Problém- nepije UM

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14376
20.12.18 22:51

@Micseb já v 11 měsících odstavila úplně kojení, malý už to měl spíš na dumlání. A dle dotkorky úplně v pořádku, jen je důležitá pestrá strava a dostatek tekutin. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1429
20.12.18 22:51

Nerostou jí zoubky? Nebo co třeba zkusit změnit značku? Co má jiného z mléčných výrobků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
20.12.18 22:55

Má ráda sýry a hodně jogurty ale zoubky to nebudou máme už 8 zubů ven a na stoličky je brzo jináč mě dní úplně vše i normální krabicové mliko je ne UM máme nutrilon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
20.12.18 22:57

Sunar nechce po hip špatně kaka a po Hami se osypava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
20.12.18 23:04

Na klasické mléko je ještě brzy… Zkusila bych ještě třeba UM z DM a pokud ne, tak bych při nejhorším dávala plnotučné čerstvé mléko. Pokud by mi 11M dítě nechtělo pít UM, tak bych měla největší strach z nedostatku tekutin (pro obě děti bylo UM v tomto věku skoro to jediné, co pily).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
20.12.18 23:09

Zas jako čaj pije i vodu ona prostě jen odmítá UM nevím proč a značku sem nezměnila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
20.12.18 23:13

Děti měly také období, myslím kolem roku, kdy moc UM nechtěly. Přesto jsem nabízela (menší množství) a pak se chuť zase vrátila… Tak zkus třeba na chvíli nedávat a uvidíš. Pokud ti pije jiné tekutiny, tak bych se nestresovala. Násilím to do ní stejně nedostaneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4955
21.12.18 00:55

Ja jsem synovi delala caro. Zkusila bych do UM nebo voda a trochu obyc mlika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová