
Zas jako čaj pije i vodu ona prostě jen odmítá UM nevím proč a značku sem nezměnila
Děti měly také období, myslím kolem roku, kdy moc UM nechtěly. Přesto jsem nabízela (menší množství) a pak se chuť zase vrátila… Tak zkus třeba na chvíli nedávat a uvidíš. Pokud ti pije jiné tekutiny, tak bych se nestresovala. Násilím to do ní stejně nedostaneš.
Ja jsem synovi delala caro. Zkusila bych do UM nebo voda a trochu obyc mlika.