Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše: Více
Jj jsem přísná, samozřejmě, že když jedeme nakoupit, vrátíme se a je puštěný YouTube na tv, to ony si to vynahradí..ale to jsou takové sh.ty co sledují, za mě těžká ztráta času. Jo když chtějí něco do školy, nebo prostě písničky, tak to povolim na déle, ale jinak ne.
@Anonymní píše: Více
Tak to už je skoro kriminální aktivita, tak daleko ještě nejsme. ![]()
Ahoj, prosím o radu s FamilyLink. Dítěti jsem zadala na telefonu v Plánech dobu výuky od-do, takže se mu telefon hodí do režimu nerušit. Ale čekala bych, že po skončení toho času se telefon změní na dostupný, což se neděje. Co dělám špatně?
@Salome123 Zkušebně jsem to nastavila a po uplynutí doby se telefon vrátil do normálu. Nevím, zkontroluj si, jestli máš na každý den nastavený správný čas(?)
Mame to take a funguje to bez problému. Musíš mít někde něco špatně zadané.
@Pučálkovic.Amina @Tichošlápek Jenže kde? Přitomtam mám nastavenou i Dobu klidu každou noc 20-07 a v pohodě ve 20 už se nikam nedostane až ráno, tam mi to funguje. Tak je mi záhadou, proč ne u doby výuky.
@Salome123 moc možnosti tam popravdě není - to nastavení je jednoduché. Takze mozna nebude problém samotná appka, ale kombinace s telefonem? Jinak mne nic nenapadá - pokud mas spravne nastavené casy
@Salome123 Rozklikla jsi týdenní plán, kde nastavíš časy na každý den extra?